Şöyle söyleyeyim. Teyzesi yıllardır köyde çalışıp didinmiş para biriktşrmiş, çok da tutumlularmış, eşi hep pasif biriymiş yani karısı ne derse onu yapan veya karısı sayesinde bu günlere gelmiş biri mi desem bilemedim. İstanbulda ev alıyorlar ve tek evladını evlendirip bu eve yerleştiriyor. Başlarda gelinim şöyle tutumlu böyle iyi vs diyormuş hep. Teyze hastalandı. Elleri titremeye fşlan başladı, fena olmuştu, beyninde tümör olduğu ortaya çıktı. İlk başlarda tedavi için doktor doktor gezdi oğlu ama meğersem derdi bu işten nasıl ucuza kaçabilirşm olmuş. 1 yıldır kadını doktor doktor gezdirdş tedavisini geciktirdi ve tümör büyüdü kadın yataklara düştü, gelinin yanında kalıyordu ama altını vs oğlu il3 kocası temizlşyormuş ve gelini evden gitmelerşni istiyormuş. Sonra ailecek baskı uyguladı akrabaları kadını ameliyat ettirdi yüklü miktarsa bir paraya ama eşimib diğer tryzelerinden biri bende kalsın toparlanana kadar dedi, biz ziyarwtine gittiğimizde oğlunun davranışları, annesine ilacı sigorta karşılamıyor diye eksik ilaç alması vs gibi şeyleri duyduktan sonra(durumları çok iyi ev alacak paraları var) eşim çok sinirlendi üzüldü, köydekş kayınvalidemi aradı anne gel, istersen birazda sen bak bizde vs gibisinden ama o konu öyle kapandı bişey demedim ama teyzegildeyken gelini varken başkasınım bakması ne kadar doğru vs dedim ama anlayana tabi.. Kaynım da eşime bizde bakabşlşrşz aslında vs benim aklıma geldi vs dedi eşimde ben de öyle dedim annemi aradım vs gelsin baksın burda 1 ay vs toparlanana kadar birazda o baksın filan. Geçmiştw o hasta teyzenin eşime ve ailesine çok faydası dokunmuş. Her gittiğinde ağlar eteklerine kapanıp. Eşim en ufak birştde sinşrkenen birisi ben cevabımı çekinmem veririm ama surat çekmek istemiyoeum günleece uzayıp gidecek o surat. Ben kayınvalidemi arayıp bu konuyu konuşacağım usulünce.