- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
baslığı gorunce okudum ve bende yazayım dedım aRKADSLAR BEN 16 YASINDA ESIMI TANIDIM veoda 17 dı ve arkadas olarak basladık ve bır sene flort derken kacarak evlendık ve ıkımızınde ılk her seyı beraber yasadık her konuda ve cok sanslı hısedıyorum kı kendımı yıllar gectı ve bu ay 18 yıl olcak evlenelı ve cok mutluyuz ıyıkı onun tek askı ve kadını olmusum kac kısıye nasıp oluyo kı ve sey demısler tecrube deneyım kazansın erkek dıye sımdıkı cağda tecrubesız erkek yoktur her sey ortada zaten yakın olarak yasamaktansa bıseyler sevdıği ve ozel olan bırıyle yasaması tarafıyım ben o kadar cok kalıtesız kadınlar varkı hastalık ve mıkroop sacarken onla beraber olmasını hıc ıstemezdım de zaten ıyıkı karsışlıklı olarak bulmusz bır bırımızı canım benım onu cok sevıyorum ılk ve son askım ıyıkı hayatımda var
canım 17 yasındaki bir erkegin ilk kadını olmak pek şaşırtıcı degil ........ sen bombayı gör eşimle evlendigimizde eşim 35 yaşındaydı ve bakirdi, inan bana ne yapacagını bile bilmyiordu bende bilmiyordum ve obilmediginden ben yanlıs bişi olur diye cok korktum cok kastım 1 1,5 hafta sonra eşimle gerdege girebildik :)) o da tam olmamıstı ertesi gün tamamlandı...
ilk ve son kadını olacagımdan da eminim.. bundan sonra huy degistirip şaşırmazsa :))
Bir kızın/ kadının vebalini almış, birlikte olup ayrılmış veya en kötüsü bir geneleve gidip merhamet duygusundan yoksun, oradaki kadınlara acımadan düşene bir tekme daha vurup birlikte olmuş iradesiz bir adamdan koca olmaz. "Baba" hiç olmaz.
Bir kızın/ kadının vebalini almış, birlikte olup ayrılmış veya en kötüsü bir geneleve gidip merhamet duygusundan yoksun, oradaki kadınlara acımadan düşene bir tekme daha vurup birlikte olmuş iradesiz bir adamdan koca olmaz. "Baba" hiç olmaz.
:Haklısın Zeboş evlilikte uyum yataktan geçiyor 26 senelik evliyim 27 yaşındaki arkadaşımın fikirlerine canı gönülden katılıyorum,
_Zebos_cuğum diye hitap etmek istiyorum izin verirseniz.
Zira neredeyse bu mesajı yazacaktım.
Siz önce davranmışsınız, her satırın altına imzamı atarım.
Genel anlamda tavrını, duruşunu sevdiğim kadınlardansınız ancak bu kelimelere şapka çıkarttım.
Benim düşüncem üzerinden kimse yorum yapmasın lütfen.
Kimsenin ne düşündüğü benim umrumda değil çünkü
Kadınları ne olarak görüyorsunuz siz.Zavallı acınacak,kendi fikirleri,kendi kararları olmayan aciz yaratıklar olarak mı?
Bir kadın evlenmeden önce cinsel birlikltelik yaşıyorsa kendi seçimidir,erkek neden vebalini alsın.
Genelevdeki kadına giden de bedelini ödüyor,alan memnun ,veren memnun siz niye rahatsız oluyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?