bu konuya cevap yazdım mı hiç hatırlamıyorum. ama şunu yapardım sanırım;
o an gördüğümde hiçbir şey yapmazdım, ''acaba yakın tanıdığı birisi mi'' diye de ihtimal verirdim
ve akşam konuşmamızda ''bugün ne yaptın'' diye sorardım.
gördüğümden farklı anlatıyorsa yine istifade mi bozmazdım. yerimseniben
Etrafımda bana o an yakın davranan erkeklerden birini gözüme kestirirdim.
bizimkine ''üzgünüm, senden ayrılmak istiyorum. çünkü başka birini seviyorum. Senin gibi sahtekar, ikiyüzlü puşttan daha çok değerimi bileceğine inanıyorum. cehenneme kadar yolun var.. yolun uzunken seni tutmayayım. iyi yolculuklar.'' gibi ağzıma geleni saydırır, bırakırdım.!
eminim bununla kıçının üstüne oturamazdı
hiç bişi yapmam... mutlluluklar der geçerim,nasıl olsa bensiz mutlu olamaz,bilincindeyim... direk eve gider hazırlığımı yapar evden ayrılır ve yeni hayatıma yelken acarımm :) çünkü o adam bende 0 dır artık,sokaktaki köpek daha degerlidir artık o saattenden sonra..deger vermediğim şeyler içinde hiç üzülmem...
sessizce oradan uzaklaşırım ve onu bir daha arayıp sormam..o diğer kızla bir yandan gezip bir yandan enayiyi kandırıyorum diye kendini kandırmaya devam eder..vee kazanan sadece ben olurum kaybeden değil:hooray:
kesinlikle dalarım kıza eşime allah ne verdiyse ne demek ya onları o şekil görüp hayatta dönüp gitmem en azından biraz hıncımı alırım zaten eşim bir daha beni göremeyeceği için son bir iyi baksın Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:dilcikar::dilcikar:
dalmam o tür şeylere gerek bile görmem kendi terbiyesizliği bir iki laf söyler giderim kendine yakıştırıyosa olay bitmiştir zaten.... hemen boşanırım tek celsede.... allah kimsye yaşatmasın :1no2:
eğer o kişiyi tanımıyorsam direk arkamı döner bi dahada suratına bakmazdım belki açıklama fırsatı bile vermezdim çünkü eşin ailesini çevresini tanırsın
önce o kızın saçanı başını yolarım klava:sonra sevgilim olacak o adama bi tane çakarım ki 5 parmağımın 5 ide yüzünde yer eder... (Allah korusun böle şeylere gerek kalmasın inşallah)