Eşinizin ilk kadını olmak.

canım 17 yasındaki bir erkegin ilk kadını olmak pek şaşırtıcı degil ........ sen bombayı gör eşimle evlendigimizde eşim 35 yaşındaydı ve bakirdi, inan bana ne yapacagını bile bilmyiordu bende bilmiyordum ve obilmediginden ben yanlıs bişi olur diye cok korktum cok kastım 1 1,5 hafta sonra eşimle gerdege girebildik :)) o da tam olmamıstı ertesi gün tamamlandı...

ilk ve son kadını olacagımdan da eminim.. bundan sonra huy degistirip şaşırmazsa :))

İlkleri beraber yaşayan eşlerin birbirine daha bağlı olacağını düşünüyorum.
Bu konuda deneyimli biri olarak, katılıyormusunuz bana?

Bu süpersonik tespitin kaynağı nedir?
Sağlam bir kaynak olmalı ki bu kadar rahat genelleme yapabilmişsiniz.
Şayet tespit size aitse başına sonuna "bence" yazınız sevgili LoveM
Sapla saman ancak bu kadar karıştırılır.

bende herşeyimi eşimle ilk yaşıorum bu onun içinde benim içinde çok güzel onunda ilk benim bu dahad güzel bayanlar yanlız kadınlar ilk değil son olmak isterr ha ilk ve son daha hoş gelior kulağa tabiii...:)) allah şaşırmasınn...

Sizin anneniz , babanızın ilki miymiş ? Biliyor musunuz ?
Kaldı ki, çok eski zamanlarda bile babalar oğullarını Genelev e götürürlermiş, ilk deneyimlerini yaşasınlar, erkek olsunlar diye...
Oradaki kadınlara acımadan düşene bir tekme demişsiniz, ordaki kadınlar bunu iş olarak yapıyor.
Vebal filan gelince, bilemezsiniz ...
Evlenicem diye kandırıp yaptığını nereden çıkardınız ? Vebal konusu derindir. Karşı tarafı dinlemek lazım.
Baba olmaz filan ....
Çoğumuzun babası, annemizden önce ilişkiler yaşamıştır eminim.

Haklısın Zeboş evlilikte uyum yataktan geçiyor 26 senelik evliyim 27 yaşındaki arkadaşımın fikirlerine canı gönülden katılıyorum,
:
teşekkür ederim ablacım tecrübeli birinden bunları duymakk güzel

tabi istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz:) size de teşekkür ederim. yorumlarınızı nerde görsem okumadan geçmiyorum

kürtaj topiğinde takipçinizdim orda bana çok şey kattınız

çok büyük konuşmuşsunuz. toplum olarak bu tezinizi çürüttük...

çoğu erkeğimiz bunları yapar etraf baba ve koca kaynıyor

Son düzenleme:
Benim düşüncem üzerinden kimse yorum yapmasın lütfen.
Kimsenin ne düşündüğü benim umrumda değil çünkü

Tatildeyim ama bu site beni tahrik ediyor insanlar fikirlerinin paylasip farkli bakis acilarini dinliyor.ama bu konu bana cidden cok garip geldi iliskileri ve insanlari kaliplara oturtmamayi gosterdi bana hayat tavsiye ederim.kimin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.ben yapmam dedigim seyleri yaptim cevremdeki bircok insaninda ahkam kestigi seylerden sonra kuyrugunu kistirip yerine oturdugunu gordum.yine soyluyorum ben ve esim birbirimizin ilkiydik bundan daha onemlisinin sonrasi oldugunu oncesinin umrunuzda olmadigini anliyorsunuz.esiniz bakir ise o tip erkek modeli daha cocuksu oluyor cinsellikle beraber beynide olgunlasmasi icin bir surec aliyor ve siz olgun bir bayansaniz bu sizi cok yoruyor sonra daha once nasil kendini tatmin ediyorsa ona sik sik devam edebiliyor bu aliskanligindan yavas yavas vazgeciyim derken erkek oldugunu hissedip baska kadinlarla merak edebiliyor bu benim tecrubem birde bunun dini acidan gunah olduguna inanip evlendiginde yasayan modelleri var onlarda evlenmeden gunah olduguna inanip yapmadiysa sonrada yapmaz heralde tabi su 2. Yada 3. Es muhabbetine imam nikahi kiyip takilabilir.ama bu isler belli olmuyor daha once playboy gibi takilan adam sonrada yapmayabilir.ben sunu dedim keske birkac kadinla gezip takilsaydida benim kiymetimi anlayip ustume dusseydi o zaman kendimi daha ozel hissederdim.umarim hepimiz evliligimizde cok mutlu oluruz

Ben senin düşüncene yorum yaparım çünkü "baba olmaz" dersen, buradaki bir çok insanın babasına, eşine laf etmiş olursun !
Genelleme yapma da, kimse senin düşüncen üzerinden yorum yapmasın o zaman.
Sen eşinin ilk kadını olmakla ilgili yorum yapmamışsın ki, buradaki çoğu insanın babasını, eşini suçlayıcı bir yorum yapmışsın.
Bu yüzden de , senin bu anlamsız genellemen bir çok insana senin düşüncen üzerinden yorum hakkı doğurmuş.
Haklısın, genellikle böyle anlamsız , hiçbir sağlam tutanak a dayanmayan genellemeleri , kendinden başkalarının düşüncelerini önemsemeyen, görüşü kısıtlı insanlar yapar.

Son düzenleme:

Ben senin düşüncene yorum yaparım çünkü "baba olmaz" dersen, buradaki bir çok insanın babasına, eşine laf etmiş olursun !
Genelleme yapma da, kimse senin düşüncen üzerinden yorum yapmasın o zaman.
Sen kalkıp, eşinizin ilk kadını olmakla ilgili yorum yapmamışsın ki...
Bir çok insanın eşine , babasına saldırmışsın resmen keskin yargınla...
Ama doğru dedin, genellikle anlamsız yorumlar yapan, böyle hiçbir tutanak a dayanmayan yorumların sahipleri, genellikle kendinden başkalarının düşünlerini önemsemezler.

hanfendinin milletvekilleri gibi dokunulmazlığı var kızlar. onlar gibi düşünmeden, genelleme yaparak konuşuyor. aynen onlarda

çevrenin lafını umusamıyor, asla eleştiriye açıkta değil... belki de vekil bilemiyorum artık dava açınca görcez

vatandaş olarak ekleyeyimde: vekilleri pek kimse takmıyor

Babanızın annenizin ilki olduğunu nerden biliyorsunuz

eğer buraya yorum yapıyorsanız fikrinizi destekleyenlere veya karşı çıkanlara göz yummak dahası saygı duymak zorundasınız aksi takdirde fikrinizi kendinize saklamakta özgürsünüz kimse silah zoruyla yorum yapın demiyor size... isteyen herkes sizin düşüncenize yorum yapmakta özgürdür saygı çerçevesi dahilinde

Benim tartışmaya hiiiç niyetim yok , siz konuşun.
Ayrıca takmayan kişi yorumda yapmazdı.
Bays.

ben sunu dunuyorum
ben sevgilimin,daha dogrusu evlenmek istedigim adamin ilk sevgilisi degilim ve bundan mutluyum,
cunku baskalarinin nasil oldugunu gordugu icin,benim degerimi anliyo
kesinlikle iste bu kadinlar evlenmek istiyorum diye biliyo ve hep bunu dile getiriyo,buda beni mutlu ediyo

yani bana kalsa ilk olmak onemli degil,,SON olmak onemli

dipnot:buyuk konusmak istemem ama benden once baskalaryla iliskiye girmis olmasini istemezdim

Son düzenleme:
Nerde yasiyorsunuz ben onu anlamadim. Mars filan mi? Bakire kiz bile tek tukken, bakir erkek yok denecek kadar az. Guzellige gelince iki tarafta bakir/e ise sonuc guzeldir. Oteki turlu bir anlami yoktur. Son kadini oluyorsan o bile basaridir.

Kadınları ne olarak görüyorsunuz siz.Zavallı acınacak,kendi fikirleri,kendi kararları olmayan aciz yaratıklar olarak mı?

Bir kadın evlenmeden önce cinsel birlikltelik yaşıyorsa kendi seçimidir,erkek neden vebalini alsın.

Genelevdeki kadına giden de bedelini ödüyor,alan memnun ,veren memnun siz niye rahatsız oluyorsunuz ki?

"Alan memnun veren memnun?? " Cogu kadın zevkten degil can korkusuna orda..
Tecrübeymis tükriyim öyle tecrübeye zina kardesim var mı ötesi.!!
Bende rahatsız oluyorum ne olacak yani..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…