Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

düşündüm de ..kısıtladığı yasak koyduğu hiç bir şey yok ....kaydirigubbakcemile3

ya ben bi tek bana karışılıo sanırdım herkes ben gibi bu erkekler nie bize bu kadar karışıo anlamıoruuumm benim yasaklarım

-Erkek arkadaş yok :)
-mini etek dekolte yok
-facebook yok :) ( gülmeyin heee )
-Tek dışarı çıkmak yok ( ama ben arada çıkıom gizli gizli :)
-bide topuklu giymek yok ( sebebi ise : ayaklarımı çok sevio ayak hastası kıskanıoo ayaklarımı sırnaşık şey

bazen bunalıorum çığlık atasım gelioooo

ama bende tüm bunlara karşılık günde 1 paket içtiği sigarayı başının etini yiyerek bıraktırdım ohhhhhhhhh sefamm olsunn delikafadulden

şu internet msn olayı aklımı karıştırdı neden karışılır acaba buna çok şaşırdım valla :1ninca:

Bazılarının yasakları yasaklıktan çıkmış başta bir hal almış.Dışarı çıkma ne demek ya.Bir insan bence kendine güvenmiyorsa böyle emirler verir,dışarı çıkma vs.Kişi kendinden bilirmiş.Neden çıkmayayım ki.Oooo böyle yasaklara pabuç mu bırakılır...
Annemle babam 25 yıllık evliler hiç böyle yasaklar duymadım.

Son düzenleme:

Bu ne be:bbo:
Siz bir ilişki yaşadığınıza emin misiniz?Sabrınızdan ötürü tebrik ediyorum sizi.Ben olsam dayanamazdım gerçi dayanacak çok kişi olacağını da sanmıyorum pes artık vereliniortak

aynen katiliyorum canim bende bugune kadar anne ve babamdan boyle yasaklar duymadim bazilari asiri derecede abartmislar :bbo:

:1shok: ne bu yasaklar yaa

dısarı tek cıkma cıkarsan haber ver :1shok:

benim erkek arkadasım arkadaslarınla gezip dolaş başka ne zaman şimdi ki kadar görüşebilceksin ben birsey derim diye sakın çekinme gidelim dedikleri gitmek istediğin her yere git sosyal ol ben senin olabileceğin ortamlara güveniyorum der ayy çokl şükür yaa..

bi ara akşamlari eve yakın yere koşuya gidiyordum biraz onda tedirgin oluyordu

bana karısma noktasında da sunu soyle yapacaksın demez asla

face de erkek istemez msn de de oyle bide cok muhabbetli olmamı ıstemez erkeklerle bende zaten luzumlu olmadıkca konusmam bile o kadar cok kız arkadasım var ki :)

bide ben ona derdım arada bir benden birşeyler yapmami ıstedıgınde bana baskıcı olma diye ayy şükredeyim zemuszemus

benimde ona koydugum yasak yok sadece kızlarla muhabbet istemıyorum o kadar. eve gec gitme falan filan çok nadir eve geç gider onda da kimlerle nerde oldugunu bilirim..

bide benım erkek arkadasım ilahiyatta okuyor yaf sizinkiler epey fenaymıs amaan Allah dağına göre kar veriyr galiba hiç tahammül bile edemezdim bilmiyorumkismile

evlilikte üç yıla yaklaştık.eşimin en güzel huyu budur.hiç bir zaman yasak koymadı bana.dekolte de giyerim,mini etek de,beyaz da ,kız arkadaşlarımla bara da giderim. hiç bir şeyime karışmadı.zaten ben de kova burcuyum özgürlüğüm benim için çok önemli.baskı altında yapamam.ama tabi ben de olmayacak yerlerde onun ailesine giderken falan giyinmem böyle.yerine göre giyinmesini iyi bildiğimden eşim de laf etmez.

ben özgürüm yasak falan yokkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yav düşündüm de 2 senede hiç yasak koymamış bunu yapma şunu yapma dememiş sevgilim
bi keresinde hafif uzun bi kazak altına çorap giymiştim ama
kazağı ben baya uzun sanıyordum meğer oturunca edince baya bi etek yok kıvamına gelmiş :)
tutup çekmişti aşağı bu ne aşkım diyip
bi spor salonuna gitmeyi düşünüyordum bi ara bişi demedi ama pek istekli olmadığı belliydi orda abuk subuk tipler çok olur ya. ben de zaten aynı sebepten rahat edemem diye gidemedim hiç hayatım boyunca
ama sözü var okul bitince birlikte başlıcaz :)

ayy hatta yazın denize gitmiştik bi otelin kumsalıydı ama düzgün bi yerdi bi de turist fln boldu üstsüz güneşlenenler fln ben uzanırdım yüzüstü arkamdan üst bikinimin bağını o çözerdi hatta bikinimin altını da tangaya çevirirdi öyle güneşlenirdik :) harbiden şanslıyım galiba ya yazılanları okuyunca şükrettim resmen

Son düzenleme:

böyle erkeler de mi vardelikafadulden

ne garip yasaklar var aslında:)) benim lisedeyken bi sevgilim vardı attığım adıma kadar karışırdı ben ilk başlarda uymaya çalıştım baktım sonu gelmiyo bu ne ya dedim sonra dinlemedim artık onu işine gelirse dedim o da hala karışmaya çalıştı ayrıldım benim bünyeme aykırı bunlar tabi kişilik meselesi eşim sağolsun karışmaz bişeye kolay kolay

nişanlıyken ( sokağa cıkmak sokağa yanlız cıkmak cama cıkmak dar pantolon giymek makyaj yapmak vs.vs) hastalık boyutundaydı saymakla bitmez ama 8yılımıza girdik o adamdan eser yok sormuyorum bile artık bi yere giderken :)

normalde en kıl olduğum şeydir "insanların koca koca insanları kısıtlaması" sevgilim diye veya sevgilisiyim diye bana kimse kısıtlama getiremez.. ben kocaman kadınım nerde ne yapacağimi o mu öğretecek bana.. sevgilim bu konuda bana güvenir, saygısı sonsuzdur ama bi ricası oldu dikkat etmemi istedi buna.... kendisinin olmadiği bi erkek ortamında içki istemi kesinlikle istemiyor.. yanında ben varsam tamam iç ama ben yoksam istemiyorum dedi.. haklıdır ben de zaten evimde değilsem fazla içmem dikkat ederim.. evimde içiyosam kimse karişamaz ama..

benimki de böyledir doc.. bi konuda rahatsız olsa bile bana belli etmemeye kırmamaya çalışır.. bana güveni sonsuzdur.. kendisine de özgüveni sonsuzdur.. o yüzden kafası rahattır.. bazen kıskanır tabi.. ama belli etmicem diye kırk takla atar.. mesela dekolte giymişimdir.. aaa aşkım üşiceksin diye ceket giydirmeye çalısır.. askım hava sıcak derim.. değil değil der =) yani orda bana kızmaz ya da giymiceksin etmiceksin demez.. denizde aynı şekilde bikinime karışmaz.. bara falan gitmişsek kudururum oynarım tepinirim sadece yanımda oyna der.. uzaklaşma der.. bir sürü erkek arkadasım vardır.. benle tanıştır der.. tanıstırırım efendi biri olduğunu düşünürse istersen aynı evde kal ben sana sonsuz güveniyorum der.. böyle işte.. ben çoook çektim erkeklerin bencilliğinden kıskançliğindan yasaklarından.. o yüzden bu ilişki benim için resmen dinlenme tesisleri gibi bişey oldu

sakir sakir sakiz cignememe sinir olur (disarda zaten yapmiyorumda ama evde bazen stres atmak icin iyi oluyor aslinda sempatiksalakcinni)

biz sanırım cok yeniyiz diye herhangi bir yasağım henüz yok...
herşeye ok dıyor bakalım ama ılerleyen zaman ıcerısınde ne olacak..

Kadınlar kulübü yasak :roflol:
oradaki kötü kocaları görüp ona çemkiriyormuşum, bilgisayarın başında üzülüp ağlıyormuşum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…