Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

bendede yasak var biri kolsuz giymemem ikincisi dekolte giymemem üçüncüsü mini etek giymemem dördüncüsü de tanga giymemem neymiş erkekler bilirmiş çinde ne oldugun falan ben aten tenaga giymem ki :)) breşinciside bikiniye karsı ama bende bikini giymek istiom çünkü göguslerim küçük mayolar hiç güzel durmuo gecen yaz birkilkte tatile cıktık orda bikini almıstık birlikte bi ona izin verdi bak dedim gördünmü acık deil dedim hatta yeri gelio mayodan bile kapalı dedim onun aklına hep askısı acılırsa falan geliomus ondan istemiomus bende dedim iide onu sıkıca bagladıktan sonra nie acılsınki bililrsin ebn dikkatli biriyimdir ööle seylere izin evrmem dedim bilmiorum ilerideki akibeti ne olur ama onunda hosuna gtii bikinili neyse zaten bende ööle bikiniyi çok doldurupta acılacak kadar gögüs yokki o konuda rahatım aslında acılacagını hiç sanmam :))) zaten zayıfım hiç sanmıorum neyse işte bööle ama etek konusundada biraz ii gibi su sıralar fakat zayıf oldugumdan bacakalrım haliyle arası acık ve carpık duruo bende taktıgım için kısa etek yakısmıo die giymiom dekolte acısındanda gögüs yokki fazla dekoltesi olsun demi amaan erkek bunlar ya bi yanı saftır suyuna gittikce alısırlar haa birde o olmadan erkek arkadaslarımla görüsmemi istemio bende onun istemiom aynı seklilde herşey karsılıklı:)))

anam değilsin babam değilsin,bana karışamazsın diyorum birşey derse,27 yaşındayım benim karakterim kişiliğim var,beni değiştirmeye çalışırsa Zeynep olmam ki... 15 yaşında çocuk muyum bana yasak koysun.

katılıyorum sana eşim olmadan asla kısıtlayamaz beni ki evlenince bile ikimzde olgun insanlarız nasıl nerde davranacağımızı nasıl giyineceğimizi kimlerle konuşup konuşmayacağımızı bilen insanlarız bu zamana kadar bana asla şunu yap bunu yapma demedi sadece topuklu ayakkabı giymemi pek istemior boy farkından dolayı kaydirigubbakcemile3 bende zaten genellikle topuksuz spor giyiyorum opuyorumnanaktan

bi arkadaşım vardı ünvde ve doktor sevgilisi vardı çıkmaya başladılar 3 ay sonra sevgilisi yemeğe gitme evden çıkma fala bakma kahve içme sigara içme eve arkadaşın gelmesin şunu giyme bunu giyme şunla konuşma bunla konuşma diordu kızda her istediğini yapıyordu yemeğini bile dışarıdan alıp biz getiriorduk evine ve ne oldu AYRILDILAR çocuuun gerekceside kızın kişiliksiz gibi davranması kim onu o hale getirdiyse artık

Son düzenleme:

evet,ne kadar kadul edilirse o kadar istekler gelir,bana karşımdaki beğenmediği hoşlanmadığı şeyin mantıklı açıklamasını yapmalı,kıyameti kopartıyorum ben giyimime arkadaşlarıma karışıldığı zaman.Bana bir kere ilk zamanlarda erkek arkadaşım etek alacağın zaman önce ben göreceğim dedi,bir bağırmışım,sen bana nasıl bunu dersin,ben nasıl giyineceğimi bilmiyor muyum,ben bir bireyim vs ,dediğine pişman oldu,arkadaşlarıma karışırsada öyle bir konuşup onu utandırıyorum ki kıskandığına...Dalga geçiyorum nasıl kıskanırsın diye,onlar seni ne kadar çok tanımak istiyor oysaki vs.O kıskanıyor diye ben 10 yıllık arkadaşlarımla görüşmeyecek miyim,o da gelsin buluşmaya.
Bir arkadaş toplantısında başka bir yabancı arkadaş gelmişti,tanımadığım.Çocuk dediki benim kız arkadaşım asla bir cafede oturup çay içemez ,niye dedim? Kızları 5 dk boş bıraksan hemen başka birine giderlermiş,bu nasıl bir güvensizliktir ya.Nasıl dedim böyle dersin oturur çayımı da içerim,kitabımı da okurum yapan her yerde yapar dedim.Ordan arkadaşım demez mi 81 den sonrası çok değişti Zeynep,haklı arkadaş dedi.82-83 lü olsaydım sevgilimi aldacaktım yani bir cafede oturup çay içersem-tatlicadiarzu- e çıkmasın o zaman kız arkadaşın evden dedim,hatta dışarı da bakmasın camdan ,yoldan biri geçer aklı gider falan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasak nedir ya biz çocuk muyuz? yapılmaması gereken şeyler vardır tabi ki ama bunu çiftler zaten bilir. sana bu yasak hıııııııııııı şeyine yani diline biber sürerim hee :roflol:
ama çiftler birbirini tanıyorsa böyle şeylere hiç gerek olmaz. hoşlanılmayan şeylerde karşılıklı konuşarak anlaşmaya varılabilir. eeeeee ne demişler yasaklar çiğnenmek içindir lülülülülülülülülülülülü

ben özgürümmm..........

ama dur yeni bi yasakımız geldi bizim..

eskıden çok sevınırdı gidince.. şimdi ise iş yerıme gelme dıyor... düşündürücüCADIARZU

sigara ve nargile.. ilk koydugu yasaktir zaten gelemem ben oyle seye dedi allem etti kallem etti soz verdirdi bana icmiyoruz bakalim nereye kadar dayancaz.. koydugu ilk ve son yasaktir zaten.

Şu an yasak koyacak kimse yok ama eski sevgilim, eskiden görüştüğüm erkek arkadaşlarımla görüşmeyi hatta yolda görsem dahi slm laşmayı yasaklamıştı, ne kadar "onlar benim için kız arkadaştan farksız" desemde nafile.. Ayrılınca yapayalnız kaldım :sinifsinif:

bende de yasak yok valla yaa :) burayı okuyunca daha bi aşık oldum meleğime:asigim: gerçi biz hiç yasak koyma noktasına getirebilecek davranışlarda bulunmadık karşılıklı olarak, bundan kaynaklanıyor sanırım. giyimime kuşamıma karışmaz, çünkü zaten bilir benim sınırlarımı. arkadaşlarla beraber olmaya da karışmaz, zaten dışarıda görüştüğüm arkadaşlarım hemcinsimdir benim sonuçta. ama ben de ona karışmam :) daha doğrusu yasaklar koyarak karışmam kaydirigubbakcemile3 mesela bugünden bi örnek vereyim. tatile giriyoruz ya artık, memleketine gidince arkadaşlarıyla bara falan gitmesini istemiyorum ben onun. ama gitme dersem gitme ihtimali artar onu da biliorum :teytey: konuşurken senin hayatına karışmaya hakkım yok ama ben bara gitmeni istemiyorum açıkçası, gidersin ya da gitmezsin orası senin tercihin tabiki de dedim yerimseniben ben gitsem senin hoşuna gider mi dedim. o da gitmez dedi. nedenini sordum. oraların ortamı farklı, erkekler kızları kızlar erkekleri tavlama peşinde çünkü dedi. sonra da evet haklısın tatlım, gitmenin hiç bi mantıklı yanı yok dediii :1hug: ama arkadaşlarınla bara gitme" demiş olsaydım zorakilerden hoşlanmıyorum deyip gidecekti eminim Şeniz

bızımde tek sorunumuz kıyafet acık olmayacak dar olmayacak belın asla gorunmeyecek dekolte olmayacak neyapalım bunada sukur arkadaslarımla cok sık bulusuruz gezerız yemeye fılan gıderız aılemle tatıle gıdıyorum bunlara asla karısmaz ama ben onun arkadaslarıyl azaman gecırmesıne ızın vermıyorum hıcbır sebepı yok ama bencıllık ıste bos zamanlarında heo benım yanımda olsun ıstıyorum ve 4 yıldır bu konuda benı hıc kırmadı ayy askım benımmm senı cok sevıyorum

Son düzenleme:
sınırlarımızı iyi biliyoruz yapmamamız gerekenleride..
bunların dışında ojeyi hiç sevmez,Allah tan ben de cok sevmem,parlatıcıya izin var diğerlerine yok :
canum benim :1hug:

erkek arkadaşlarımla görüşemem, bi yere gidip oturamam,kız erkek karışık olsa dahi,çok fazla açık giyemem,akşamları dışarı çıkamam(sadece ailemle çıkabilirim).çok fazla makyajı sevmez, kız arkadaşıma gidip kalmamdan hoşlanmaz(arkadaşımdan hoşlanmıyorsa),her yaptığımı haber vermek zorundayım.sanırım onu bu hale ben getirdim :çok üzgünüm:

Yasak diye bir şey söz konusu olamaz da, yapmamdan hoşlanmadığı şeyler vardır.. Makul ve kabul edilebilir şeylerse saygı duyar, yapmamaya çalışırım.. Ama yasaklama olmaz.. Çocuk muyum ben o yasak bu yasak..

imza: feminist arora -tatlicadiarzu-

evet bizim de tabirimiz 'yasak' değildir,hoşlanmadığımız şeyler vardır..
o mesela istediğini giyebilirsin ama bunu bunu ben yanındayken giy olur mu falan der.yani beraber dışarı çıkarken..Bi de normal erkek arkadaşlarımla birebir görüşmemi istemez,grup olarak toplanacaksanız erkek olmasının sakıncası yok der..a.s.

ya bazen düşünüyorumda kendi isteklerimi kendi hayatımı yaşayamıyorum sürekli bi tehtid içindeyim onu giyme bunu yapma buraya gitme resmen başkasının hayatını yaşıyorum..biliyorumki çoğu bayanda benim durumumda (hiç akıl işi deil aslında)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…