Eşinizin önceki kız arkadaşı

Tabiki olabilir, bende lisedeyken bana asik olan erkekler vardi simdi kocam gidip onlari teker teker kursunlasin.
Yada benim esimin bir sürü kiz arkadaslari vardi bende gideyim hepsinin sacini basini yolayim. Oldumu bu?
Konu acarken biraz daha düsünün, cocuk yuvasimi burasi?

Konuyu begenmiyosaniz cevap vermeyin, bu tavirlarin amaci nedir anlamiyorum?!?

@hewi: Bence hepimizin aklina zaman zaman bu sorular geliyo maalesef. :34: Hatta bence akliniza geldiginde sormanizda da bi sakinca yok, sen sordun diye eski sevgilisini aricakmis, sacmaliga bakar misin. :15:
Ama bosuna takiyorsun, o secimini yapmis. :51:

Bu arada nickine bayildim :54:

Konuyu begenmiyosaniz cevap vermeyin, bu tavirlarin amaci nedir anlamiyorum?!?

@hewi: Bence hepimizin aklina zaman zaman bu sorular geliyo maalesef. :34: Hatta bence akliniza geldiginde sormanizda da bi sakinca yok, sen sordun diye eski sevgilisini aricakmis, sacmaliga bakar misin. :15:
Ama bosuna takiyorsun, o secimini yapmis. :51:

Bu arada nickine bayildim :54:

sağol cnm :1:

Ayrıca bazı arkadaşların:18: yaptığı yorumları okurken şaşırıyorum öfke patlaması yaşıyolar resmen yazarken

Ben ne zaman durduk yerde benden onceki gorustugu kizla ilgili bisey sorsam, mutlaka benim esimden onceki gorustugum cocugu goruyoruz beraber hemde... Ya yerel gazetede ya carsida ya abisini...maalesef utanan ben oluorum:(

Ben ne zaman durduk yerde benden onceki gorustugu kizla ilgili bisey sorsam, mutlaka benim esimden onceki gorustugum cocugu goruyoruz beraber hemde... Ya yerel gazetede ya carsida ya abisini...maalesef utanan ben oluorum:(

Canım bunda utanılacak bişey yokki sonuçta senden önce olan birşey.
Bende neden olmuş demiyorum benim gibi akılna gelen varmıdır acaba ne hissediyorlar diye merak ettim. :ssz:

eşin keşke anlatmasaymış esk sevgiliini ,insanın aklına mutlaka gelir eşimin aklına geliyormu eski sevgilisi acaba diye,bu yüzden eskileri çok karıştırmama taraftarıyım

uzun yıllar çıkmış ve sevmiş.. ben olsam ben de acaba ? derdim.. ama deme.. neden biliyo musun ? yarım kalmış bişey olsaydı belki içinde bişey kalırdı ama senelerce çıkmış, yaşayacaği ne varsa yaşamiş ve bitirmiştir emin ol.. kendimden biliyorum.. benim de uzun süreli ilişkilerim oldu ve uzun sürmesine rağmen bittiyse gerçekten bitmiştir.. tüm duygular ölmüştür.. için rahat olsun..

arkadaşım yaşanmış bitmş bence dert etmeye bile değmez yaşanmasa yada yaşanamasa imkansız falan olsa o zaman dert et ama şu durumda boşa dert etme.ben iki aylık evliykeneski bir kitabın içinde eşimle eski sevgilisinin fotoğrafını buldum kitap dediğim ansiklopedi ona söylemedim bile attım sadece ddimki ansiklopedileri atalım çünkü her evde internet var dedim at gitsin dedi anladımki unutmuş bile zaten bana olan hareketlerinden anlarım unutmuşmu unutmamışmı sonuçta erkek bizim gibi anılarına bağlı yaşamıyolar ki.

ooo ben sıze benım erkek arkadasımın eskı sevgılısının bıze yaptıklarını anlatsam ağzınız açık kalır :1:
erkek arkadaşımla olan eskı fotolarını mı göndermedı
bız hala çıkıyoruz senı kandırıyor mu demedııı
şuan onun koynunda yatıyorum dıye aradıı
yoksa bana ettığı küfürlerı mı sayayım sıze :1: daha neler neler

bazı ınsanlar gerçekten delıye dönüyor sız yıne şanslısınız
kız bı ara okadar ıletışıme geçıyordu kı benımle
acaba benden mı hoşlanıyor dıye düşünmedım değıl :44:

ama olan olmuş, eskıde kalmış
durup durup eskı sevgılılerını hatırlatmak saçma dıye düşünüyorum

ooo ben sıze benım erkek arkadasımın eskı sevgılısının bıze yaptıklarını anlatsam ağzınız açık kalır :1:
erkek arkadaşımla olan eskı fotolarını mı göndermedı
bız hala çıkıyoruz senı kandırıyor mu demedııı
şuan onun koynunda yatıyorum dıye aradıı
yoksa bana ettığı küfürlerı mı sayayım sıze :1: daha neler neler

bazı ınsanlar gerçekten delıye dönüyor sız yıne şanslısınız
kız bı ara okadar ıletışıme geçıyordu kı benımle
acaba benden mı hoşlanıyor dıye düşünmedım değıl :44:

ama olan olmuş, eskıde kalmış
durup durup eskı sevgılılerını hatırlatmak saçma dıye düşünüyorum

Ya benimde başıma bişey geldi bu sabah eşimin fecesini açtım eşim kullanmıyo şifresini bana vermişti sen bakarsın arada diye. Bu sabah açtığımda benir eden insanda bi msj gelmiş. Bişeyler yazmış ve ben sana hakkımı helal ettim ve sende et falan diye. çok sinirlendim. Tamda buara takmışken böyle bişey oması gerdi beni sabah sabah.

Ayrıca feceden baktım kız bizim düğünümüze gelen ortak bi arkadaşlarıyla yemekteymiş konuşuldu ve kız böyle birşey yaptı sanırım.

:41::41:

BU ARADA KENDİ KENDİME BU KONUYU BU KADAR TAKTIĞIM İÇİN KIZIYORUM.

Ya benimde başıma bişey geldi bu sabah eşimin fecesini açtım eşim kullanmıyo şifresini bana vermişti sen bakarsın arada diye. Bu sabah açtığımda benir eden insanda bi msj gelmiş. Bişeyler yazmış ve ben sana hakkımı helal ettim ve sende et falan diye. çok sinirlendim. Tamda buara takmışken böyle bişey oması gerdi beni sabah sabah.

Ayrıca feceden baktım kız bizim düğünümüze gelen ortak bi arkadaşlarıyla yemekteymiş konuşuldu ve kız böyle birşey yaptı sanırım.

:41::41:

BU ARADA KENDİ KENDİME BU KONUYU BU KADAR TAKTIĞIM İÇİN KIZIYORUM.

tam anlamadim hewi, kiz sızın düğününüze mı gelmıştı?
şımdıde eşıne maıl atmış hakkını helal et dıye..
eğer öyleyse sakın eşıne bahsetme bıle, sıl mesajları, hatta engelle kızı
eşınede sakın bırşey sorma bu konuda :34:
tabı bu benım fıkrım...

tam anlamadim hewi, kiz sızın düğününüze mı gelmıştı?
şımdıde eşıne maıl atmış hakkını helal et dıye..
eğer öyleyse sakın eşıne bahsetme bıle, sıl mesajları, hatta engelle kızı
eşınede sakın bırşey sorma bu konuda :34:
tabı bu benım fıkrım...

hayır cnm kız bizim düğüne gelmemişti bizim düğüne gelen bi arkadaşla görüşmüşler fece olurya kiminle neredeydi diye.
eşimin msjdan haberi yok ama söyliyecem ama gayet sıradan bi şekilde abartmıyacağım. çümkü eşim bundan haberi yok bunun için ona kızamam

Bence de saklama canim, saklanilcak bi durum yok. Kizilacak ya da üzülcek bisey de yok ortada. Öylesine bi mesaj gibi geldi bana. Önemseme, kafana takma.
Ne sanki sizin evliliginiz pamuk ipligine mi bagli, böyle kücük bi mesajlasmayi kaldiramayacak?

Bence de saklama canim, saklanilcak bi durum yok. Kizilacak ya da üzülcek bisey de yok ortada. Öylesine bi mesaj gibi geldi bana. Önemseme, kafana takma.
Ne sanki sizin evliliginiz pamuk ipligine mi bagli, böyle kücük bi mesajlasmayi kaldiramayacak?

saklamdım zaten söyledim ve çok sıradan söyledim gülerek eşimde güldü sil gitsin dedi boş ver uzatmadık.

Ama aslında sıradan bi msj değil bence kızın yapmaya çalışığı masum gibi ama ayrıları kaç yıl olmuş evlenincemi aklına gelmiş helalleşmek. ama yemezler :1: bunun yüzünden hiç gerilecek değiliz.

Hem dün eşimin okul arkadaşıyla konuştum ve eşimin ona benim için söylediği bi cümleyi söyledi çok mutluyum. aklıma bi şüphe bile yok.
:nazar::nazar::nazar:

Back
X