1.beyaz pantolon yasak ( haklı aslında erkkler fecı bakıp hayal kuruolar önumden gıden bır kızın arksından söylenenlere sahıt oldum)
2.snf arkdsım dahı olsa erkklerle konusmam yasak
3.ders cıkısı arkdslarla yemege gıderken 10kız 1 erkk dahı olsa o erkk gelmıcekmıs
4.dız kapagında ve yukarısında etek yasak
5.tayt ustu tunık yasak tarzı deılmıs
6.face e tepkılı
7.oje tırnak uzatmak sac boyatmaktan nefret edıor
8.askılı felan fısman ztn yasakkı bende gymem
9.aksam dısarda olmak yasak hava kararmadan yada engec 7-8 gıbı yurtta olmalıymısım
10.arkdslarımdan hıc haz etmez onlarla bır yere gıdınce beynımı yer
11.aılesıne anne baba dıcekmısım teyze amca dememe bozuluo
12
13
14
dıe gıdıo hatrladklarm bu kdr
wala canım çokta şikayetçi deilimm bu konudann.bunu benden isterkenn gerekli açıklamayıda yaptıı.we ikna oldumm
wala canım çokta şikayetçi deilimm bu konudann.bunu benden isterkenn gerekli açıklamayıda yaptıı.we ikna oldumm
benden size soylemesi ne kadar cok karıstırırsanız ileride okadar cok baskıcı bir insanla karsıkarsıya kalırsınız bazı seylerde fikir alınır ama bekarlık doneminde fazlası ilerisi icin buyuk zarar
1.beyaz pantolon yasak ( haklı aslında erkkler fecı bakıp hayal kuruolar önumden gıden bır kızın arksından söylenenlere sahıt oldum)
2.snf arkdsım dahı olsa erkklerle konusmam yasak
3.ders cıkısı arkdslarla yemege gıderken 10kız 1 erkk dahı olsa o erkk gelmıcekmıs
4.dız kapagında ve yukarısında etek yasak
5.tayt ustu tunık yasak tarzı deılmıs
6.face e tepkılı
7.oje tırnak uzatmak sac boyatmaktan nefret edıor
8.askılı felan fısman ztn yasakkı bende gymem
9.aksam dısarda olmak yasak hava kararmadan yada engec 7-8 gıbı yurtta olmalıymısım
10.arkdslarımdan hıc haz etmez onlarla bır yere gıdınce beynımı yer
11.aılesıne anne baba dıcekmısım teyze amca dememe bozuluo
12
13
14
dıe gıdıo hatrladklarm bu kdr
canımm böle olmasını istediğini söledi.ama öle kesinlikle görüşmücenn falan demedi.
konuşursunn yada bi yerlere gidersinizz dedii.ama benim üzüleceğimi bil dedi.
ne o beni üzsünn nede ben onu.
canımm böle olmasını istediğini söledi.ama öle kesinlikle görüşmücenn falan demedi.
konuşursunn yada bi yerlere gidersinizz dedii.ama benim üzüleceğimi bil dedi.
ne o beni üzsünn nede ben onu.
ne dıyebılırım kı ?
hepsınde kendısıne bı acıklama kılıfı buluverıo
listeye bak cnm yaa :))
allah kolaylıkk wersinn
sac boyama ,oje,tırnak uzatmak bunlar kisisel seylerdir bunlara izin verme karısmasına..benim bir tanıdıgım vardı onunda sevgilisi tırnak uzatmasına oje surmesini istemezdi ama kız yaptı simdi sesini cıkarmıyor..ama ben memnunum diyorsan birsey diyemem
ahhh erkkler ahhh,
ben uzulurum enn klasık bahanelerıdır.
kavga edersn bagırır cagırır alttan almazsan baktı kuyrugu sıkıstımı gözlerını dolduruverır bıtanem kıyamam ben sana der gel hdı barısalm set cıktm özur dılerm der ama ıllakı kendını haklı cıkarır alttan alttan ısler sana haklı oldgunu..genel bu sözlerım sana hıtaben dııl canm
kaydirigubbakcemile5
benimkini saysamm sizler buhranlar geçirirsinizzz kısaca çöyle açıklayayım bana gitmiş yeni kıyafetler almış hepsi boğazlı kimi ince ( yazın giycekmişimmmmmm) kimi kalın hepsi uzun kollu bol böyle ayyy diğerlerinide kaldırcakmışımmm yok yyaaa dedimm ha birde kırmızı ruj benm yanımdayken sür
dışarda görmiycem çok seksi ve güzel oluyo diğer erkekler bakar makar deliririm diyo..( ki en sevdiğim renk rujlarda) ondan sonra erkeklerle iş bile olsa 40 cm yakın olmıycam arkilerimle kardeş gibi olduklarımı seçti bi kaç tane onlar haricinde yeni erkek arkiler falan yok hatta küçük erkek çocuklarını bile sevmemi istemiyor bir gün kavga ettik hatta seni gerekirse odaya kapatırım dedi ya o kadar mı dikkat çekiyorum ki bu kadar deliriyo bu adam dışarı çıktığımda
tabiii bir sürü yasakk varr saymakla bitmez bunlar enn enn enn enn enn hafiflerii tabi ben direniyorumm :1closedeyes: kıyafetlerime karışamaz bu konuda çook hassasım kapalı giyinemem helede boğazlı ve uzun kol yaz kış kıca kol açık şeyler yapım bu illa havayla temas etcek her yerimo yüzden aldıklarınıda dolaba koydum falan ama çok nadir çok soğukkk günlerde giyerim artık ama yinede beni düşünmüş aşkım o kadar şey almış pahalı pahalı şık şeyler ama hepside kışlık modunda kıyamam ya seviyolar ki böle ince ince kıskanıyolar hak veriyorum tabi bende ona çok çekici parfümleri yasakladım :roflol:
erkek çocuklarından bilemiii aklinialirimsmile bide odaya kapatırımm hee... :)
seninki fazlasıylaa kıskançmış canımm
bitanemm neler çektim ilk başlarda şimdi biraz kabul ettriyorum bazı şeyleri ama erkekler konusunda feciiii kıskançççç
ayyy canım allah yardımcın olsunn.
kıskanılmakk güzeldee biraz abartıncaa işinn tadı kaçıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?