Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Düşünüyorum bizde yasak masak yok. Mini şortta giyerim etekte. Beyaz bikini içimi göstermicek cinstense onada bir şey demez. Benim kocam pek modern yahu.

eskiden yoktu yasaklar.. yeni yeni türedi.. göğüslerimdeki çatal görünmeyecekmiş.. olsun gene de çok karışmıyor.. çook şükür.

Bunları şunları giymek, yapmak yasak demiyor fakat göğüs dekolteli birşey giyince rahatsız oluyorum,sorumluluklarını yerine getirmeden çok fazla gezmenden hoşlanmıyorum der..

en son küçük bi çocukken annemin koyduğu yasaklar vardı:) eşler niye birbirine yasak koysun ki yetişkin insanlarız

Yasak asla olmaz aramızda, sonuçta ikimizde tasvip etmediğimiz şeyleri yapmayız.
Sadece bir yere gittiğimde haber vermemi ister, habersiz kalmak istemez böyle durumlarda.
Makyaj ve kıyafette de abartıya kaçmamı istemez, ki bende hoşlanmam zaten.
Çok şükür bu tür sorunlarımız yok.

ooo,yasak olmaz mı?? yasağın anayasası bende: dekolte yok,etek yok,saçları açıp o yokken savura savura gezmek yok,topuklu ayakkabı,o ne öyle striptizciler gibi,ne gerek var bacakların zaten uzun...düşük bel pantolon kıyameti kopartır,dudağa parlatıcı öpme hissi uyandırırmış;olmaz..ya bari diz altı etek giyeyim dedim:yok bu bacakların yukarıları nasıl acaba diye düşünürlermiş.bikininin lafı bile edilemez gece dışarıda kalınamaz o yokken gezmeye gidilemez,öğrenci eklenir miymiş face'e,o öğrenci dediklerin kocaman adamlar...gülüyorum bazen valla,yakında düğünümüz var zaten düğün stressiyle birlikte iice bunalttıyo beni bunlar onu çok seviyorum.. uyumlu olmaya çalışıyorum ama ben de gencim ve güzelim şöyle fıstık gibi bi elbise giyip beğeni almak hepimizin hoşuna gider..yoookkk bana ait olanı başkasının gözlerinden kıskanırım ,hooppp yelkenlerim suya iniyor..

aklıma geleni yazimm bari sempatiksalakcinni

Otobüste en arkaya oturmama çok kızıyoorr ( bir de dik oturucakmışım :gitme:

Erkek arkadaşlarımla samimi olmama çok kızar. Hatta canımlı cicimli konuşmam yasaktır ama uygulamıyorum

:1shok::1shok:

tek sorun diğer erkekler, en yakın kız arkadaşının sevgilisi bile olsa ben ona güvenmem der haklı da.. boshayallersmile başka da bi şey yok

ip askılı,dekolteli,etek,elbise,dar kesim kot,topuklu ayakkabı,fazla makyaj,bikini,denize onsuz gitmek,erkeklerle samimi konuşmak hatta gözünün içine bakarak konuşmamak,dışarlarda kahkaha atarak gülmemek,akşam çok geç saatlere kadar dışarda kalmamak .... varda var işte arkadaşlar.bazen kendimi esarette hissediyorum.güzel bir kız olduğumu söylüyorlar istediğim doğrultuda giyindiğimde çok iltifat alıyorum aşkımın istediği gibi giyinincede yine beğeniyorlar ama ben dikkat çekmeyi seven biriyim baktırmayı(kötü anlamda değil yanlış anlamayın orayı burayı açmak değil)severim.dekolte zaten sevmem mahrem yerler bana sevdiğime özeldir ortaya dökmem.çok çok tartıştık huyuna suyuna gidiyorum tatlılık yapıp ama yinede istediklerimi yapabiliyorum..işve cilveyle kandırıyorum aşkımı ama susun duymasııııııın dayanamıyor banaaopuyorumnanaktan

erkek arkadas asla olmıcak ne okuldan ne cewreden slm dahı werırlerse tamam o gunumuz mahwolur.
kıyafet o yokken asla askılı body we ya elbıse gıyemem etek fln zaten yok.tısortumun yakası kapalı olcak.bazen sewımlı olup askıım dıye ıkı naz yapıyorum o zaman dayanamıo ama herzaman yemıo tabı:)

dekolte,askılı,dar(pantolon body vs),makyaj,sigara herşey yasak lüzumsuz yere dışarı çıkmak,haber vermemek,erkk arkadaş bazen erkk akraba bileee ! deniz,kum,güneş,tatil ooo saysam bitmez alıştım artık zor gelmior ilk günlerdeki gbi

Tek yasak,
KK'daki arkadaşlarımla buluşmamam yönündeki kararında inadı...mafoldumben
(Yani benim istediğim ama onun onaylamadığı tek şey...)benneyaptımki
Başka bir yasak yok.

Benden de ona yasak yok.

Zaten gerek te yok.

Hele ki kıyafete falan asla karışmaz. He karışır ama yakışanı giymem konusunda karışır.
Renk konusunda fikir verir. Ben kararında dekolte severim. Hiç sorun etmez. Yerine ve zamanına göre ve ölçülü şekilde giydikten sonra sorun yok.
:lepi:

YASAK YOK , FAKAT BI TARAF DAR GELDIGI VAKIT MUHAKKAK DER, VE CIKARTTIRIR.
YAKISANI DA SOYLER YAKISMAYANIDA. KENDI TARZIMDAN CIKMAMI ISTEMEZ, (BAZEN DEGISIKLIK YAPMAK ISTERIMDE aklinialirimsmile ) YERIM ONUUU

valla şöyle bir okudum da ne bu yani köle muamelesi görenler var.bir de marifet gibi yazmışlar madde madde şu yasak bu yasak diye.anlayamadığım hayat sizin mi onun mu.sonrada burada kocam bana şunu yaptı bunu yaptı aldattı dövdü diyen kadınlar.eeee ipleri fazla ellerine vermemek gerekli.

Başlıyorum;
*KISA ETEK
*FACEBOOK
*MSN
*İŞ YERİNE ÇOK GÜZEL OLUPTA GİTMEK
*DIŞARIDA ONSUZ GEZMEK
*TATİLDE DAHİ OLSA ASKILI BADİ GİYMEK
*DAR PANTOLON GİYMEK
*ALTTAN ÇITÇITLI BADİSİZ DIŞARI ÇIKMAZ
*GÖĞÜS DEKOLTESİ
*VÜCUDA YAPIŞAN KIYAFETLER
*ÜSTÜNE NE KADAR UZUN GİYERSEM GİYİM TAYT
*BOTLARIMI PANTOLONUMUN ÜZERİNE ÇIKARMAM
*ETEKSİZ BİKİNİ YADA MAYO GİYMEM
*BEYAZ PANTOLAN ASLAAAA GİYEMEM
*DUDAK PARLATICISI
*KIRMIZI VE BENZERİ RUJ
*SAÇLARIMI KESTİRMEM
*SAÇLARIMI BAŞKA RENGE BOYATMAM
Aklıma gelenler bunlar heee bide kırmızı oje vardı ama neyse ki onu çözdük...

benim sevgilim melek mi ne?:dance:
bendeki tek yasak o yanımda olmadan belli yerlere gitmemek o kadar. O yanımda olmadan içi rahat olmuyormuş.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…