Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
kocacım bizi tanıştırsana derim.

yeni bir insan tanıdığım için sevinirim.bu polyannaydı tabiki.

bitiş noktasıdır.buda normal halimdir.

ya benimsin ya toğrağın uleeenn der vururim oni kötükedihüso
Ayy düşünmesi bile kötü.Bide yorumları okurken baya güldüm iki dakkada harcamışsınız beyleri :jeyyar:
:enbuyukkk:

dusunmek bile istemiyorumu işaretledim ama sanırım hemen yanına varıp açıklama bekler gibi bi bakıs atarım ama açıklamasını dinlemeden arkamı döner gideri sonrasını dusunemiyorum bile.:1closedeyes:

klava:ben hemen dalarım.dayanamam.çok kıskanç değilimdir.ama paylaşamam eşimi kimseyle.bi güzel yolarım saçlarını.adamada tükürürüm.çeker giderim.napalım.yapacak başka bişi yok ki.olan olmuş artık.kafamçokkarıştı:teytey:

eee şeeey valla kızı yolarım heralde kocamı naparım hiiç bilmem duruma görekararımı veririm

kendıne yakıstıramaz bikere yapmaz...
ama dalarım secenegide yedekte durabılır benım için...
kuzenleriyle duramıyor ölee sarmas dolas hayatında ben varolalı..

yani o kadar cok seviyorum aşkımı onu bi kızla karıyla görsem ikisinede girişirim. kuldan gelecek hataları hıc affedemem. sevgim ne kadar büyükse nefretimde aynı..şakkıdı

Valla ben direk dalarım. Hayatta affetmem. Ben onun için herşeyden vazgeçiyim, saçımı süpürge ediyim, o da gitsin beni aldatsın.

Hem de ikisine birden dalarım. Önce yanındakini döverim, kaçmasın diye, sonra kocamı döverim, nasıl olsa o kaçamaz diye.

Ama Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu...

öyle bi durumla karşılaşırsam yazık olur ona direk öldürürüm:1ninca:

benim kocam asla yapmaz diyen (kimilerine göre sen öyle san salak ta denilen) kadınlardanım. çünkü ben yakalarım. dedektif gibiyimdir,:smiley-cool: bişey kaçmaz benden. ben daha benim gibisini görmedim bu konuda. eşimde beni bildiği için istesede yapamaz (sanırım). gerçi şimdiye kadar bişey yakalayamadım .güven süper yani. ama yinede açık kapı bırakırım. olmaz denilen ne çok şey oluyor ki.
kızlar ben kocamı bu durumda yakalarsam kadına hiç birşey yapmamda söylememde.çünkü beni aldatan kadın değildir, kocamdır. kadını hiçbir şekilde yargılamam evli olduğunu bilsin bilmesin. bana koyan kocamın yaptığı olurdu. herifime belki okkalı bir tokat sonra sayar-söverim ama ne söylerim var yaa (ama yalnızken yaparım bunu)
ve burada da noktayı koyarım. kocam beni asla bırakmaz ama beni kaybeder kesin. o da bunun bilincinde zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
önce ikisinede söverim sevgilime dalarım kızada bi tekme sonra sevgilimin suratına okkalı bi tükürük
veee arkamı dönüp giderim .... sıkıyosa yapsın bakalımm...

kızz varya allah ta seni güldürsün emiii vallahi hala gülüyorum hemde katıla katıla:roflol:

aferin sana git çamaşırını yemeğini ütünüde o yapsın sana hayırlı işler derim ya hemen boşanma davası açarım çok ta tın aldatan aldanır bence.

Rabbim bu kadar incitici bir şeyi hiç birimize yaşatmasın bu kadar kötü bir olayla kimseyi sınamasın
Düşünmek bile istemiyorum aman Allahım
ikisinide vururdum o anda asla hakim olamazdım kendime
çok fena bir şey bu yaa olur mu böyle şey

arkamı döner giderime oy kullandım ama dödükten sonra gideceğim yer adliye olur çünki şahsım olarak kadın erkek fark etmez aldatılmak kandırılmaktır kendi adıma konuşuyorum ben eş olarak üzerime düşen her fedakarlığı yapıyorsam mükafat aldatılmak olamaz ben hariç herkes bilecek ben saf konumuna düşücem kabullenemem ama herşey insanlar için benim başıma böyle birşey gelecek olursa eşim bana dürüst olursa aldatacağı kişinin kapısına kadar ben bırakırım sonsuza kadar hayatından çeker giderim yeterki dürüst olsun beni hak etmediğim pozisyona düşürecek insanla işim olmaz

Sevgilimin gözlerinin içine bakarım sadece başka da hiçbirşey yapmam kendi kaybeder beni başkada bişicik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…