Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

aşkım benm de mini eteğe falan kızar ama ben masum rolü yapıp arada bir giyiorum beni kıramıo aşkım tabi çorapla giyebiliorum anca çokta mini değil.ama öle tatil yerlernde falan giydirio askılı,mini falan yanlız bikini yok öle dio.
amaaa tatile gidince görür o bu yaz giyiommu giymiommu :jeyyar:

Kadınlar kulübü yasak :roflol:
oradaki kötü kocaları görüp ona çemkiriyormuşum, bilgisayarın başında üzülüp ağlıyormuşum :roflol:

benimde onlara girmem yasak iyice paranoyak olmuşum-tatlicadiarzu-ama girmeden yapamıyorum napim

cok kısıtlama getirmez herşey dozundadır
ne o oyke dışarıya cıkmanın bile karışılması bana kendi der bunaldığımda cık gez gel değişiklik olur diye

Kadınlar kulübü yasak :roflol:
oradaki kötü kocaları görüp ona çemkiriyormuşum, bilgisayarın başında üzülüp ağlıyormuşum :roflol:

allahımmmm benim sevgilim de aynısını söylüyor.. o siteye giriyosun milletin sevgililerinin yaptiği odunlukları okuyosun erkeklerden nefret ediyosun başıma feminist kesiliyosun bütün hıncını benden alıyosun diyor sempatiksalakcinni

etege alerjisi var..inadina giyerim burnumdan getirir..etrafa bakar biri bakiyor mu diye.bu konuda cok tuhaf.ama yazlik yerde giydirir.hic karismaz..ben gelemem boyle seylere.ama bunu asamadik hala.hadi tr olsam bakislardan rahatsiz olup giymeye cekinebilirim.erkekler kadinlari hic rahatsiz etmiyor.buradaki kadinlarin ceyrek eteklerinin yaninda benim etegim o kadar masum ki:)neden karisiyo anlamiyorumm.sempatiksalakcinnisinir oldum aklima geldiii

herkesinki mini eteğe takık desenize kaydirigubbakcemile3 benimki de mini giymemi istemez. ama hemen dizimin üstünde biten bir şortum var ona çok gıcık kapıyor. aynı yerde biten eteğimeyse laf etmiyor, çözemedim bilmiyorumkismile

Yasak yoktur bizde ama daha önce giydiğim bir kıyafeti giyerim şöle bir bakar istersen giyme der eeeee o zaman demedin de şimdi mi diyon derim .:mymeka:
Biz aştık artık bunları 23 yılın getirdiği bir rahatlık var sempatiksalakcinni

valla onun bana getiridği pek yasak yoktur
ne giyip giymemem konusunda ben ondan daha iyi bilirim kapalı olduğum için sempatiksalakcinni
facebok yasaktır evet..başkada bişey aklıma gelmiyo.....gezmeme karışmaz tabi ben dozajını bilirim ..
ayy yazcak bişey bulamadım pek bi geniş gördüm kendimi delikafadulden

ya kızlar bu facebookta zararlı ne var anlayamıorum banada yasak
sebebini anlayan varsa aydınlatsın hepimizi

benimde onlara girmem yasak iyice paranoyak olmuşum-tatlicadiarzu-ama girmeden yapamıyorum napim

iyi bari benimki tek değilmiş sevindim :roflol:
ama biraz da haklılar..
siz erkekler diye başlıyoırum burada bir şeye kızıp :roflol:

aynen cnm ya.. ahh valla ben de hiç gelemem kıskançlığa şimdiye kadarki ilişkilerim hep beni kıskandıklarından bitti nerdeyse. şimdiyse ben kıskançlıktan kudurmamak için zor tutuyorum kendimi iyi mi :) benimki de yanımda o varken herşeyi yapmaya iznim vardır ama yokken yanımda güvendiği kişiler yoksa telefonum susmaz artık başıma bişi gelmediğine emin olmak için. çünkü istemese bile yapma etme demez sadece ima eder. işime gelmez yada anlamazsam da hiç problem yapmaz..
sadeceeee dışarda mesela mini etek giysem asla giyme demez. ama bana bakan oldu mu fln deli oluyor eğer böle hödük hödük bakmaya devam ederse ve bakışlarını kaçırmazsa o insan gidip dövebilir zor tutuyorum :S hatta bi kere bu tarz bişi olmuştu benim canım çok sıkılmıştı giymicem bi daha demiştim o da inadına hayır giyceksin diye tutturmuştu benimki türk erkeklerinin zıttı biraz galiba :sm_cool: :asigim:

erkek arkadaşlarımla 5 dk dan fazla muhabbetim yasak..

daha çok yeniyizz.du bakalımm daha ne yasaklar gelecekkkaklinialirimsmile

karısmaz hicbirseye giyim konusunda sen kendine yakısanı giyersin der o kadar karısmasın zaten bekarlıkda hic cekilmes

1.beyaz pantolon yasak ( haklı aslında erkkler fecı bakıp hayal kuruolar önumden gıden bır kızın arksından söylenenlere sahıt oldum)
2.snf arkdsım dahı olsa erkklerle konusmam yasak
3.ders cıkısı arkdslarla yemege gıderken 10kız 1 erkk dahı olsa o erkk gelmıcekmıs
4.dız kapagında ve yukarısında etek yasak
5.tayt ustu tunık yasak tarzı deılmıs
6.face e tepkılı
7.oje tırnak uzatmak sac boyatmaktan nefret edıor
8.askılı felan fısman ztn yasakkı bende gymem
9.aksam dısarda olmak yasak hava kararmadan yada engec 7-8 gıbı yurtta olmalıymısım
10.arkdslarımdan hıc haz etmez onlarla bır yere gıdınce beynımı yer
11.aılesıne anne baba dıcekmısım teyze amca dememe bozuluo
12
13
14
dıe gıdıo hatrladklarm bu kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…