Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Valla 3 yıllık ilişkimde bana yasak masak koymadı,koyamazda zaten.Herkes yetişkin bir birey sonuçta.Sadece dışarıda onsuz arkadaşlarımla içki içmemi ister..Bende saygı gösteririm.

Yasak lafı geçmedi aramızda 3 yıldır ama..

-penye eşortman ile dışarı çıkmamı istemiyor,şu milletin artık çarşıya pazara çıkarken bile giydiklerinden..

-kırmızı ojelerden nefret ediyor aksi gibi 50tane ojemin 30u kırmızı,bordo vs..

-bikini yasak değil ama altına şort giyilecek denize girerken ve güneşlenirken..

-telefona cvp veremesem bile kesinlikle kapalı olmayacak

-bel ve göğüslere görünmemesi için dikkat edilecek,ağdan bağlamalı giyiyorum bende.

-makyaja karşı değil ama şu kolojen kırmızı,koyu tonlu rujları feci kıskanıyor..

-gezmem tozmam sorun değil sadece haberi olması kafii

Ortalama bir türk erkeğinden daha makul olduğunu düşünüyorum,yasaklarla beni üzmez,hep şakayla karışık söyler,gerçi isteğini de yaptırır.

gelemem ben öyle şeyleri isyan bayraklarını açıveririm zaten evlenirken söylemiştim sende nekadar varsa bendede okadar akıl var benim ne yapıp yapmıycağıma kendim karar veririm vırt zırt herşeye karışma dedim evlenmeden önce görümceme çok çektirmiş eşim ama bana çok müdahale etmez

eşim yasak koymaz...ama arada piyano gülmeden konuş der.adam haklı üzülünce gülüyorum sinirim bozulunca gülüyorum.sevinçli halimi tarif edemiyorum :)

yasakmı... ohooo benim yasaklarım çoktur sağolsun kocacım babamsanır arada kendini:mymeka:ama bende genelde yasaklar ve kurallar yıkılmak içindir diyenlerdenim:jeyyar: mesela bi kaçı şöyle, yalnız hiç bir akrabama yollamaz ama kendide benimle gelmez dolayısıile akraba ilişkilerim koptu gibi arada ben gizlice gidersem görüşüyorum , asla yalnız alışverişe çıkamam ama ben yine gizlice çıkıyorum çünki izin istersem gidemezsin der klava:asla arkadaşım olamaz hiç bir kızz arkadaşımla başbaşa biryerde oturup biçay içemem! ve tabikide ben yinede arkadaşlarımla görüşüyorum:lepi: öğrenmiyormu derseniz evet her yaptığımı teker teker anlatırım biraz kavga ederiz sonra tatlıya bağlarım olayı kötükedihüso yoksa başka türlü bu evlilik çekilmez yani.

abowww bunları okuyunca ilk zamanlarımız geldi aklıma
ilk zamanlar coook karışırdı bana hıı ama bende ona cok karısırdım bu yüzden ama dediklerini uyguladım hep şimdi hiç sorunumuz yok onu yapma sunu yapma problemimiz de yok karışmıyor artık şükür... benim gögüsler büyük oldugu için dekolte yok popo görünmesin abartı makyaj yapma cok yüksek topuk benim yanımda giyme der bi de erk arkım zaten yok olanlara da bi iki tane falan vardı anlattım böye böyle anlarsınız dedim anlayışlı cıktı onlar görüşmüoruz kız arklarıma karışmaz bi yerlere gidebilirim haber verdikten sonra sorunumuz yok D: zaten aksamları dısarı cıkcak olsam babam sorar sevgilin gelcek mi die eger gelmezse babam istemez ya onunla cıkcaksın ya da cıkmıcaksın der ölee yani cok sıkıntılı değilim ortamlarım da beli oldugu için sorun yok

-dısarı cıkarken kesnlikle izin alıncak-tek basıma asla gidemem zatenlmaz:
-kız arkadaslarımda dısarıda görüşmek istersem o da gelicek yada evde görüşücemlmaz:
-evdeyken saat bası msj atıcam eger işim varsa atamıcak olursam hbr vericem (duş uyku yemek bulaşık vb.)lmaz:
-kesinlikle erkek arkadasım olmayacak ne tlfnda ne msnde (ki zaten hepsini sildim kendi isteeğimle)lmaz:
-internete hbr vermeden/izin almadan girmicemlmaz:
-yanındayken dekolte asırı olmamak sartıyla (zaten asırı giymem) giyebilrim. yanımda yoksa beli yakası kalapı popmu örtecek seyler giyicemmirmirmirmir
-mini etegim yok giymem olsada giydirmez zaten.normal boydaki eteklere karısmaz.mirmirmirmir
-bikini giyerim hatta birlikte aldık bikinimi ama derli toplu olacak acılmıcak türden.zemuszemus
-deniz kenarında bikinyle ayakta dikilemem ya suya giricem yada cıkıp üzerime elbisemi/şortumu giycemfisfisfis
-saclarımı kestiremem ufak tefek kırıklar gtsin diye kesmem haricide modelini değiştiremem(bi bakıma ii oldu elime makası alıp 2de1 kesmekten saclarımı uzatamıyodum )kaydirigubbakcemile2
-saclarımı boyamama bişey demezdi dün aksam askm sacımı boyasam olur dimi dedim rengini fln sordu boya dedi..sonra telefonda konuştuk bu son olsun artık boyama kendi rengine cevir dedi olur dedim ama ...(tabiki boyucam bundan vazgecemem ficudum kimyasala alışmış yahuu):umursamaz:zemuszemus

tabi bunca seye karsılık bende susup durmuyorum

benden izinsiz/habersiz bi yere gidemez..kötükedihüsoerkek erkeğe de olsa gece dışarı cıkamaz cıkarsa burnundan getiririm(benmde tanıdıgım cok yakın bi ark. hariç)kötükedihüso..feysbukunda benm tanıdıgım ve kuzeni olanlar hariç kız olamazlmaz:..aynı sekilde telefonunda da.lmaz:.kızlarla samimi muhbbet kuramaz ki zaten muhbbet edicegi kızlara karısırım fazla da yok zaten:umursamaz:..nete girerken haber vericek(vermediği zmn oluyo ama acıklaması varsa bişy demiyorum tabi).mirmirmirmir.evde dusa girerken yemek yaparken bulaşık yıkarken uyucagı zmn hbr vericek..işi bitince uyanınca hbr vericekmirmirmirmir..

bide asla günaydın ve ii geceler msjını atmadan uuyamaz gerekrse ararım uyandırırım(gerci 1 kere unuttu yorgunluktan oda ama olsun):dance:

yapmayın Allahaşkına ya,nedir bu,böyle bir hayat olur mu,siz buna ilişki mi diyorsunuz

muğlada oturduğumuz için askılı askısız dar mar herşey giyerim ama belim açılırsa kızar biraz başka sorunumuz yok şükür

geç yatıp erken yatmama çok kızıyor..bide erkek arkadaşlarımla samimi olmama. ve diğer rutin kıskançlık yasakları ..kafamçokkarıştı

makyaj yapma suratın çirkinleşir izinsiz bir yere gitme habersiz birşey yapmak herşeye karıyorlar bu erkeklerdelikafadulden

yorumları okudum bazı arkadaşlar kendimi bilirim o yüzden eşim karışmaz yazmış, ne yani karışanların eşleri kendini bilmiyomu? arkadaşlar sizin eşinize normal gelen başkasına gelmeyebilir lütfen böyle kırıcı yorumlar yapmayalım herkes kendini biliyor çok şükür

ben yazsam burdan köye yol olur:roflolnun için hiç başlamayım.çoğuda kıskançlıktan varyaaa..neyse her haliyle seviyorum işte bende kocişimi napıyım beyaa

oyhh...saymakla bitmez ya inanın zor geldi yazmak :umursamaz:

yan yanayken yine bi derece ama uzak şehirlerde olduğumuz için baya abartıyo sağolsun ee ben de sayesinde ne öğrendim öyle her bi haltı anlatmamak gerekiyormuş kaydirigubbakcemile3

burdaki yasaların yüzde doksanı bana uyuyo kaydirigubbakcemile3 aşkım sağolsun aşırı kıskançtır ama en çok üstünde durdugu bir kaç olay vardır

1-araba kullanırken asla ön ayna açılıp süslenilmeye çalışılmıcak kaydirigubbakcemile3
2-hız 80-90 geçemez
3-açık yanında ben yoksam asla giyilemez
4-makyajıma karışmaz ama göz kalemine uyuz oluyo gözüme sokmamdan korkuyo kaydirigubbakcemile3
5-erkeklerle laubali olunmıcak gibi gibi bunun gibi bir sürü var he derseniz sen bundan şikayetçimisin asla :umursamaz: çünkü aynı şeyleri bende yapıyorum bunlar komik ufacık şeyler bazen o kadar abartıyo ki beni benden fazla düşüyor buda beni mutlu ediyo açıkcası seviyorum seviliyorum opuyorumnanaktan

katılıyorum arkadaşım çok haklısına.solur olmaz laflar ediliyor lafın nereye gittiği bi düşünülsede kimse kimseyi kırmasa diyorumkötükedihüso

Facebook yok, kırmızı oje ve tayt aslaa !! adam nefret ediyorr bu ikisinden..
Çok dekolte giymediğim sürece bişi demez..Dar vs. giymeme karışmaz sağolsun..

bu ne ya Cübbeli Ahmet Hocanın hatunlarından birimisiniz yoksa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…