Yasak koyamaz bana kimse, cünkü ben nerede nasil giyelecegini, nerede nasil konusulacagini cok iyi bilirim.
Yasak koyan benim ne esim nede hayat arkadasim olabilir.
Aynisi, bende hayat arkadasima hic bir yasak koyamam.
saclarımı ızınsız boyatamam ızın almam da cok nadırdır sıgara ıcemem kesınlıkle tayt etek elbıse gıyemem ruj vb yok zaten kıyafet konusunda hıc bısey gıyemem dısarı cıkamam msn vb yok sadece buraya ızın var o da zar zor kısacası su anda hıc bısey yapamam hele kı kıyafet konusunda ve gezme konusunda hıc bı hakkım yok esofmana zaten cok sınır oluyo ve su anda dusunun askerde her zamankınden daha cok kısıtlıyo zaten dısarı cıkmıyorum kı napıyorum hele onun yanında bı yerım acılsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kısacası ben hıc bısey yapamıyorum ne ıstedıgımı gıyıyorum sıgara ıcmeme ızın verdı ama gunde 2tane bellı gunlerde 3taneydı baktı ben azıttım gunde 1taneydı ama gunde 2tane ıcınce cok kızdı hıc bısey yok sana dedı sacım konusundada ole ama hakkını yıyemem 1defa ızın verdı askerdeyken bıde ızıne gelınce kendı boyadı hep dıyokı ben gelınce hersey ıstedgıın gıbı olucak bakalım ınsallah hc sanmıyrum cunku kocamı cok ııyı tanıyorummsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ama benm askım cogu zamanda kıyamaz bana ama bu seferde surat asar sen beni dinlemiyosun diye o zaman da ben yapamam zaten istediğimi
şaka gibi hepsini okurken hayretler içinde kaldım
sevgilinizin size yasak koyması bir marifet midir de burada anlatmışsınız hepiniz
çoğu da makyaj , dekolte kıyafet , beyaz pantolon , erkek arkadaşlarınızın olmasını yasaklamış
siz kendinizi bilmiyor musunuz da erkek arkadaşınız size yasaklar koyarak yaşamanızı istiyor?
bana çok saçma geldiği için yazma ihtiyacı duydum ama bence böyle devam ederse erkek egemen toplumda daha çok yaşarız biz.
sonra da hiç sızlanmayın erkek arkadaşım beni aldattı şöyle yaptı bunu dedi. muhtemelen bu yasakladığı şeyleri başkasında görünce hoşuna gidiyor ki başkası da sizde görünce hemen sulanmasın.
cilek yagmuru cok dogru söylemissin.
Aynisini bende gözlemliyorum, anne baba yasak koyunca hemen sinirlenirler böbürlenirler, zavalli anne babalar cekinirler birsey demeye.
Ama sözkonusu erkek oldumu övünerek bana sunu yasakladi, bana bunu yasakladi diye mutlu olurlar. Ne yapsinlar, bulmuslar iste zar zor nihayet birisini daha ne yapacaklarini sasirmislar. Yani bakin benim sevgilim veya esim beni ne kadar cok seviyor demeye getiriyorlar. Ne kadar cok yasak o kadar cok seviliyorlar cünkü.
Simdi hayatta birsey basaramayan bir insan sevgilisinin / kocasinin himayetine kolay girer, ama meslegi olan kendi ayaklari üstünde duran kadinlar böyle seyler yaptirmazlar kendileri ile.
Zaten toplum icinde nasil davranacagini nasil konusulacagini, nasil giyinecegini cok iyi bilir akli basina bir bayan, burda ona erkek yasak koymasina gerek yok.
Ha eger gercekten olmayacak yerde mini giyersen, olmayacak yerde beyaz pantolon giyip icin gözükürse bu tabiki hos degil ama bunuda insanin kendiside fark edebilir bir erkege ihtiyac yokki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?