Benim dediğim kelimelik diye bir oyun. Kizlarka oynuyor hep.[QUOTE="_haymeana_, hiç de öyle kötu bi oyuna benzemiyoki
Evet kizlarla oynadığını zaten biliyorum. Mesela on kişiyle ayni anda oynuyor. Bunu görebiliyorum zaten ama sohbetler silinmis oluyor.O online oyunları hiç sevmiyorum.Sebebide bunlar işte.Ama bir bayanla mı konuşuyor?Konuşuyorsa ne içerikli konuşuyor önce bilmelisiniz.
Ben de aynem öyle söyledim yürü git işine eve geldiğime pisman ediyorsun kafa ütüleme dedi.Evli adamın internet sitelerinde kadınlarla sohbetle ne işi olur allah aşkına? Belli ki flört ediyor birileriyle. Atomu parçalamaya gerek yok yani belli ne yaptığı. Silmese konuşmaları tamam da niye siliyor yani? Madem oyun konuşuyor sadece e kalsın ne ki?
Ciddi misiniz ya? Tinder'dan tanışıp ne yapacakmışsınız peki, önerisi ne?Konuş diyor konuş. Hatta tinder diye bi program varmis onu yükle yeni birileriyle tanış diyor.
O normal bir insan değil. Bütün gece uyku girmedi gözüme. Oyunu kendi telefonuma da yükleyip onun hesabindan giriş yaptım. Bi kiza Günaydın yazdi evden cikar cikmaz.Ciddi misiniz ya? Tinder'dan tanışıp ne yapacakmışsınız peki, önerisi ne?
Hem de çok mutsuz ediyor. Ama ben ayrilmaktan neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum.Bunu ben de yaşadım
Teli sürekli yanındaydı
Şüpheleniyordum
birileri ile tanışmış
Kendisi inkar etti
Konuştuğu kişiye ulaştım
Bekarım görüşmek istiyorum demiş kıza
Bu ve başka bayanlar da var tabi
Ayrıca başka sorunlarımız da vardı bana çok eziyet ediyordu
Ayrıldım
Önce çok üzüldüm niye böyle bir olay yaşadım diye ama
Çok doğru bir karardı benim için şimdi çok daha iyiyim
Seni mutsuz ediyorsa ayrıl kimse senden daha önemli değil
Ben de o kadar korkuyorum ki. Arkadaşlar fake demişler bana. Haklılar. O kadar saçma şeyler yaşıyorum ki. Ne doğru ne yanlış şaşırdım yemin ederim. Sizden gelen tepkilerle dusuncelerime şekil verip ayrılacak gücü kendimde bulmaya çalışıyorum.Bn ayrilmaktan korkardim bikez evlenebilirim bi adamla allahim ne bna ne baska kimseye bu aciyi yasatma evlatlari ortada birakma
Iyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Duzenleme: oyunu kendi telefonuma da yükledim eşimin hesabından giriş yaptım. Biraz önce evden çıktı. Bi tane kiza Günaydın yazmış. Henüz cevap gelmedi.
Deli olcam ya adam senin başka erkeklere ilişkiye girmesi istiyo sen kalkmış başkalarıyla sohbet etmesine dertlenmissin!!!!
Tövbe tövbe
Kiz cevap yazdi. Günaydın naber dedi. Bu da iyidir senden yazdi. Bekliyorum.Oyun esnasında sohbet falan neyse de... Günaydın demesi pek iyi olmamış gibi. Takip et bakalım.
Sosyal medya , oyunlar vs.. bozdu bu adamları
Kiz cevap yazdi. Günaydın naber dedi. Bu da iyidir senden yazdi. Bekliyorum.
Benim dediğim kelimelik diye bir oyun. Kizlarka oynuyor hep.
Yuh! nasıl bir eşmiş bu ya?Hiçbirisi care değil. Sen de yap umrumda değil diyor.
Eşin yasak sularda yüzmeye çalışıyo ama bilmiyo yakalanınca sınır dışı edilicek bence üstüne gitme üstüne gidince büyütüyolar suçlu sen oluyorsun takibi bırakma kontrol et müdale etmen gerektiğinde geç karşısına mesajların resimlerini çek delil olsun inkar edemesinIyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Duzenleme: oyunu kendi telefonuma da yükledim eşimin hesabından giriş yaptım. Biraz önce evden çıktı. Bi tane kiza Günaydın yazmış. Henüz cevap gelmedi.
Allah sabır versin ben şokKonuş diyor konuş. Hatta tinder diye bi program varmis onu yükle yeni birileriyle tanış diyor.
Tanıdığım herkesin bir açığını yakaladım öyle ya da böyle eminim ister gözle olsun ister sözle aldatmayan yok İşte. .hepsi mi nasıl bu kadar emin oluyorsun bencede kadınlar daha çok aldatıyor ama emin değilim yani sadece varsayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?