Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

esim çok oynuyor o oyun ama msj atıyorda cisel icerik bulamadım onda oyunuda hic anlamadım ya

esim çok oynuyor o oyun ama msj atıyorda cisel icerik bulamadım onda oyunuda hic anlamadım ya
Oyun da kasaba kurup digerlerine savas aciyor vs vs bence fazla arastirmamak en iyisi yapiyorsa bi sekil de ortada cikar zaten

clans of clan tan bahsediyorum yanlıs anlasilmasın gece gece adamın tlf karıştırıyorum ya uykumu kaçırdı bu kız

[QUOTE="_haymeana_, hiç de öyle kötu bi oyuna benzemiyoki

O online oyunları hiç sevmiyorum.Sebebide bunlar işte.Ama bir bayanla mı konuşuyor?Konuşuyorsa ne içerikli konuşuyor önce bilmelisiniz.

Evli adamın internet sitelerinde kadınlarla sohbetle ne işi olur allah aşkına? Belli ki flört ediyor birileriyle. Atomu parçalamaya gerek yok yani belli ne yaptığı. Silmese konuşmaları tamam da niye siliyor yani? Madem oyun konuşuyor sadece e kalsın ne ki?

içime su serptin tsk ederim yav hehe desende anlardım

Yazışmaları okudunmu içeriği neydi belki gerçekten oyun için başlamıştır sohbetten haberi olmadan sonra sohbeti öğrenince dahil olmuştur chat sayfasi degildi dimi

Bende bi online oyunda muhabbet ediyorum ama oyunla alakali. Oyle birsey olmasin?

Dusundugum seymi o.
Bu yeni mutfak icadi hic hayirlara vesile olmuycak hiiiicc

Cok uzulurdum cok kalp kirici bir durum allah sabir versin mutluluk huzur versin

Sende konuş başkalarıyla biraz seviyosa kaybetmemek için uzlaşma yoluna gider uyurken bi bak bence ben şüphelendim normal arkadaşıyla konuşsa niye saklasin
Konuş diyor konuş. Hatta tinder diye bi program varmis onu yükle yeni birileriyle tanış diyor.

Arkadasm belki oyun da kopya fln birbilerindn cekiodr paslasiolrdir dye dusunuorm ama su sitede oyle seyle okuyormki neyse icerigine bak ve telefonlasmislrmi ona bak yoksa yazisma ordami ama sylede dusun sen yapms olsaydin o ne yapardi uzulme inan degmez ruhunda varsa dsarda da yapar yapan yapio senin iraden onunla konusmamak ama anlasn en azindn durumu uzak dur bakalm siliyrmu oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…