Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Çok şükür kendi aklım var, yapmam ve yapmamam gerekenleri birinin söylemesine gerek yok. Eşim ya da başka biri bana yasak koymaya kalksa (ki alnını karışlarım o zat-ı muhteremin), yapmayacağım varsa da inadına yaparım zaten. Elbette tavsiye verebilir ama yasak koymak ne demek ya? :mymeka: Evlilik aşk ilişkisi demektir, emireri-komutan ilişkisi değil.

önce kişi ne giydiğini bilicek bence. sevgilinin kıskanması normal birşey aşırıya kaçmadığı müddetçe.Çünkü eşlerin birbirini taşıması diye birşey var. Aşırıya kaçıpta
sevgilimizi lolo durumuna düşürmekte anlamsız =)

Allah a sükür zar zor bulmadıgım ıcın esımın de sevgısını bu sekılde ıspatlamaya gerek görmedigim icin üstüme alınmıyorumm:dance::dance:

Bir kere başlık itici,ne demek eşim bana yasak koyuyormu?O benim eşim ve eşim dediğim sevdiğim adam bana yasak koymaz,koyamaz..ancak yapmamı istemediği şeyler olabilir benim ondan istediklerim gibi.
Eşim sadece onunla olmadığım ortamda alkol almamı istemez..ha özel bir şey olur alırım fakat almadığımda çok memnun olur,bunu gözlerinde görürüm ve dikkat ederim :))

Hiç bir yasak yok olamazda. Sevgiliyken bir iki denemsi oldu ama asla kabul etmedim. Benden bişey rica ederse amenna uygunsa yaparım, yoksa yasaklara gelemem ben.Zira çok rahat büyüdüm bu konuda ailemin hiç baskısı olmadan.mirmirmirmir

yasak deilde psikolojik baskı diyebilirim :) sen nerde nasıl davrancağını nerde ne giyceğini iyi bilirsin eğer gitceğin yer düzgün bi yer değilse açık giymene çok gerek yok biri takılır peşine rahatsız ederler seni ben senin için söylüyorum askııımm

bana sadece makyaj yasak...
hafif kalem çeksem dibimdeki annem farketmezken o internet kamerasından nasıl görüyosaa
aşşkıııııııııımmm ne yaptın sen bakiim itiraf et diyo

ben seni saf doğal halinle gördüm öyle beğendim aksi olsa hayatım sen değil boyalar olurdu diyo delikafadulden

seviyorum yaf onu Şeniz

allaha şükür hiç bir problem yapmıyor ne giydigime dair.hatta mini etek kot giy gel diyo :) bu yönünü seviyorum hihoyyyt

henüz evli olmadığınız içn böyle söylüyor bence..
hem seven kıskanır kulağa hoş gelmyo bence minik etek giy gell demek..

Kuaföre gitmemi pek istemiyoguclubacismileDaha doğrusu kuaför erkekselmaz:

valla önceden bende diyordum. bana karışamaz hani istediğimi yapabilirim belirli yaşa geldik filan. ama şuan bambaska haldeyim. aşırı kıskanc ve kuralcı bir sevgilim var ve tabiri caizse canıma okuyor. :) bende onu istediğim için orta yolu bulmaya calısıyorum. ne kadar çalışsam da bazı seylerden ödün vermiyor.. erkeklerle arkadası bırak akrabam bile olsa başbaşa görüşmemek. face msn kapatılacak. açık giyinilmeyecek tayt mini etek vs. telefon hattımı bile değiştirmemi istiyor... aşırı bunaltıcı farkındayım ama.. öyle iste. :)

Kiyafette makyajda gezmede günlük yasamda hemen hemen her konuda ayni yasam tarzina sahip oldugumuz icin iki tarafinda yasaklara ihtiyaci yoktu onun tek yasagi gecen sene askerden gelince oldu cok sükür annesiyle okadar iyi anlasiyoruzki o askerdeyken hergün telde msnde görüsür muhabbet ederdik bu yakinligimiz onu korkuttu ve evlenene kadar annesiyle cok fazla icli disli olmami yasakladi :çok üzgünüm:

Hiç öyle huyları yoktur zaten öyle bir şeye gerek de yok bence. Çok saçma geliyor bana yasak koymak ne ya .lmaz:

bu ne yaa şu yasak bu yasak diye bir de gülerek anlatıyorsunuz sonra da kadın niye eziliyor bilmem ne şaka gibi

eşim bana karışmaz
karışmasınıda istemem
çünkü bende bir yetişkinim
nerde ne yapacagımı
nasıl davranacagımı pekala bilirim
başımda birinin durmasına gerek yok.
karışan eşleride saçma buluyorum
birde bu karısmalardan hoslananları hiç anlamıyorum
kendi fikirlerinizi kendınız veremıyormusunuz

Çok tuhaf.. İçli dışlı olmanız onu neden korkuttu ki anlamadım.bilmiyorumkismile

ılk bşlarda yasak deılde ıstemedıgı seyler vardı ama suan rahatım tek bırsey var msn kullanmamı istemıor oda kullanmıo zatn hersey karsılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…