ben varım....ben eşimin ilk sevgilisi ve cinsel olarak ilk birlikte olduğu kadınım....gerçekten çok güzel ve özel bir duygu
ama böyle olmasaydı da çok takılmazdım bu duruma
Peki bunu nasıl anladınız. Her erkek bu konuda yalan söyleyebilir. Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz.
Hallerinden tutumundan mı anladınız. Merak ettim doğrusu.
Deneyimli erkek iyidir diyen arkadaşlara sormak istiyorum.
Erkek deneyimli değilse ne tür problemler beklersiniz?
Anlıyorum şimdi; diyorsunuz ki. deneyimli erkek dokunmasını sevmesini ve kıyaslamasını bilir.
Peki deneyimsiz erkek neler yapamaz. Nasıl mutsuzluklara sebep olur?
Kızlar;
Erkeklerin ve toplumun bekaret konusuna bakışını az çok biliyoruz.
Acaba bizim için eşlerimizin ilk kadını olmak ne kadar önemli. Daha önce biriyle birlikte olmamış erkek varmıdır?
Bilmiyorum. Ama ben böyle biri ile evlenmek isterdim. Siz ne Düşünürsünüz bu konuda...
bu konuda cok dertlıyım.ben erkeğimin bakir olmasını çok ama çok isterdim,hem ilk aşk hem ilk seviştiği olmak ısterdım ama nerdeeeeee 35 yasında felegın cemberınden geçmiş bir sevgilim varhayatından bırcok kadın geçmiş malesef,düşündükçe kıskançlık fışkırıyor damarlarımdan:)
boyle iki kişininde ilkı oldugu bırlıktelıkler vardır ama bunlar genelde çocukluktan gelen aşklardır.erkeklerın yaşı gençtir gozu açılmamıştır nadırde olsa vardır...
ben de önceleri ilk olmayı önemserdim daha özel olur ikimiz içinde diye ama artık öyle düşünmüyorum
çünkü hayatında tek bir kadınla beraber olmuş birinin ilerki yaşlarda (özellikle antropoz döneminde)
başka kadınlarla beraber olmak isteyeceğini düşünüyorum
eyleme dökmese bile bu isteği duyacağı kesin gibi geliyor bana
ki bunun örnekleri de çok fazla...
zamanında bazı şeyleri yaşamış olmalı ki ilerde "ulen şunu da yaşayamadık ölümlü dünyada" diyip olmadık zamanda yaşamaya kalkmasın
ha çoook büyük aşklarda hayatında tek kadınla olmuş gözü başka birini görmemiş aşklar da yok mudur vardır elbet ama çooook nadirdir herhalde...
okadar şanslı olamayabilirim o yüzden
artık önemli olan "son" olmak diye düşünüyorum.....
Sözün özü, erkek bakire diye tutturuyorsa,kendisi de de bakir olacak..(ki yüzleri olsun bakire isterim demeye ama nerdeeeeee :95:)
Bakir değilse de,susup oturacak ve kabullenecek..
Eğer siz de hayatınızı yaşadıysanız evleninceye kadar,bu durumda sorun yok..Adam da yaşamış olsun varsın.. Ama efelenmesin..
Ay beni alsın yeter ki diye düşünüp alavere dalavere yapmaya gerek yok.. Söylenecek söz; ''sen de bakir değilsin!'' olmalı..
Karşılıklı bu iş..
Hani olmaz ama,hasbelkader onun ilkiyseniz bile,esasen tek ve sonuncu olmanız önemlidir..
Asıl öyle erkekler azınlıkta maalesef..
Deneyimli erkek iyidir diyen arkadaşlara sormak istiyorum.
Erkek deneyimli değilse ne tür problemler beklersiniz?
Anlıyorum şimdi; diyorsunuz ki. deneyimli erkek dokunmasını sevmesini ve kıyaslamasını bilir.
Peki deneyimsiz erkek neler yapamaz. Nasıl mutsuzluklara sebep olur?
Yemin ederim sabah sabah midem alt üst oldu.
Ben midenin alt üst olmasını anlıyorum. Ama sonuçta bazı arkadaşlarımız böyle düşünüyor.
Ben de bu düşüncenin, onlara "fikir" olmasını sağlayan etkenleri bilmek istiyorum.
Sanırım bu düşünceye inanan arkadaşlar "benim benden öncekilerden daha iyi olduğuma/olacağıma kanaat getirmiştir ki, benimle evlendi..." şeklinde bir fikri var galiba. Bu iyi olma olayını çok yönlü değerlendirmek gerekebilir.
Bence bir kadına en çok yakışan duygu utanma duygusudur. Bir kadın utanan, merhamet duyan, naif ve kadın gibi olmalıdır. Bir erkek toplumda sevilen, sayılan sözü dinlenen biri olmalıdır. Fakat eğer erkekte namus anlayışı gelişmemişse isterse dünyanın en sevileni olsun beş para etmez. Fakat şunu unutmamak lazım, namus bir erkeğin sadece karısı, kızı değildir. Kendini sakınması ilk haya emaresidir. Bir erkeğe de en çok yakışan duygu utanma duygusudur. Bundan dolayı Hz Osman (R.a)'ın benim için yeri ayrıdır. Utanmayan kadından da erkekten de korkarım.
Ben evleneceğim kişi için ilk olmayı çok isterim. Toplumundaki bu yalan alışkanlığı ile nasıl başedeceğim konusunda hiç bir fikrim yok.
Sanırım bu düşünceye inanan arkadaşlar "benim benden öncekilerden daha iyi olduğuma/olacağıma kanaat getirmiştir ki, benimle evlendi..." şeklinde bir fikri var galiba. Bu iyi olma olayını çok yönlü değerlendirmek gerekebilir.
Bence bir kadına en çok yakışan duygu utanma duygusudur. Bir kadın utanan, merhamet duyan, naif ve kadın gibi olmalıdır. Bir erkek toplumda sevilen, sayılan sözü dinlenen biri olmalıdır. Fakat eğer erkekte namus anlayışı gelişmemişse isterse dünyanın en sevileni olsun beş para etmez. Fakat şunu unutmamak lazım, namus bir erkeğin sadece karısı, kızı değildir. Kendini sakınması ilk haya emaresidir. Bir erkeğe de en çok yakışan duygu utanma duygusudur. Bundan dolayı Hz Osman (R.a)'ın benim için yeri ayrıdır. Utanmayan kadından da erkekten de korkarım.
Ben evleneceğim kişi için ilk olmayı çok isterim. Toplumundaki bu yalan alışkanlığı ile nasıl başedeceğim konusunda hiç bir fikrim yok.
Her erkek aynıdır,aldatır,doymuş,görmüş geçirmiş olmalı fikirlerine katılmıyorum.
Dedelerimiz,ninelerimiz birbirlerinin hep ilki...
Onların gözü niye hiç kaçmamış dışarıya ? Onlar insan değil miydi,erkek değil miydi ?
Varsın bilmesin dokunmayı,koklamayı...
Birlikte öğrenelim her şeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?