onsuz denize gidemem,onla gitsemde bikini giyemem.. erkek arkadasım olamaz(yakın dostlarm vardı onlarla görüşmüyorm) kız arkadaşlarımla zaman geçirebilirim ama rahat bırakmaz arar nerdesn nezaman geliceksin yakın arkadasım var onun mahallesinde eski sevgilim oturuyo. onlara gitmem tamamen yasak.. internet belirli siteler KK gibi facebook,msn filn kontrol altında cep telefonum sürekli karıştırılır onun yanındayken telefonum çalarsa o açar annem ablam filan olursa açar ablacım annecim nasılsınız dedikten sonra bana verir. çok çok sıkar ama aynısını hatta daha fazlasını bende ona yaptığım için sesimi çıkartamıyorum
eteğimin altına topuklu çizmeye bayılırım...yemeğe gidecez...bir ayağıma çizme bir ayağıma ayakkabı giydim...gittim..hayatım yaaa bu ayakkabı daha güzel oldu ama çok ortada di mi bacaklarım dedim...aaa evet çizmeyi giy lütfen dedi..halbıki ben zaten çizme giymek istiyordum...:içelim:
Ondan habersiz ve onun onaylamadığı bişe yapmadığım sürece sorun yok ama haber vermeden bi akrabama bile gitsem sorun çıkıyo -tatlicadiarzu- ee napalım onun da huyu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?