eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pc de oyun oynamasını sewmıorm bnle oynasın ıstıorum her sanıye
baskada bısey yok aklıma gelmıo

inanın sabahtan beri düşünüyorum konuyu gördükce sinirli olunca herseyı aklıma gelır ama suan gelmıyor sankı :) seyını sevmem mesela calısırken ben sesını duymak isterım bazen o arar durup dururken bazen ben o arayınca ıyı guzelde ben arayınca kapat kapat işim var demesıne uyuz oluyorum :)

o kadar çok varki hangi birini sayayım. burda yazılanların çoğu var benimkinde de. koltukta uyumalar, banyoyu kirli bırakma, umursamaz tavırlar, dağınıklık, gürültü, bencillik
en sinir olduklarımı yazayım UKALA her şeyin doğrusunu o bilir. birde herşeyi bana sormasına gıcığım. ama herşeyi sorar. kendi eşyalarının yerinden benimle hiç alakası olmayan konulara kadar. birde bakıp öğrenebileceği şeyleri de sorar. örnek mi; yemeğe tuz attın mı(yok hayatım ben tuzsuz yapıyorum zaten . ya bana sorup cevabı öğrenene kadar tadına bak anla. ki zati belki sana tuzlu olduğu halde tuzsuz gelecek)
birde beni dinlememesine gıcığım. aynı şeyi 3 kez tekrarlatır bazen. ya dinlesen anlayacaksın. elinde bilgisayar yada tv karşısında çocuk gibi tüm dikkat orada. aynı anda iki iş yapamaz mısın. hem izleyip hem dinlesen ölür müsün.

aşırı iyi niyetli olup "hayır" demesini bilmemesine
yemeği ben yapıcam demesine (mutfak savaş alanı gibi oluyor)
ilk evlendiğimizde aşırı dağınıktı ama şimdi mum gibi yaptım o ayrı

Eşimle aramda akşamdan kalma kırgınlıklar vardı.

Msj göndermiş.
şşşşşşşşşş seni seviyorum yazmış.
Çok sevindirik oldum...

çok ağır çekim olmasına dayanamıyorum.ayrıca ne yaptım ne dediysem kirli çoraplarını odanın baş köşesine bırakmaktan vazgeçiremedim ama genede çooook seviyorum çok

çok ağır çekim olmasına dayanamıyorum.ayrıca ne yaptım ne dediysem kirli çoraplarını odanın baş köşesine bırakmaktan vazgeçiremedim ama genede çooook seviyorum çok

merak ettim bi bakayım dedim bem eşimi çok seviyorum ama bazı huylarını değilMesela çocuklarımla biraz fazla ilgilendiğimde hemen bakarım rengi atmış itiraf etmez ama sitemlerinden anlarım,reddettiğimde 2 gün konusmaz:)),giyimime,kuşamıma çokk karısır,çokk kıskançtır bazen bunalırım ama yıne de çok severim hergeleyi:)

aynanın krşısına geçip saatlerce kendine bakım yapmasına gıcığım.benden çok süslenio desm yeridir:))) sakllarını traş makinasıyla alır.tabi her taraf kıl.soyunnurken neyi nerde çıkaracağı belli olmaz.asla hiçbirşeyin kurbacık anahatarının bile yerini bilmez.yemek yapar(ben asla istemem o çok sever yemek yapmayı) maydanoza kadar yatak odasından oplarım.hala oraya nasıl gittiğiyle ilgili fikrim yok:) elini yıkar yerlere sallar.bıraksam arabada yatacak.enstrüman çalar vatandaş film izlerken ben zorla bana dinletir.he bide şarkı söyletir.malum 9 aylık hamileyim ve koltuğa anca ben sığarım ama napar eder yanıma sığışırrrr.tabi ben nefes alamam.saçlarını kesmesini istediğim halde uzatır.benle yarışıyo sanki ( e mlum hamileyim kimse bakmasın yakışıyor uzun saç:).daha çok şey var ama çok seviyorum beaaa:)) benide ihmal etmez sağolsun.

kendi yiyeceği yemeği bile benim karar verip sipariş vermemi bekler.ona gıcığım

Biyere gideceğimiz zaman denediği kıyafetleri üst üste yatağa yığması.Ben odaya girip söylenince de.
Eh aşkım sende hep tam ben eşyaları toplucakken geliyosun demesii

evlenmemize 55gün kaldı ama şimdiden söyleyebilirim en sevmediğim huyu sinirlendiğinde tek kaşını kaldırıp bakması..
ifrit oluyorum yaaaa. vazgeçiremedim o huyundan.
Aynı şekilde bende bakmayı huy edinicem diye korkuyorum zamanla
diğer sevmediğim huyuda ben sinirliyken ortamı yumuşatmak için espriler yapması ve gülmesi daha çok sinirleniyoruuum anlatamadım gitti

bende söyleyeeyim en uyuz olduğum hareketi sofrayı tam takır hazırlarım herşey olur sofrada ama mutlaka bi eksik bulur aklıma gellmez benim ama onun aklına nasıl geliyor ya
bi akşam dedim herşeyi koycam masaya bakalım ne bulacak yeminle buldu ya kayınvalidem bile şikayetçi bu hareketinden

Sevgilim sinirlendiği zaman yaptığı el hareketine sinir oluyorum burama kadar geldi gibisinden elini başına götürüyo deli oluyorum yaw :) bir de son zamanlarda bana buyurmaya başladı bugün okulda yemek yiyorduk masaya oturur oturmaz hadi 2 tane su ve ekmek al da gel dedi ben ciddiye almadım oturdum ama ciddi söylüyormuş paşa paşa gittim suları ve ekmeği aldım ya aaa buyurmaya başladı bana bir de portakal almıştı sonra portakalı soymadım diye trip attı aa ben niye soyuyomuşum

tv maçı izlerken internetten dğer maçları takip etmesi,,maçlar bittikten sonra diğer başlıyacak olan maçların yorumuna bakması ,şöle bi analiz ettinketn sonra mahalledeki idda bayinin yolunu tutması,oynadıktan sonra oynadıgı kupondaki maçları izlemek üzere eve gelmesine sinir oluyorum böle bi kısr döngü.. ama çok pis trip attım eve geldiğinde interbet sayfası ve tv si açıktı. bende odama kitap okumaya girdim 2 saat ilgilenmedim rahatsız oldu paşam .... ilgisiz kalınca peşimde dolandı 3 gun bu taktiği uyguladım ...Sonuç "maçtan kurtuldukkkk"" ne kadar ekmek o kadar köftee......:))))))

Açtığı çekmeceyi açık bırakmasını sevmiyorum. Bir çekmeceyi kapatmak bu kadar mı zor.
Bir de kirlileri kirli sepetine değil de hemen sepetin yanına atmasını sevmiyorum. Alt tarafı kapağını açıp içine atacak yani.

hiç hijyenik olmamasını
fazlasıyla dagınık olmasını
üşengec olmasını
bütün yapacagı işleri hep sonraya ertelemesini benide buna teşvik etesini
konu ne olursa olsun her soru sordugumda '' bilmiyorum'' demesi

aklıma şimdilik bunlar geldi
şuan bile dışarı cıkıcaz tıraş olup banyo yapması gerek

ama kendi banyo yaptı şuan yanaklarını cımbızla alıyo birazdanda tıraş olacak tekrar kıl tüğğ olcak her yeri heryerrrrr

bende gece gündüz bulduğu yerde uyumasını hiç sevmiyorum bu olmasa mükemmel benim kocacım neyse şimdi ayrıyız çok çekiştirmeyim çok özledim zaten yanımda olsada uyusa((

çekiştirmeyin adamı lütfen ama bende aynen öleyim ama elimde değil birden gözlerim kapanıveriyo engelleyemiyorum kendimi , cok bilirim koltukta oturum halde uyudugumu.benim eşimde cok şikayetci bu durumdan ama inanınki elimde değil .eczacıya sordum vitamin eksikliğinden olabilir vücut direnci düşünce normaldir böyle durumlar dedi.öyle yaniii

Bende tam bunları söyleyecektim birde bir konuda inatlaştık diyelim daha sonra benim dediğim şey oluyor sonuç ama o kendine mal ediyor sonucu kendi söylemiş gibi birde üste çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…