Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Ne kadar çok yasak varmış. Konuyu oku oku bitmiyor. Baygınlık geçiriyordum.

Bu nedir yaa...
Daha bekarsınız hem de...
Off Allah sabır selamet versin.
kafamçokkarıştı

Ne kadar çok yasak varmış. Konuyu oku oku bitmiyor. Baygınlık geçiriyordum.

Aynen...akannehir
Hayatta katlanamam ben yasaklara.
Benim ailem bana yasak koymamış ömrüm boyunca, sevgilim/nişanlım/kocam mı koyacak allasen...
:umursamaz: :1closedeyes:

Ortak Girdiğimiz Bi Site Vardı İkimizde Yokuz Artık Kesinlikle Yasak :umursamaz:

Onun Yanında Kılık Kıyafete Hiçbişey Demez Ama Yoksa Dikkat Etmemi Rica Eder Sadece..

su güne kadar asla birseyi yasaklamadi bana,
ama gögüs dekoltesine bozuluyor biraz
bende taviz vermedim, zaten asla acik giyinen bi insan degilim zaten ama ona dekolteli geliyor nedense

bi ik mik eder sonra bisi demez ama

erkeklerle konusmama kizar ,bi de facebooku yasaklamadi ama sevmiyor,bende facebook hic kullanmiyorum.baska yasak aklima gelmiyor ,giyinmem hic karismaz.

benimki melake kaldı ya hiçbişeye yasak koymaz karışmaz ilgilidir halbuki ama meraksız başkadır benimki..birtek gezmeye gitceğim zaman ya yanımda biter ya da hep armamı..

hatta facebooku yasakladım benim facem var ama habire yasakları ben koyarım o bişey demz..aşkım benim yaa

benim sevgilim de karışmaz. kıyafetlerimden de asla vazgeçemem. onu da ben giydiriyorum zatenopuyorumnanaktan iki yıldır birlikteyiz hiç bir şikayetim olmadı çok şükür. ne istesem yap der. ben beyaz pantolon beyaz badiyi geçtim daracık beyaz mini elbise bile giyiyorum. hep harikasın çok güzelsin istediğin gbi giy der. seviyorum bitanemi ben çok hemdeee:1hug:

etek giyemeem askılı badi giyemem dar pantoln bile gyme dio ama okdarda olmz demi giyiyorm wallahi..daha çoğu şeylere yask koydu arkdşlar ya makyaj bile yapma dio düşünn yani

şaka gibi hepsini okurken hayretler içinde kaldım
sevgilinizin size yasak koyması bir marifet midir de burada anlatmışsınız hepiniz
çoğu da makyaj , dekolte kıyafet , beyaz pantolon , erkek arkadaşlarınızın olmasını yasaklamış
siz kendinizi bilmiyor musunuz da erkek arkadaşınız size yasaklar koyarak yaşamanızı istiyor?
bana çok saçma geldiği için yazma ihtiyacı duydum ama bence böyle devam ederse erkek egemen toplumda daha çok yaşarız biz.
sonra da hiç sızlanmayın erkek arkadaşım beni aldattı şöyle yaptı bunu dedi. muhtemelen bu yasakladığı şeyleri başkasında görünce hoşuna gidiyor ki başkası da sizde görünce hemen sulanmasın.

Böyle düşünen genç kızlarımızı görmek ne hoş.alkisalkisalkis

göğüs çatalının görünmesine gıcık oluyo..gerçi kasıtlı yaptığım birşey değil önümü toparlarım genelde ama önü kapalı body giyemem ben fenalık basar..bunu o da bilir..bi iki söylenir sonra ben yine giyerim yine söylenir bu böyle sürer gider :)

3. yılımıza girdik bu zamana kadar hiç böyle yasak filan koymadı. Neden koysun ki zaten yasaklamasını gerektirecek aşırı bir hareketim giyimim de yok. Hele makyaja ,ojeye filan karışılmasını aklım almıyor bu kadar mı kendilerine ya da karşılarındaki insana karşı güvensizler.:bbo:

Askılı, dar, kısa etek, içi gösteren her türlü badi, pantolon, elbise vs...
Aşırı makyaj, çok karışık renkli kıyafetler giymek...
Pembe bir ayakkabım var onu giymeme çok sinir olur...
Neymiş dikkat çekermişim...
Neymiş bana bakarlarmış....
Arkadaş zaten ben zaten bunların çoğuna senden önce de dikkat ediyordum...
Tamam haklısın çoğunda ama bazen beni çileden çıkartıyorsun...
İşte böyle kızlarboshayallersmile

teşekkür ederim. ama ne yazık ki böyle düşünenler çok az

arkadaşım bayıldım yorumuna daha evvel aynısını başka bir başlıkta dile getirmiştim..hepsi aynı bu erkeklerin benim kadınım giymesin ona bakmasınlar diğer kadınlar giysin ben bakayım..aslında bende hayretler içindeyim buradaki arkadaşlara hem sızlanıyormuş gibi görünüyorlar hemde mutlu oluyorlar..adamın biri sizin kişiliğnizi hiçe sayarak sana yapman gerekeni söylüyor sende ayılıp bayılıyorsun :uhm:

asla bir şeye yasak getirmedi. zaten getiremez de :)

ama bazı şeylerden hoşlanmadığını nazik bir şekilde belli eder.

mesela bir elbise giymişsem, göğüs dekoltesine ve eteğin şekline benden çok dikkat eder.

bir keresinde yolda yürürken ben farkında olmadan elbisenin içine giydiğim beyaz atletim aşağı kaymış. bir anda "üşüme canım" diyerek şalımı üzerime örttü.

saçlarımın döküleceğini söylediğinden saç düzleştirici kullanmamdan da hoşlanmaz.

ona göre makyaj yapmasam, saçlarıma şekil vermesem de olur. ama bunlar yasak değil kesinlikle. yasak dediği anda şeytanla karşılacağını bilir:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…