Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

sositosositoDusundumde erkek arkadasımın yasakları yoktur sadece bunu yapmasan daha iyi olur yada ben senin yerinde olsaydım soyle yapardım vb. ögütleri vardır ...aynı sekilde benimde ona koydugum yasaklarım yoktur nerede nasıl davranması gerektigi bilen birisidir gerek yok yani

yavaş gelsin... ondan önce de bir hayatım vardı benim... nasıl davranacağımı, ne giymem gerektiğini bilmiyorsa benimle ne işi var... kapının yeri belli..

yavaş gelsin... ondan önce de bir hayatım vardı benim... nasıl davranacağımı, ne giymem gerektiğini bilmiyorsa benimle ne işi var... kapının yeri belli..

oooooooooooo yuru bee kım tutar senııı :lepi:
ahh ah keske bu kdr sert cıkabılsem...
artık ben varım hayatında ben varken mını vs.. gıyemezsın dıoo.

beyaz pantolon konusunda bende kumaşının kalın olmasına falan dikkat ediyorum ama birşey söylemedi belki de dikkat ettiğim için...yerine göre giyiniyorum zaten kıyafetleri,öyle bunu mu giyiyosun falan demez,ama nasıl olmuş mu diye sorarım yani...ama eskiden beyaz giymeyi severdim ya kumaşına bakmadan,ya yaşım geçtikçe daha fazla dikkat etmeyi öğreniyorum,ya da benimki fazlaca akıllı benim düşüncemmiş gibi empoze etmiş bana:) hey allahım bak gece gece kafam karıştı zaten akli melekelerim pek iyi değil şu ara:)

göğüs dekoltesi söz konusu dahi olamaz. badim hafif kaysa hemen "şunu düzelt" bakışı ya da uyarısı gelir. aşırı baskıcı değil benm sevgilim.. genel olarak dikkat çekici giyinmeme kızar. bi de o yanımda yokken lens kullanmama

Göğüs dekoltesi.
:1rolleyes:
Gene de zaman zaman yaparım napayım ya olan var ki çıkıyor derim bir de yüzsüz gibi...
:jeyyar:
Bir de otururken sırtım açılınca kızar aklinialirimsmile

bende erkek arkadasıma yasak koydum..diz ustu sort yasaksempatiksalakcinni pantolunun beli dusuk olmıycak boxer falan gozkuyor bazılarının cunku ondansempatiksalakcinni denizede ustu acık sokmuyorum meselakaydirigubbakcemile3 hep erkeklermi koycak dimi birazda kadınlar koysun yasakları

Pek yok gibi.Eve geç gitmeme kızar genelde.
birde sakız konusunda ikimizde hemfikiriz,onun çiğnemesine dayanamam,bende çiğnemem..Yanımda sakız çiğneyen biri ile yürümek bile sinirlerimi bozar.lakait ve hos olmayan bir görüntü.ucuz bir görüntü olduğunu düşünüyorum.İnsanların böyle bir durumda size saygıyla bakmasını en baştan kaybedersiniz...

valla aynı dert bende de var. bazı konularda kesinlikle haklılar. özellikle kadınların cinsel obje gibi görüldügü bir ülkede çok dikkat çekici olmak tehlikeli. erkek arkadaşım da saolsun sık sık hatırlatıyor. ama yinede biliyorum ki herşey benim iyiligim için :):)

bizimde bir yasağımız yok
giyim tarzımı zaten çok beğeniyor
abartıyı ben zaten sevmem
anlaşıyoruz bu konuda

beyaz bikini
beyaz pantalon
uzun ya da kısa farketmez etek
sadece mahallede askılı giydirmiyor diğer birlikte gittiğimiz her yerde izin veriyor :)
kapri
tayt
deri tayt giymek istiyorum ama

bu yasakları anlatan hanımlar nasıl dayanıyorsunuz anlamadım.ben okurken bunaldım.

1,5 senedir beraberiz sevgilimle.
bir gün bile oraya gitme, onu giyme demedi.
söylemeye kalksa da izin vermem zaten.:umursamaz:
o bni bu halimle tanıdı sevdi, neden değiştirmek istesinki?

ayrıca bu yaşıma kadar annem babam karışmamış, bu saatten sonra sevgilim hiç karışamaz.
ne yani onunla tanışmadan önce aklım başımda değildi, ne giyeceğimi nasıl davranacağimi bilmiyodum da o mu öğretecek bana?!
daha neler...

erkek arkadaşım olamaz,mini etek ve çok dar bişi giyemem,bide kız arkadaşlarım bizde kaldığında onlarla aynı yatakta yatmamı istemio onu bile kıskanıokaydirigubbakcemile3 işte bizimki accikkkk kıskançtırda ama çok şükür ki makyajıma süsüme püsüme ojeme rujuma falan karışmıo ohh yani:kedi:

bikini giymeme kızıyo
rimele kızıyo dioki gözünü öpim rahat rahat kipriğin sert olunca gözüme batıyo diyo :))
bide ojeyi hiç sevmez cadı gibi boyama şu tırnaklarını diyo kaydirigubbakcemile3

sadece yaşadığım ilde mini etek giymemi istemiyo, yazlık yerlerde karıştığı yok.
o da yasak değil, kendisi istemediğini ama benim istersem giyebileceğimi söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…