- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Deli gibi para harcamasina cok sinir oluyorum normal calisan bir kisiden 3 misli para alir ama maasi girdigi hafta biter ben tutumlu ol dedikce inadinami yapiyor ne acayip marka takintisi var. "gecen gun bu yasimiza geldik bir dikili agacimiz yok" dedim gitmis dunyanin parasini verip zeytin agaci almis artik o lafida ettirmiyo benim zeytin agacim var diyo .
taktik geliştirdim.topladım günlerce kaldılar...sonra dediki 'temiz çorabım kalmamış'...'aa ben çamaşırları yıkadım kirlide yoklardı' dedim....bilin bakalım çoraplar artık nerede:):)
maaşını olduğıu gibi elime vermiyor
-banyo yaptıktan sonra banyoyu su içinde bırakıyo. duşakabin olmasına rağmen bunu nasıl başardığını hala anlamadım.
.
hepimizin eşlerinde beğenmediği huylar vardır ben mesela beni önemli birşey olmadığı sürece hiç aramaz sormaz sabah gider akşam gelir bu kadın evde ne yapar bir arayayım sorayım diye insan hiç mi düşünmez bu huyunu hiç mi hiç sevmiyorum sizler nelerini sevmiyorsunuz:26: bu topikte paylaşalım mı belki çözümler buluruz ya da sadece benimki öyle değilmiş diye düşünüp teselli oluruz ne dersiniz?
Kıyafetlere ve alışverişe olan düşkünlüğünü.. Benim bir bayan olarak yarım gardrop kıyafetim var onunsa 2 gardrop ve 2 kanepenin altı.
aynen benimkide oyle koca iki gardrop onun giysileriyle dolu ama hala giyecek biseyim yok der
Ayy ufak tefek şeylerde olsa o kadar çok şey varki yazmaya üşendimBuna rağmen bu adam aile, akraba, arkadaş çevremdeki en iyi eş öyle ki accayip kıskananlar bile var bana çok ballısın diyenler var hakikaten etrafımdaki bayanlar eşlerinin huylarını anlattıkça, şahit oldukça eşimin kıymetini anlıyorum yine de erkeklerin hiç biri dört dörtlük değil illaki sinir etcek bi yönleri var zeka, temizlik vs bizden mutlaka aşağılar sırf bu yüzden bile kızım olsun diye çok dua etmişliğim var çok şükür bi erkek daha gelmiyo başıma
küsmesini, kadınsı triplerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?