Teyze bu gece vefat etti kızlar. Allah rahmet eylesin. Yoğun bakımda yatıyordu bir süredir.
Hanımlar evladı varken ve kendi 7 kardeşi varken benim daha yeni evli halimle bakmak bana düşmezdi. Hiçbiri olmasa neyse, ama evleri var, enişte bakıcı vs tutabilir, ev alacak paraları vardı ama tedaviyi o paraya rağmen geciktirdiler ettiler, insanlardan para olmasına rağmen yardım toplamaya vs kalktılar filan. Yani teyze o zamandan beri sıkıntı çekti. Yani 1 aylık bakılacak bir durum değildş. O zamanlar teyzesi bir süre aldı ama daha fazla orada durmayıp köye gittiler, oğlu ve gelini köye gitmesine rağmen gelini bakmadı kendi anasının evine gitti.
Oğlu uzun bir süre köyde durdu, daha sonra da İstanbul'a geri döndü. Enişte iyice psikolojik olarak çöküp oğlunun ve gelinin yaptıkları yüzünden eşini öldürmeye kalkmış ve kendiside intihar etmeye çalışmıştı, teyzenin sesini duyan eşimin dayısının eşi vs tarafından kurtarıldı teyze, enişte de psikolojik olaeak tedavi gördü. Bir yandan kv ile eşimin memleketteki diğer teyzeleri de teyzeye bakıyordu ama en çok kv ilgilendi hastaneye vs hep kv götürürdü. Allah kurtardı diyelim.