Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

cok sükür hic bir yasak koymuyor.. herkez kendini bildikten sonra ne gerek var yazaklara

bizde de durum şöyle kızlar yanyana olmadıgımız ıcın uzakta oldugum için beni koruyamıyomus eger yanında olsam herseyi yapabılırmısım (ki yanıma geldıgınde de ole oluyo zaten)

suanki yasaklar ıse gıyım konusunda klasık seyler acık gıyınme felan filan ..

vee H_E_N_D in goruslerine birebir katılıyorum kendim olmaktan cıktım ya ben eski ben degilim kaydirigubbakcemile

Bana hiçbir zaman kurallar yasaklar koymadı.Beni belli kalıplara koymaya sınırlandırmaya çalışmadı ki buna gerek de olmadı zaten.Sonuçta ben tanıdığında nasılsam şimdide öyleyim.Eğer benimle bir ilişkiye başladıysa her şeyimi kabul ederek başlamış demektir.Onun için yasaklara gerek duymadık hiçbir zaman.Tabii kıskançlıkları oluyor olmuyor değil.Ama bunlar tatlı kıskançlıklar,ricalar..Maço bir erkek olmadı hiç olmazsa inşallah :)

onsuz denize gidemem,onla gitsemde bikini giyemem.. erkek arkadasım olamaz(yakın dostlarm vardı onlarla görüşmüyorm) kız arkadaşlarımla zaman geçirebilirim ama rahat bırakmaz arar nerdesn nezaman geliceksin yakın arkadasım var onun mahallesinde eski sevgilim oturuyo. onlara gitmem tamamen yasak.. internet belirli siteler KK gibi facebook,msn filn kontrol altında cep telefonum sürekli karıştırılır onun yanındayken telefonum çalarsa o açar annem ablam filan olursa açar ablacım annecim nasılsınız dedikten sonra bana verir. çok çok sıkar ama aynısını hatta daha fazlasını bende ona yaptığım için sesimi çıkartamıyorum

amanın :1shok: ay canım bu kadarıda çok ya tellerine bile o bakıyor
neyseki şikayetçi değilsin
:1rolleyes:

bunu bizim ütüsüze desem
cevap aynen şu olur
"benim daha güzel bi fikrim var sen o eteği çıkar kumaş pantolonunu giy altına hangi ayakkabını istersen onu giy"
bu numaraları yemez hasbam lmaz:

diz üstü etek ve askılı göğüs dekoltesi dışında kıyafetime karışmaz
ojeme tırnağıma bikinime internetime gezmeme karıştırtmam lmaz:
bide eğer dışarıda isem ya onunla beraber eve giricem yada ondan önce gidicem
o eve girdikten sonra eve gelmemden nefret ediyo
bu konuda çok ciddi takıntılı
bu arada iş çıkış saati gece11 i bulur kaydirigubbakcemile3

Kısa etek yasak!
Normal bi erkek arkadaşının olması yasak!
Hele erkeklerin telefon numarasının rehberinde kayıtlı olması tamamen yasak!
Göğüs dekolteyi geçtim çok az belli olması bile yasak!
Askılı kıyafet,bikini,mayo vs zaten her durumda yasak ne onla ne onsuz gitsemde denize...!
Facebook,myspace gibi adresler yasak!
Gece kız arkadaşında kalmak yasak!
İşin yoksa çarşıya gitmek yasak!
Çok dikkat çeken arkadaşım(kılık kıyafet) varsa onla gezmek yasak!

Aklıma bu kadarı geliyo kaydirigubbakcemile3

Ama yanımda olmadığı için fazla takip edemiyo yani çarşıya gideyimmi diye sormam giderim neden gittin der işim vardı derim mesela onun gibi. şakkıdı

Ona koyduğum yasaklar ise saymakla bitmez

esimin bu ana kadar tek yasagi msn olayi oldu....oda lisedeki arkadaslarimla konusuyorum diye.....
ozman bu zmandir msn olayim yok ama benim ona koydugum yasaklar cok cok fazla gömleginin önünü ilikle sakin acma gibi.....

ayyy yasakları okuyunca bi garip oldum allahtan benim eşim hiçbir şeyime karışmaz sen herşeyin en iyisini ilirsin der.onunda tek prensibi ondan habersiz birşey yapmamdan pek hoşlanmaz bende artık abarttım evde o yokken duşa girsem ben duştayım haberin olsun derimkaydirigubbakcemile3

bende daha çıkmaya başlar başlamaz normal erkek arkadaşlarımın hepsini unuttum,daha doğrusu unutturuldum.önce bi internet kafeye gidildi ve msn listem kontrol edildi.onu sil bunu sil.kala kala bi tek kızlar kaldı,bide babamın,kardeşimin,sınıftan 1-2 erkeğin msni,o da bişey sormak lazım olursa diye.
saçımı başımı boyatmayı seven bi kız olduğum için,beyfendi bu durumdanda hoşlanmıyo,ama artık onunda yöntemini bulduk,kuaföre gidince ona söylemiyorum,yoksa kuduruyo telefonda:1rolleyes:evlenincede bütün kıyafetlerimi bi sobaya atıp yakıcakmış,öyle söylüyo kendisi.hayatta elletmem kıyafetlerime valla.öyle açık saçık kıyafetimde yok,ama ben şifon blüzleri fln çok seviyorum içine bi askılı bluzle giymeyi,o da sinir oluyo.diğerleri klasik yasaklar zaten,akşam dışarı çıkıp gezmeme gibi.dışarda olsamda arkadaşımın yanındayım kimleyim nerdeyim ne zaman eve gidicem haberleşiriz.bilmesi işime geliyo,çünkü burası istanbul sonuçta,ne zaman insanın başına ne geleceği belli olmaz.bide önceden 'mezun olunca çalışmıycaksın,nede olsa ben çalışıcam,gerek yok çalışmana' diyodu,kendisi çalışmaya başlayınca baktıki tek olduğu halde borcun harcın hakkından gelemiyo,'çalışman lazım' diyokaydirigubbakcemile3n'apalım,hayat...

Benimki sadece buyukbabalarina gidecegimiz zaman yasak koyar. ne dar pantolon ne normal etek nede kolsuz birseyler. Malum haci olduklari icin yoksa pek bi derdimiz yok ..

benimkinin bana verdigi yasaklar daha cook..
bunu deme, söyle yap, bunu de, böyle davran, söyle davran.

NEDEN ÖYLE YAPTIN...? demesinden biktim artik.

valla sevgilimmm ortamına göre giydigim sürece karışmasss zaten ona o fırsatı hiç vermedim...tabi evlenince neler deişir bilemiyorum malum sevgili ikenki hal ile evlilik çok farklıymış öle derler genelde:)

Akşamları dısarı cıkmak yasak
Gögüs dekoltesi yasak
Belimin gözükmesin yasak
dapdar giyinmek yasak.
Benimde koydugum yasaklar var tabii :lepi:-tatlicadiarzu-

Ondan habersiz ve onun onaylamadığı bişe yapmadığım sürece sorun yok ama haber vermeden bi akrabama bile gitsem sorun çıkıyo -tatlicadiarzu- ee napalım onun da huyu bu

hiç bir yasağım yok valla...
özgür kız modumdayım halen...
hele kıyafete ona buna karışan adam şaka gibi ya benim için...

Ondan habersiz ve onun onaylamadığı bişe yapmadığım sürece sorun yok ama haber vermeden bi akrabama bile gitsem sorun çıkıyo -tatlicadiarzu- ee napalım onun da huyu bu

aynen canım ne yaparsam yapayım haberi olacak yoksa çıldırıyor delikafadulden yakası açık şey giymek yasak düğüne gitmek yasak

yasakladığı bir şey yoktur ama ilk flört ettiğimiz yani ilk buluştuğumuz gün özel olmazsa bir şey sorucam demişti beyaz pantolonun yok dimi ???? varsada lütfen benimle beraber olduğun sürece giyme ve bu konuda latepte bulunma senden ricam dedi bende tamam dedim ne diyim:)))

giyimime mudahale eden her kim olursa sinir kaparim,
esim de zamaninda mudahale etmeye calisti ama basarisiz oldu tabi
elinde patladi:dilcikar:

çok samimi bir erkek arkadaşımın verdiği kolyeyi takmamı istemiyor. ama yasak değil tabi ki. Herhangi bir yasak koymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…