Eşinizin ilk kadını olmak.

ben de önceleri ilk olmayı önemserdim daha özel olur ikimiz içinde diye ama artık öyle düşünmüyorum
çünkü hayatında tek bir kadınla beraber olmuş birinin ilerki yaşlarda (özellikle antropoz döneminde)
başka kadınlarla beraber olmak isteyeceğini düşünüyorum
eyleme dökmese bile bu isteği duyacağı kesin gibi geliyor bana
ki bunun örnekleri de çok fazla...
zamanında bazı şeyleri yaşamış olmalı ki ilerde "ulen şunu da yaşayamadık ölümlü dünyada" diyip olmadık zamanda yaşamaya kalkmasın
ha çoook büyük aşklarda hayatında tek kadınla olmuş gözü başka birini görmemiş aşklar da yok mudur vardır elbet ama çooook nadirdir herhalde...
okadar şanslı olamayabilirim o yüzden
artık önemli olan "son" olmak diye düşünüyorum.....

evlendiğimde ilk olmaktan ziyade tek olmayı daha çok önemsiyorum sanırım.

Peki bunu nasıl anladınız. Her erkek bu konuda yalan söyleyebilir. Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz.
Hallerinden tutumundan mı anladınız. Merak ettim doğrusu.

zaten tanıştığımızda 21 yaşındaydı ....okul hayatı gereği de böyle şeylere fırsatı olmamış ....açıkça yazamıyorum şimdi....arkadaşları da hep benim için ilk göz ağrısı o napsın derler ....zaten eşim farklı biridir kolay kolay yaklaşılmaz ona ..bu konularda da inancı gereği kimsenin canını yakmak istemediğini söyledi banada evlenene kadar böyle bir taleple gelmedi hiç ..ayrılmasak bile ölüm var dedi ...bana yalan söylemesine de hiç ama hiç gerek yok onun geçmişi zaten beni ilgilendirmezdi ama mutlu olmadımmı bu duruma tabiki oldum ....toy adamı napayım diyenler var,görsün geçirsin diyenler var ya da dokunmayı bilsin...çok şükür bu konuda bir sıkıntımız olmadı hiç..herkesin tercihi tabi....ama ne görmüş geçirmişler var hala doymayan ...bununla hiç alakası yok bu olayların...

siz sordunuz ben söyledim isteyen inanır isteyen inanmaz....

Sözün özü, erkek bakire diye tutturuyorsa,kendisi de de bakir olacak..(ki yüzleri olsun bakire isterim demeye ama nerdeeeeee :95:)
Bakir değilse de,susup oturacak ve kabullenecek..
Eğer siz de hayatınızı yaşadıysanız evleninceye kadar,bu durumda sorun yok..Adam da yaşamış olsun varsın.. Ama efelenmesin..
Ay beni alsın yeter ki diye düşünüp alavere dalavere yapmaya gerek yok.. Söylenecek söz; ''sen de bakir değilsin!'' olmalı..
Karşılıklı bu iş..

Hani olmaz ama,hasbelkader onun ilkiyseniz bile,esasen tek ve sonuncu olmanız önemlidir..
Asıl öyle erkekler azınlıkta maalesef..

Deneyimli erkek iyidir diyen arkadaşlara sormak istiyorum.
Erkek deneyimli değilse ne tür problemler beklersiniz?
Anlıyorum şimdi; diyorsunuz ki. deneyimli erkek dokunmasını sevmesini ve kıyaslamasını bilir.
Peki deneyimsiz erkek neler yapamaz. Nasıl mutsuzluklara sebep olur?

Nasip olur evlenirsek eger bende sözlümün ilk kadını olacagım ..Konusurken laf acılmıstı bana sunu dedi ; sadece sizin için önemli oldugunu düsünme bakireligin yada baszı seylerin özel olsun tek kişiyle yasayayım tadayım diye bu benim için de öyle toplumda cogu erkek öyle degil diye hepimiz aynıyız diye düsünceye kapınılması yanlıs. ben bakirim ve herseyin ilkini seninle tadacagım yasayacagım dedi.. sevgiyi de sende tattım askı da.. yapmak olmus olmak için onu yasamak sacma bazı seyler özel olmalı bana göre dedi...

haa yasasaydı da gecmişi beni ilgilendirmezdi biriyle birsey yasadı diye sevgimden vazgececek degildim. ama böyle düsünmesi cok hosuma gitti ve ilklermizi yasamak özel ve anlamlı olcagı için de mutluyum acıkcası...

Yemin ederim sabah sabah midem alt üst oldu.

ben eşimin ilk kadınıyım..

Ben eşimle 2 yıl içinde tanışıp evlendim ve şuan 30 yaşında kendisi, nadirde olsa oluyor, ikimizde ilkiz inşaAllah son oluruz, buda çok önemli...

Bence öyle değil durum, o zaman bizimde bayan olarak aynı duyguları hissetme hakkımız var diye düşünüyorum, bu durumu bayan yada erkek olarak ayırt etmek doğru değil bence. İkisinde de ilk ve son olmak önemli...

Bende tam böyle bir açıklamaya girecektim, altına müsadenle imzamı basaciğim :)
Umudumuzu kaybetmeyelim, belkide o azınlığın içindeyizdir, inş. ilk olduğumuz gibi sonuncuda oluruz...

Bence herşey gayet renkli, insanın ilkleri belirli bir yaştan sonra tek bir kişiyle yaşaması, heyecan verir kanımca...

Ben midenin alt üst olmasını anlıyorum. Ama sonuçta bazı arkadaşlarımız böyle düşünüyor.
Ben de bu düşüncenin, onlara "fikir" olmasını sağlayan etkenleri bilmek istiyorum.

Kıyaslama yapılmaz mı öyle bi durumda ?

Ya o ilk kadın daha iyi öpüp koklamışsa ?

Sanırım yazamayacağım daha fazla....

önceden çok takıntılı olduğum ve istediğim bir şeydi..ama zamanla insanın bakış açıları da algıları da değişiyor..
bu konuda erkek ve kadın eşit değil maalesef evet..ama zamanla benim düşüncelerim değişti,bu konudaki katılıktan
vazgeçtim..hayat akıp giderken takıldığınız noktalarda değişiyor haliyle..her insanın yaşamışlıkları ,yanlışları ,hataları olabiliyor..
önemli olan ben tanıştığımda nerede durduğu,hayata ve yaşama bakış açısı..

bakir bir erkekle birlikte olup sonradan farklı sebeplerle de
olsa aldatılmayı kimse istemez sanırım..her bakir adam aldatmayacak diye bir kaide yok çünkü..bununla birlikte daha önceden bir ilişkisi yaşamış
adamın da illa sonradan aldatması da söz konusu olamaz..yani bir yargıyı u derece sınırlamak doğru değil..

önemli olan hayatımın geri kalanın da dürüst,sorululuk sahibi bir insanla aynı yolda huzur içinde yürümek..eskiler konusunu gündeme getirmediğimiz
bir ilişkimiz var, gerekte yok zaten..geçmiş geçmişte kalıyor her haliyle..o zaman yaşadığımız insanlarla özeldi..şimdi ise farklı bir sayfa var..

Sanırım bu düşünceye inanan arkadaşlar "benim benden öncekilerden daha iyi olduğuma/olacağıma kanaat getirmiştir ki, benimle evlendi..." şeklinde bir fikri var galiba. Bu iyi olma olayını çok yönlü değerlendirmek gerekebilir.

Bence bir kadına en çok yakışan duygu utanma duygusudur. Bir kadın utanan, merhamet duyan, naif ve kadın gibi olmalıdır. Bir erkek toplumda sevilen, sayılan sözü dinlenen biri olmalıdır. Fakat eğer erkekte namus anlayışı gelişmemişse isterse dünyanın en sevileni olsun beş para etmez. Fakat şunu unutmamak lazım, namus bir erkeğin sadece karısı, kızı değildir. Kendini sakınması ilk haya emaresidir. Bir erkeğe de en çok yakışan duygu utanma duygusudur. Bundan dolayı Hz Osman (R.a)'ın benim için yeri ayrıdır. Utanmayan kadından da erkekten de korkarım.

Ben evleneceğim kişi için ilk olmayı çok isterim. Toplumundaki bu yalan alışkanlığı ile nasıl başedeceğim konusunda hiç bir fikrim yok.

Her erkek aynıdır,aldatır,doymuş,görmüş geçirmiş olmalı fikirlerine katılmıyorum.

Dedelerimiz,ninelerimiz birbirlerinin hep ilki...

Onların gözü niye hiç kaçmamış dışarıya ? Onlar insan değil miydi,erkek değil miydi ?

Varsın bilmesin dokunmayı,koklamayı...

Birlikte öğrenelim her şeyi...

Eşimin kaçıncı kadınıyım hesaplayamıyorum parmaklarım bile yetmiyo hesap yapmaya :) bende önce okadar çok olmuşki hatta beraber bile yaşadığı var içinde .

Bir erkekle bir kadının birlikte olması öyle farklı bir durumdur ki;
Bazen dünyanın en güzel, ulvi olayıdır. Bazen ise fikri bile intiharlara sebep olacak kadar iğrençtir.
Bu kadar geniş yelpazeye sahip bir olayı en iyisinden yaşamak en güzeli bence. :26::26::26:

kesinlikle size katılıyorum arkadaslar

Benim öyle bi takıntım yok benden önce olanlarla ilgili ben benden sonrasına bakarım herşeyin hatice değil netice önemli. Bence böle şeylere takılmayın ilk kadın olma gibi bu devirde bakir bir erkek bulmak çok ama çok zor . Devir değişdikçe yenilendikçe öğrenme görme anlama yaşıda değişiyo siz ebenizin dedenizin zamanındaki gibi isterseniz çok hayal kırıklığı yaşarsınız.

ben eşimin ilk ve son aşkıyım. eşim de benim ilk ve son aşkım.
bekaret sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerlidir islamda.
zina eden ancak zina eden birine layıktır. bekar biri de ancak bekar birine layıktır.
eşim Melek gibi güzel ahlaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…