Walla Benim sevgilim de beyaz pantolan giymeme kızıyo anlamıyorum neden,etek giymeme karışır uzun bile olsa kaldı ki mini etek,makyajıma karışır makyajsız daha güzel olduğumu savunuyo ama ben de makyajdan vazgeçemiyorum malesef ,saçımın fönlü olmasını istemiyo,erkeklerle konuşmamı istemiyo ve de zaten konuşturmaz ve son olarak ta bikinime karışıyo öfffffffffffffffffff hayattan bezzdimmmm:mymeka:
-dısarı cıkarken kesnlikle izin alıncak-tek basıma asla gidemem zatenlmaz:
-kız arkadaslarımda dısarıda görüşmek istersem o da gelicek yada evde görüşücemlmaz:
-evdeyken saat bası msj atıcam eger işim varsa atamıcak olursam hbr vericem (duş uyku yemek bulaşık vb.)lmaz:
-kesinlikle erkek arkadasım olmayacak ne tlfnda ne msnde (ki zaten hepsini sildim kendi isteeğimle)lmaz:
-internete hbr vermeden/izin almadan girmicemlmaz:
-yanındayken dekolte asırı olmamak sartıyla (zaten asırı giymem) giyebilrim. yanımda yoksa beli yakası kalapı popmu örtecek seyler giyicemmirmirmirmir
-mini etegim yok giymem olsada giydirmez zaten.normal boydaki eteklere karısmaz.mirmirmirmir
-bikini giyerim hatta birlikte aldık bikinimi ama derli toplu olacak acılmıcak türden.zemuszemus
-deniz kenarında bikinyle ayakta dikilemem ya suya giricem yada cıkıp üzerime elbisemi/şortumu giycemfisfisfis
-saclarımı kestiremem ufak tefek kırıklar gtsin diye kesmem haricide modelini değiştiremem(bi bakıma ii oldu elime makası alıp 2de1 kesmekten saclarımı uzatamıyodum )kaydirigubbakcemile2
-saclarımı boyamama bişey demezdi dün aksam askm sacımı boyasam olur dimi dedim rengini fln sordu boya dedi..sonra telefonda konuştuk bu son olsun artık boyama kendi rengine cevir dedi olur dedim ama ...(tabiki boyucam bundan vazgecemem ficudum kimyasala alışmış yahuu):umursamaz:zemuszemus
tabi bunca seye karsılık bende susup durmuyorum
benden izinsiz/habersiz bi yere gidemez..kötükedihüsoerkek erkeğe de olsa gece dışarı cıkamaz cıkarsa burnundan getiririm(benmde tanıdıgım cok yakın bi ark. hariç)kötükedihüso..feysbukunda benm tanıdıgım ve kuzeni olanlar hariç kız olamazlmaz:..aynı sekilde telefonunda da. lmaz:.kızlarla samimi muhbbet kuramaz ki zaten muhbbet edicegi kızlara karısırım fazla da yok zaten:umursamaz:..nete girerken haber vericek(vermediği zmn oluyo ama acıklaması varsa bişy demiyorum tabi).mirmirmirmir.evde dusa girerken yemek yaparken bulaşık yıkarken uyucagı zmn hbr vericek..işi bitince uyanınca hbr vericekmirmirmirmir..
bide asla günaydın ve ii geceler msjını atmadan uuyamaz gerekrse ararım uyandırırım(gerci 1 kere unuttu yorgunluktan oda ama olsun):dance:
Bazılarının yasakları yasaklıktan çıkmış başta bir hal almış.Dışarı çıkma ne demek ya.Bir insan bence kendine güvenmiyorsa böyle emirler verir,dışarı çıkma vs.Kişi kendinden bilirmiş.Neden çıkmayayım ki.Oooo böyle yasaklara pabuç mu bırakılır...
Annemle babam 25 yıllık evliler hiç böyle yasaklar duymadım.
yav düşündüm de 2 senede hiç yasak koymamış bunu yapma şunu yapma dememiş sevgilim
bi keresinde hafif uzun bi kazak altına çorap giymiştim ama
kazağı ben baya uzun sanıyordum meğer oturunca edince baya bi etek yok kıvamına gelmiş :)
tutup çekmişti aşağı bu ne aşkım diyip
bi spor salonuna gitmeyi düşünüyordum bi ara bişi demedi ama pek istekli olmadığı belliydi orda abuk subuk tipler çok olur ya. ben de zaten aynı sebepten rahat edemem diye gidemedim hiç hayatım boyunca
ama sözü var okul bitince birlikte başlıcaz :)
ayy hatta yazın denize gitmiştik bi otelin kumsalıydı ama düzgün bi yerdi bi de turist fln boldu üstsüz güneşlenenler fln ben uzanırdım yüzüstü arkamdan üst bikinimin bağını o çözerdi hatta bikinimin altını da tangaya çevirirdi öyle güneşlenirdik :) harbiden şanslıyım galiba ya yazılanları okuyunca şükrettim resmen
yav düşündüm de 2 senede hiç yasak koymamış bunu yapma şunu yapma dememiş sevgilim
bi keresinde hafif uzun bi kazak altına çorap giymiştim ama
kazağı ben baya uzun sanıyordum meğer oturunca edince baya bi etek yok kıvamına gelmiş :)
tutup çekmişti aşağı bu ne aşkım diyip
bi spor salonuna gitmeyi düşünüyordum bi ara bişi demedi ama pek istekli olmadığı belliydi orda abuk subuk tipler çok olur ya. ben de zaten aynı sebepten rahat edemem diye gidemedim hiç hayatım boyunca
ama sözü var okul bitince birlikte başlıcaz :)
ayy hatta yazın denize gitmiştik bi otelin kumsalıydı ama düzgün bi yerdi bi de turist fln boldu üstsüz güneşlenenler fln ben uzanırdım yüzüstü arkamdan üst bikinimin bağını o çözerdi hatta bikinimin altını da tangaya çevirirdi öyle güneşlenirdik :) harbiden şanslıyım galiba ya yazılanları okuyunca şükrettim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?