Kadınlar kulübü yasak :roflol:
oradaki kötü kocaları görüp ona çemkiriyormuşum, bilgisayarın başında üzülüp ağlıyormuşum :roflol:
Kadınlar kulübü yasak :roflol:
oradaki kötü kocaları görüp ona çemkiriyormuşum, bilgisayarın başında üzülüp ağlıyormuşum :roflol:
benimde onlara girmem yasak iyice paranoyak olmuşum-tatlicadiarzu-ama girmeden yapamıyorum napim
allahımmmm benim sevgilim de aynısını söylüyor.. o siteye giriyosun milletin sevgililerinin yaptiği odunlukları okuyosun erkeklerden nefret ediyosun başıma feminist kesiliyosun bütün hıncını benden alıyosun diyor sempatiksalakcinni
benimki de böyledir doc.. bi konuda rahatsız olsa bile bana belli etmemeye kırmamaya çalışır.. bana güveni sonsuzdur.. kendisine de özgüveni sonsuzdur.. o yüzden kafası rahattır.. bazen kıskanır tabi.. ama belli etmicem diye kırk takla atar.. mesela dekolte giymişimdir.. aaa aşkım üşiceksin diye ceket giydirmeye çalısır.. askım hava sıcak derim.. değil değil der =) yani orda bana kızmaz ya da giymiceksin etmiceksin demez.. denizde aynı şekilde bikinime karışmaz.. bara falan gitmişsek kudururum oynarım tepinirim sadece yanımda oyna der.. uzaklaşma der.. bir sürü erkek arkadasım vardır.. benle tanıştır der.. tanıstırırım efendi biri olduğunu düşünürse istersen aynı evde kal ben sana sonsuz güveniyorum der.. böyle işte.. ben çoook çektim erkeklerin bencilliğinden kıskançliğindan yasaklarından.. o yüzden bu ilişki benim için resmen dinlenme tesisleri gibi bişey oldu
erkek arkadaşlarımla 5 dk dan fazla muhabbetim yasak..
daha çok yeniyizz.du bakalımm daha ne yasaklar gelecekkkaklinialirimsmile
selamını sabahını da keser daha yenıyken böle dıosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?