Çok şükür eşimin ilk eşiyim ama ilk ilişkisi değilim.Zaten bakir bir erkekle de evlenmek istemezdim açıkçası..
Evleneceğim erkek görmüş geçirmiş,yaşamış,doymuş ve bilinçli olmalıydı,çok şükür öyle de oldu..
canım benim eşiminde ben ilkiyim..
ama ne doymUŞ ne görmÜŞ nede yaşamış biri olmaması hiç bir sorun olmadı....
GAYETTE BİLİNÇLİ HER KONUDA.....
İLK OLMAK DEMEK CAHİL DEMEK DEĞİL DOYMAMIŞ DEMEK HİÇ DEĞİL
AKSİNE ÖZEL OLMAK DEMEK...HEMDE ÇOK ÖZEL.....
SENİN ŞÜKÜRLER ETTİĞİN ŞEY BAŞIMA GELSE ONU ŞİMDİKİ GİBİ ASLA SEVEMEZDİM...
Zaten sorun da burada bana göre.
Alt tarafı ilki olmasaydın, onu bu kadar sevemezdin yani ?
Oysa sevmek, ne olursa olsun koşulsuz sevmektir diye öğretirler küçüklüğümüzden beri.
Ki bence de öyledir.
Ne demiş şarkı da, "nedensiz de sevilir"
[sıze=2]zaten sorun da burada bana göre.
Alt tarafı ilki olmasaydın, onu bu kadar sevemezdin yani ?
Oysa sevmek, ne olursa olsun koşulsuz sevmektir diye öğretirler küçüklüğümüzden beri.
Ki bence de öyledir.
Ne demiş şarkı da, "nedensiz de sevilir"[/sıze]
bana göre ilk olmak
'alttarafı' denilecek kadar basit birşey değil.....
Ben alttarafı bir ilki olmadım
onun ilk aşkı ik kadını oldum
oda benim ilk aşkım ilk erkeğim oldu....
Koşulsuz sevmeyi başarabilseydik eğer
kimse ayrılmazdı sevdiğinden..eşinden...dostundan...
Herkez sever....
Ama saygı yoksa sevgi biter değilmi....
Bu da bi koşul değilmidir...
[sıze=2]evet bence "alt tarafı" .
Hayatta bir sürü gerçeklik var . Bir sürü acı deneyim var.
Ilk olmak bunların yanında sadece lüks. önemli olan gerçekten sevmektir.
Yooo... Asla saygının bir koşul olduğuna inanmıyorum. Bize her saygı duyanı sevmiyoruz çünkü.
Kaldı ki, aldatıldığı halde hala karısını, kocasını seven insanlar var. Ki aldatılmak en büyük saygısızlıktır.
Herkes sizin gibi şanslı olmayabilir. Ilk erkeğimdi, ilk kadınıydım filan. Gururlanmak için başka kıstaslar bulmalı insan kendine.
Ne bileyim "beni öyle çok seviyor ki, düşüncelerimi onaylamasa da destekler vs vs" tarzı onurlar duymalıyız.
Kimleri aşk sanıyoruz, bir anlık hata ile gaflete düşüp bekaretimizi kaybediyoruz.
Ya da erkekler de aynı şekilde.
Benden önce , beni daha hiç tanımadan önce olmuş bir olay bana nasıl saygısızlık olsun ki ?
Ilk ve ya son. Hayatta övünelecek daha önemli şeyler var.
Birinin ilk kadınısındır ama o seninle sevişirken, sevişmek isteyip de sevişemediği kadını düşünüyordur.
Ya da birinin sonusundur , ama son nefesini verirken aklından başkasının gözleri geçer.
çok üzgünüm ama, cinselliği bilemem , kalbinde bir tek ben olayım yeter .[/sıze]
malesef size hiç bir şekilde katılamıyorum...
Ben demyorumki ilki olayım yeter gerisini boşver....
Oysa siz sanki ilk olsunda ne olursa olsun demişim gibi cevap yazmışınız..
Evet evliliğimle gurur duyuyorum
çünki mutluyum....
Her konuda mutluyum.
Size göre cinsellik ne kadar önemsizse
bana görede okadar önmeli
başka söze gerek yok
benim düşüncem benim hayatım...
İlk olmak ozel yada luks mu?ben ilk im noldu basim goge erdi daha beter oldu kiymetimi anlamiyor.iliskilerin insanlarin hicbir kalibi yok en azindan ben oyle olmadigini gordum.cok bilen adam artik doyumu tavan yapar onu mutlu edemeyebilirsiniz alismistir baska baska insanlara yine gidebilir yada tam tersi sizi ilk oldugu kadindan daha fazla onemseyip sevebilir artik doyuma ulasmistir.ilk defa sizle yasar sonra diger insanlarla olmayi merak eder yada baska baska seyler ilk defa cinselligi yasamasi deneyimsiz olmasi demek degildir zamanla ogreniliyor.ama ilk olmaktansa yureginde en ozel ve tek olmayi tercih ederim.bende ilk defa esimle oldum, esimde oyle ama bence evlenmeden once cinsellik yasanmali aslinda cinsellik evliligin en temel unsuru uyumlu olmadiginiz yada cinsel sorun yasadiginiz biriyle mutlu olamazsiniz bu tartismasiz boyle.ayrica erkeklerin cinselligi rahatca yasadigi bir ulkede evlenmeden cinsel birsey yasamayan erkegin eminnimki psikolojik sikintilari oluyor.kizlar hayatda cok daha onemli ayrintilar var bunlara takilmayin yada insallah tek derdiniz bu olsun
[sıze=2]ben bana göre cinsellik önemsiz demedim. Birlikte yaşadığımız cinsellik önemli. Benden öncesi umurumda değil.[/sıze]
Ben zaten, öyle demişsiniz gibi cevap yazmadım siz öyle anlamışsınız.
Ilk ilk ilk diye tutturuluyor, hayatta daha önemli şeyler var, bakir olmayan ve ya bakire olmayan kişiyle evlenince dünya son bulmuyor.
Neyse, size düşüncelerinizle mutluluklar . Bana da öyle tabi ki.
ikimizde yanlış anladık ozaman
ben zaten bakir yada bakire olmayanlar mutsuz olur dünya son bulur demedim...
Bende size mutlulklar dilerim bri ömür boyu
[ı]ben esimden once opusmedim bile...oylede biriyle evlenmek icin dua ettim.ben hic bir sey yasamadim,oda yasamasin.hem benim hayata bakis acima ters hemde kiskanirim.cok sukur esiminde her anlamda ilkiyim..herseyi birbirimizde ogrendik ve bence bu cok ozel bisey..benden once birine dokundugunu dusunmek cildirtirdi herhalde beni..bide bazilari ne kadar takintilisiniz hayatta asla boyle erkek olmadigi konusunda..herkesi cevrenizdekiler gibi mi sanuyorsunuz...cok sukur boyleleride var...
Daha once beraber olmus erkekler de gitsin daha once beraber olmus kadinlarla evlensin..bakire diye tutturmasin.onada sinir oluyorum..sen nesin de bakire ariyorsun hakkin yok...hatta teyzemle bu konuda cok tartisiriz..oglu birini bulmus,daha once biseyler yasamis..e kuzenimde kac kisiyle yasadi..yok neymis temiz el degmemis kiz olacakmis bakire olacakmis..yahu senin oglun bakir mi de bakre kiz istiyorsun...[/ı]
vaybee şiir gibi okudum bitirdim valla,ne denilebilirki bir konu bukadarmı aydınlıkla anlatılabilireşinizin ilki olabilirsiniz; ilk dokunduğu insan olabilirsniz sonra sizi hastanelik edicek kadar dokunduğu insan da olabilirsiniz, sizi karnınız da çocuğunuzla bırakarak, iş yerinde ki genç çalışanla aldatıp terkederek veya artık sizi sevmediğini söyleyerek terkettiği ilk insanda olabilirsiniz veya ilki olmazsınız onunda ilki olmaz ama bunlar yine olur...ne önemi var ki ilk olmanın veya olmamanın önemli olan çok sevmek çok değer vermek çok fazla saygı duymak bunlar olduktan sonra ilki olmuşsun veya olmamışsın ne farkeder...
önemli olan bi insanı sevmek gerçekten sevmek ve sevdiği kadar da saygı duymaktır karşınızda ki insan kırk kişiyle yatmış olur ama gün gelir sizi öyle çok sever ki sizden öncesinin bi önemi kalmaz çünkü artık siz varsınızdır.. mutluluk sizden önce kaç kişiyle yattığı değil artık tüm sevgisini size verebilicek olmasıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?