sevgili angel çok gülmek yanlış anlaşılıyormuş...artık neden yanlış anlaşılıyorsa... ben de anlamadım bize göre bişey yok ama
anam değilsin babam değilsin,bana karışamazsın diyorum birşey derse,27 yaşındayım benim karakterim kişiliğim var,beni değiştirmeye çalışırsa Zeynep olmam ki... 15 yaşında çocuk muyum bana yasak koysun.
katılıyorum sana eşim olmadan asla kısıtlayamaz beni ki evlenince bile ikimzde olgun insanlarız nasıl nerde davranacağımızı nasıl giyineceğimizi kimlerle konuşup konuşmayacağımızı bilen insanlarız bu zamana kadar bana asla şunu yap bunu yapma demedi sadece topuklu ayakkabı giymemi pek istemior boy farkından dolayı kaydirigubbakcemile3 bende zaten genellikle topuksuz spor giyiyorum opuyorumnanaktan
bi arkadaşım vardı ünvde ve doktor sevgilisi vardı çıkmaya başladılar 3 ay sonra sevgilisi yemeğe gitme evden çıkma fala bakma kahve içme sigara içme eve arkadaşın gelmesin şunu giyme bunu giyme şunla konuşma bunla konuşma diordu kızda her istediğini yapıyordu yemeğini bile dışarıdan alıp biz getiriorduk evine ve ne oldu AYRILDILAR çocuuun gerekceside kızın kişiliksiz gibi davranması kim onu o hale getirdiyse artık
beyaz pant.- onun haberı olmadan eve mısafır çagırmak
ben özgürümmm..........
ama dur yeni bi yasakımız geldi bizim..
eskıden çok sevınırdı gidince.. şimdi ise iş yerıme gelme dıyor... düşündürücüCADIARZU
elifcim sınav stresinden yanlış yanıtlamışım:dzemuszemuszemuszemuselifben katılmıştım yazına :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?