Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

bu kadar karısmasına izin verme heleki simdiden bunlar cok fazla kisisel seylerine dahi karısıyor gibi

wala canım çokta şikayetçi deilimm bu konudann.bunu benden isterkenn gerekli açıklamayıda yaptıı.we ikna oldumm

benden size soylemesi ne kadar cok karıstırırsanız ileride okadar cok baskıcı bir insanla karsıkarsıya kalırsınız bazı seylerde fikir alınır ama bekarlık doneminde fazlası ilerisi icin buyuk zarar

benden size soylemesi ne kadar cok karıstırırsanız ileride okadar cok baskıcı bir insanla karsıkarsıya kalırsınız bazı seylerde fikir alınır ama bekarlık doneminde fazlası ilerisi icin buyuk zarar

canımm böle olmasını istediğini söledi.ama öle kesinlikle görüşmücenn falan demedi.
konuşursunn yada bi yerlere gidersinizz dedii.ama benim üzüleceğimi bil dedi.
ne o beni üzsünn nede ben onu.

listeye bak cnm yaa :))
allah kolaylıkk wersinn

canımm böle olmasını istediğini söledi.ama öle kesinlikle görüşmücenn falan demedi.

anlıyorum canım..cunku ne kadar cok dedigini yaparsan erkeklerin o kadar cok ustune istekler ekliyorlar o yuzden soyledim..karsılıklı hersey tabi

ahhh erkkler ahhh,
ben uzulurum enn klasık bahanelerıdır.
kavga edersn bagırır cagırır alttan almazsan baktı kuyrugu sıkıstımı gözlerını dolduruverır bıtanem kıyamam ben sana der gel hdı barısalm set cıktm özur dılerm der ama ıllakı kendını haklı cıkarır alttan alttan ısler sana haklı oldgunu..genel bu sözlerım sana hıtaben dııl canm
kaydirigubbakcemile5

ne dıyebılırım kı ?
hepsınde kendısıne bı acıklama kılıfı buluverıo

sac boyama ,oje,tırnak uzatmak bunlar kisisel seylerdir bunlara izin verme karısmasına..benim bir tanıdıgım vardı onunda sevgilisi tırnak uzatmasına oje surmesini istemezdi ama kız yaptı simdi sesini cıkarmıyor..ama ben memnunum diyorsan birsey diyemem

sac boyamama saclarını mahveder kımyasal seyler deyıp ıstemıo
tırnak uzatmama ıgrenrmıs mıkrop yuvası ımıs
e tırnak kısa ıken de oje surmem ben uzatp surerım otomatıkman ojeye de karsı. ama uzaıorum da ojemıde suruorm
ne onlar öle dedıgınde ohh mıs gbı corba ıcıorm ben bunlarla deyıp ıgrenclık yapıom susuo :)
sacımı boyatmıom o konuda haklı olabılır

şu üzülürümm bahanesini bende ona karşıı kullanıorumm canımmm :))

benimkini saysamm sizler buhranlar geçirirsinizzz kısaca çöyle açıklayayım bana gitmiş yeni kıyafetler almış hepsi boğazlı kimi ince ( yazın giycekmişimmmmmm) kimi kalın hepsi uzun kollu bol böyle ayyy diğerlerinide kaldırcakmışımmm yok yyaaa dedimm ha birde kırmızı ruj benm yanımdayken sür
dışarda görmiycem çok seksi ve güzel oluyo diğer erkekler bakar makar deliririm diyo.. ( ki en sevdiğim renk rujlarda) ondan sonra erkeklerle iş bile olsa 40 cm yakın olmıycam arkilerimle kardeş gibi olduklarımı seçti bi kaç tane onlar haricinde yeni erkek arkiler falan yok hatta küçük erkek çocuklarını bile sevmemi istemiyor bir gün kavga ettik hatta seni gerekirse odaya kapatırım dedi ya o kadar mı dikkat çekiyorum ki bu kadar deliriyo bu adam dışarı çıktığımda
tabiii bir sürü yasakk varr saymakla bitmez bunlar enn enn enn enn enn hafiflerii tabi ben direniyorumm :1closedeyes: kıyafetlerime karışamaz bu konuda çook hassasım kapalı giyinemem helede boğazlı ve uzun kol yaz kış kıca kol açık şeyler yapım bu illa havayla temas etcek her yerim o yüzden aldıklarınıda dolaba koydum falan ama çok nadir çok soğukkk günlerde giyerim artık ama yinede beni düşünmüş aşkım o kadar şey almış pahalı pahalı şık şeyler ama hepside kışlık modunda kıyamam ya seviyolar ki böle ince ince kıskanıyolar hak veriyorum tabi bende ona çok çekici parfümleri yasakladım :roflol:

ben sukrediyim ya allahtan boyle degil 5 senedir cok rahatım ben cok uc noktalarda kızar ama onun dısında rahatım ya boyle siz anlatınca ben sıkılıyorumsempatiksalakcinni

erkek çocuklarından bilemiii aklinialirimsmile bide odaya kapatırımm hee... :)
seninki fazlasıylaa kıskançmış canımm

erkek çocuklarından bilemiii aklinialirimsmile bide odaya kapatırımm hee... :)
seninki fazlasıylaa kıskançmış canımm

bitanemm neler çektim ilk başlarda şimdi biraz kabul ettriyorum bazı şeyleri ama erkekler konusunda feciiii kıskançççç

kızlar gerçekten okudukça üzülüyorum ya nasıl dayanıyorsunuz?
siz rahatsız olmuyorsanız bana göre hava hoş tabi

bitanemm neler çektim ilk başlarda şimdi biraz kabul ettriyorum bazı şeyleri ama erkekler konusunda feciiii kıskançççç

ayyy canım allah yardımcın olsunn.

kıskanılmakk güzeldee biraz abartıncaa işinn tadı kaçıoo

ayyy canım allah yardımcın olsunn.

kıskanılmakk güzeldee biraz abartıncaa işinn tadı kaçıoo

eveeet bazen böyle çook hoşuma gidiyor :jeyyar: ama bazılarında öyle inat ediyorkiii baskıdan nefes alamıyorumm bi başlıyo nedenleri saymaya off çook fena oluyo bir de sinirlenince bende tamam diyorum allahtan tek ferahladığım nokta en sevdiğim kıyafetlerime bişi demiyo artık ne bilim hani sevmesem hiç resti çekerim ama seviyorum sinirlendirmesi bile beni hoşuma gidiyo :lepi: ama bu demek olmuyorki her dediği oluyor beyefendinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…