doyumsuz ve gözü dışarda erkek profili.çok tehlikelidir hiç güvenilmez.Iyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Duzenleme: oyunu kendi telefonuma da yükledim eşimin hesabından giriş yaptım. Biraz önce evden çıktı. Bi tane kiza Günaydın yazmış. Henüz cevap gelmedi.
hepsi mi nasıl bu kadar emin oluyorsun bencede kadınlar daha çok aldatıyor ama emin değilim yani sadece varsayımm
Hiçbirisi care değil. Sen de yap umrumda değil diyor.
mehmet sungur hoca bunu çok güzel anlattı,üstelik aldatan evli erkek oranında evli kadın olduğunu söledi,bekarlar dışarda bunları beklemıyor,Erkekler eşekle köpekle aldatmıyor eşlerini; o yüzden kadınlar da aynı oranda aldatıyorlar eşlerini....Haaaa fark şurada kadınlar akıllı kurnaz yaratıklar oldukları için erkekler gibi yakalanmıyorlar açık vermiyorlar, o yüzden aldatan erkek daha çok sanıyoruz ama mantıken sayı eşit...+Erkekler kadınlar gibi kurcalamazlar, kurcalamak da istemezler... Risk olmasın, karşılıklı şantaj olmasın diye de evliler evlilerle aldatır bu arada...Velhasıl kelam aldatan kadın sayısı=aldatan erkek sayısı...
Okey tavla batak gibi oyunlar da online hem sohbet hem oyun oluyor.oyunlarda sohbettemi ediliyor?? ben hiç anlamam bu işlerden..demek biri oyun oynuyorum niyetine kandırabilirmiş
Ciddi misiniz ya? Tinder'dan tanışıp ne yapacakmışsınız peki, önerisi ne?
Adam değişik ya, hey Allah'ım.karısına baska erkeklerle ilişki teklif eden ne yapacaksa onu yapacak
konu sahibi de sanki kocası çok düzgünmüş gibi her gün şaşırdım diye konu acıyor
artık kabak tadı vermeye basladı
Adam değişik ya, hey Allah'ım.
öylemiymiş? zorla adamı koca yapaacak adam göstermelik olarak evlenmişkarısına baska erkeklerle ilişki teklif eden ne yapacaksa onu yapacak
konu sahibi de sanki kocası çok düzgünmüş gibi her gün şaşırdım diye konu acıyor
artık kabak tadı vermeye basladı
Sen konu açmaktan bıkmadın ama biz sana cevap yazmaktan bıktık canımIyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Duzenleme: oyunu kendi telefonuma da yükledim eşimin hesabından giriş yaptım. Biraz önce evden çıktı. Bi tane kiza Günaydın yazmış. Henüz cevap gelmedi.
öylemiymiş? zorla adamı koca yapaacak adam göstermelik olarak evlenmiş
Ben artık fake olduğunu düşünmeye başladım bu arkadaşın.. Her gün bi vukuat yaşar mı insan yaa.. yaşasa da her gün üşenmeden buraya yazar mı???adam sevmiyor kendine köle olsun diye evlilik yapmış
kadın da hala
kocam şunu yapıyor siz olsanız naparsınız
kocam bunu yapıyor siz olsanız naparsınız modunda
adam yakında döver de belli yani iki gün sonra da kocam beni dövdü siz olsanız naparsınız diye konu acar
Ben artık fake olduğunu düşünmeye başladım bu arkadaşın.. Her gün bi vukuat yaşar mı insan yaa.. yaşasa da her gün üşenmeden buraya yazar mı???
al benden de o kadar.. hayır normalde bu konulardan biri olsa böyle tepkile vermem.. daha az önce başka topikte bi arkadaşın (lohusa), eşi seks hikayesi okurken yakalamış da boşanmayı düşünüyomuş.. Saçmalama ne boşanması falan dedim yani.. Ama bu arkadaşın eşinin vukuatları olduğu gibi bi de zerre kadar ne saygısı ne sevgisi var konu sahibine.. çok farklı bi evlilik yani benim pek aklıma yatmıyo bu kadarı .ben de öyle düşünüyorum
hadi bunları yapan adam varsa bile onla attığı imzadan başka bağı olmadığı halde bunlara katlanan kadının varlığını kabul etmek istemiyor beynim
adam sevmiyor kendine köle olsun diye evlilik yapmış
kadın da hala
kocam şunu yapıyor siz olsanız naparsınız
kocam bunu yapıyor siz olsanız naparsınız modunda
adam yakında döver de belli yani iki gün sonra da kocam beni dövdü siz olsanız naparsınız diye konu acar
al benden de o kadar.. hayır normalde bu konulardan biri olsa böyle tepkile vermem.. daha az önce başka topikte bi arkadaşın (lohusa), eşi seks hikayesi okurken yakalamış da boşanmayı düşünüyomuş.. Saçmalama ne boşanması falan dedim yani.. Ama bu arkadaşın eşinin vukuatları olduğu gibi bi de zerre kadar ne saygısı ne sevgisi var konu sahibine.. çok farklı bi evlilik yani benim pek aklıma yatmıyo bu kadarı .
aynen diycek başka bişey yok Allah akıl fikir versin herkese inşallah :)bir de o konuda adam özür dilemiş bir daha yapmam demiş ve bebekleri var
bu konuda adam özür dilemiyor üstüne git sen de yap memnun olurum diyor
artı çocuk bile yok
inşallah akıllanır konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?