Eşinizin ilk kadını olmak.

zaten o dediklerini göz ardı etmek gerçeği görmezden gelmekten ibarettir...yirmili yaşlarımı çoktaaan geçtim ben de..benim yaşımda ya da benden büyük birinin şunlardan bir kaçını yapmaması çok tuhaf kaçar zaten..sevdiğimiz kişinin ilki olmamak illa onun her fırsatta zina yaptığını da göstermez belki..herkesin hataları olabilir..burada önemli olan bunun adet haline getirmiş, önüne gelen kızla düşüp kalkmış bir erkekten çok; geçmişte çok severek birlikte olmuş ,nefsine yenik düşmüş biri..ikisinin arasında çoook fark var gerçekten..

farkında olmadan burada insanlar kategorize ediliyor..daha önce biriyle çıktım elini tuttum öptüm, o zaman ben temiz biri değilim mantığı mı oluyor?
bu yüzden ayrımları iyi yapmak lazım..cinselliğin bu kadar çok kullanıldığı zamanda hassasiyeti anlarım ama daha önce biriyle birlikte olan kızların ya da erkeklerin de yerden yere vurulmasını anlamıyorum bu şekilde..

evet eşimin ilk kadınıyım tabi sevgilileri olmuş ama ilk bana dookundu ilk kadınıyım vede çok şanslıyımmm eşimin önceden başkasıyla ilişkiye girmesini istemezdimm düşünmesi bile kötüüüü

açıkçası beni benden önceki ilişkilerden ziyade asıl benle evlendikten sonra aldatıp aldatmaması korkutur..
daha önce kimseyle birlikte olmaması da bunun bir göstergesi değildir..."ben onun ilkiyim o benim ilkim diyenlerin çoğu
henüz yirmili yaşların başında,evli bile değil..tebrik ediyorum sizi..ben hayat için bu kadar sabit fikirli değilim doğrusu bu yaşıma geldim..
düşmez kalkmaz bir Allah tır derler..başımıza neyin y ada nelerin geleceğini bilemiyoruz ki? bu kadar çok güvenmiyorum ben kimseye doğrusu..
hem gelin ata binmiş ya nasip demiş eskiler..

haklısın canım ama herkesin kendı tercıhı tabı bızımde bırcok hatamız vardır mutlaka ama tabı onemlı olan bunun hata oldugunu bılmek ve tekrarlamamaya ozen gostermek.

Merhbalar Annem bana her zaman şunu söylerdi.. Belki küçük heyecanlar yaşarsın ama ileride asla kocanın yüzüne bbakınca yüzünü kızartıcak birşeyler yapma.. "Seni Seviyoruum.." cümlesini ne kadar çok söylersen o kadar anlamını yitirir sen onun özel ve anlamlı kalmasını sağla..

Bu konuşma hiçbir zamn aklımdan çıkmadı ve hep ona göre davramdım.. Nişanlımdan önce bir sevgilim olmuştu ama özel hiçbirşey yaşamadım "seni seviyorum" bile demedim çünkü içimden bir his geçici olacağını öylüyordu ama ileride ciddi olacağına hiç inanmıyordum..Arkaaş ısrarlarıyla çıkmıştık çünkü..

Ama nişanlımla her anlamda ilkimiz olduk ve olacağız.. bu çok güzel bir duygu bence..

ilk sevgilimin ilk sevgilisiyim..
her anlamda, ilk el tutuş, ilk öpüş, ilk sana aşığım deyişlerinde ilkim oldu, ilki oldum
ve daha bir çok şeyde de ilklerimi onunla yaşayıp, ona da ilklerini yaşatmak isterim
çok çok özel bi duygu, tarifi anlatılmaz yaşanır

eve sorunuza cvp vereyım ben kendım ve eşim adına eşimin ilk hatunuyum oda benım ilk erkeğim iykide böle olmus ha sevgilisi olmamısmı olmus hepsini sevgililik dönemınde anlattı bende anlattım hiç bir çelişki ve soru işaretı olmadan evlendık.

ben varım.... ben eşimin ilk sevgilisi ve cinsel olarak ilk birlikte olduğu kadınım....gerçekten çok güzel ve özel bir duygu
ama böyle olmasaydı da çok takılmazdım bu duruma

senden Önce leri varsa tecrübelidir Sevişmekte Bu da Güzel tarafı ama kendine Bağlaya bilirsen

Görmüş yaşamış sana da Yaşatır Düşünsene erkeğin Bir şey Bilmiyor sen Aktifsin ? Hiç de Güzel değil erkek Bilmeli yaşatmalıı

Uçmak isterdim :) Tecrübesiyle

daha önce birlikte olduğundan çok kimle birlikte olduğu benim için daha önemli :)
yani hani eski sevgiliyle yaşandıysa arada aşk vardı der çok üzülürüm ama yok parayla gitti de yaptıysa çok fazla üzülüp sevgiliyle olduğu kadar kahrolacağımı sanmam.. sadece pis bulurum, düşüncesiz bulurum.. uçkuruğuna yenik düşmüş aciz der geçerim.. unuturum.. unuttum da
sonuç olarak ben cinselliği yaşadığı sıra aşk var mıydı buna daha çok bakarım.. bunu daha çok kıskanırım...
sevdiği kadın olayım da ilk kadını olmasam da olur...
nasılsa ben onun her anlamda son kadını olacağım :)

bence "erkek görmüş geçirmiş olmalı, yaşatmalı, bilmemne" diyenler çok bencil ve aşkla evlenmemişler veya hiç aşık olmamışlar.
ona karşı yoğun duygularınız yok demek ki, sadece yatakta mutlu edilmeyi istiyorsunuz, tek odaklandığınız şey bu, ben böyle anladım.

kesinlikle katılıyorum
kırmızı işaretlediğim yerleri bi kadından duymak aşkın masumluğunu alıyor bence
tabii ki cinsellik de önemli, ama cinsellik sadece zevk için mi yaşanır?
o süreçte alınan hazdan çok yaşanılan duygular eminim bizi daha yükseklere uçurur

Ben evleneceğim insanın bakir olmasını istemezdim aslında cinsellik konusunda deneyim sahibi olmasını tercih ederim karşımdakinin. Hatta ilk aşık olduğu kadın olmak bile umrumda olmazdı benimle olmaya başladığı andan itibaren sadece bana aşık olsun sadece benimle birlikte olsun yeter. Ancak evlenmek için fellik fellik bakire kız arayan bir erkeğin bakir olmasını beklerim, Her sevgilim benimle sevişsin ama karım bakire olsun çarpık zihniyetini sözde erkeklik gururuna ya da herkesin eşitiyle birlikte olmasını emreden bir dine dayandıran bir adama ne saygı duyarım ne lütfedip hayatımı birleştiririm. (Farkındayım büyük konuştum Allah yaşatmaz umarım bana böyle birşey)

Bana da çok komik gelen şey şu: Şahsen bir sevgiliniz olsa, deli gibi, aşkla bağlanmış olsanız. İlk cinsellikmiş ilk sevgiliymiş geçin bunları. Sizinle birlikteyken , onun kalbinde sizden başka biri var ise bu çok daha acıdır. Yani ilklere bu kadar takılmayın. Önemli olan birbirini sevmektir.

İlk ve ya 355. ilişkisi olsun isterse erkeğin. Sevişmek başkadır, AŞKLA sevişmek başkadır.

Ben ilk olayım gibi bir düşüncem yok. Olursa olur , olmazsa olmaz. Ama ben de bakir bir erkek istemiyorum. Doymuş olmalı çünkü. "Aa şu sarışınla bir yatsaydım nolurdu acaba?Ne hissederdim?"

"Şu koca memişli kızla sevişmek nasıl olurdu ?"

"Şu dolgun kalçalı kadınla sevişmek nasıl olurdu ?"

"Şu türlü sevişmek nasıl olur ?"

Vs vs .... Gibi sorular her erkeğin kafasında oluşur çünkü. Ben onun ilki olduktan sonra bu düşünceler çıkarsa, ki çıkması çok büyük ihtimal.
Ondan sonra beni aldatma riskini ? Düşünemiyorum bile.

Ha doymuş derken, bakir olmayan değil kastım. Bazıları yapar yapar doymaz. Benimki gerçekten doymuş olsun. İlk takıntım yok.

Ben katılmıyorum ve eşime sırılsıklam aşığım ve büyük bir aşkla evlendim..
Hem normal hayatta hem de yatakta çok çok mutluyum

Aşık olmadığım kişiyle de asla ve asla aynı yatağı paylaşmamın mümkünatı yoktu zaten...
Bu sadece sizin görüşünüz...Onun yaşadıklarını düşündükçe bile eşime daha bi bağlanıyorum..
Bakir ve ilk deneyimini bende yaşayacak erkeği ben kendim istemem,istemedim de zaten..

Bilen ve deneyimli bir erkek,kadının ruhundan anlıyor bende bunu bilir bunu söylerim...

ikimizde birbirimizin
her açıdan ilkiyiz.......
ilk sevgili ilk aşk ilk nişnlı ilk evli.....
rabbime şükürler olsun
aksini düşünmek bile istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…