Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
bu konuya cevap yazdım mı hiç hatırlamıyorum. ama şunu yapardım sanırım;
o an gördüğümde hiçbir şey yapmazdım, ''acaba yakın tanıdığı birisi mi'' diye de ihtimal verirdim
ve akşam konuşmamızda ''bugün ne yaptın'' diye sorardım.
gördüğümden farklı anlatıyorsa yine istifade mi bozmazdım. yerimseniben
Etrafımda bana o an yakın davranan erkeklerden birini gözüme kestirirdim.
bizimkine ''üzgünüm, senden ayrılmak istiyorum. çünkü başka birini seviyorum. Senin gibi sahtekar, ikiyüzlü puşttan daha çok değerimi bileceğine inanıyorum. cehenneme kadar yolun var.. yolun uzunken seni tutmayayım. iyi yolculuklar.'' gibi ağzıma geleni saydırır, bırakırdım.!
eminim bununla kıçının üstüne oturamazdı

hiç bişi yapmam... mutlluluklar der geçerim,nasıl olsa bensiz mutlu olamaz,bilincindeyim... direk eve gider hazırlığımı yapar evden ayrılır ve yeni hayatıma yelken acarımm :) çünkü o adam bende 0 dır artık,sokaktaki köpek daha degerlidir artık o saattenden sonra..deger vermediğim şeyler içinde hiç üzülmem...

yanına giderdim yüzüne şöle derin derin bakardım vee 'sana hakkımı helal etmiyorum derdim' çeker giderdim.sanırım buda ona yeterdi:çok üzgünüm:

sessizce oradan uzaklaşırım ve onu bir daha arayıp sormam..o diğer kızla bir yandan gezip bir yandan enayiyi kandırıyorum diye kendini kandırmaya devam eder..vee kazanan sadece ben olurum kaybeden değil:hooray:

kesinlikle dalarım kıza eşime allah ne verdiyse ne demek ya onları o şekil görüp hayatta dönüp gitmem en azından biraz hıncımı alırım zaten eşim bir daha beni göremeyeceği için son bir iyi baksın Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:dilcikar::dilcikar:

dusunmek bıle ıstemıorum ben neler yapabılcegımı.
hem ayrılırım hemde cok fena acısını cıkarırım

dalmam o tür şeylere gerek bile görmem kendi terbiyesizliği bir iki laf söyler giderim kendine yakıştırıyosa olay bitmiştir zaten.... hemen boşanırım tek celsede.... allah kimsye yaşatmasın :1no2:

İkisinin de aynı anda kulaklarından çekip kuş beyinli kafalarını birbirine tokuştururdum

Aşkolsun kocacım neden beni sevgilinle tanıştırmıyosun derim

eğer o kişiyi tanımıyorsam direk arkamı döner bi dahada suratına bakmazdım belki açıklama fırsatı bile vermezdim çünkü eşin ailesini çevresini tanırsın

yanındakinin evli olup olmadıgını bilmeside önemli eger biliyosa umarım aynı şeyi sende yaşarsın derim. o eşide boşarım hemen. asla seviyemi bozmam

dayaktan böle sesı cıkamayıncaya kdr döverım ıyıce dövuldugunden emın olup bakarım kılın kıpırdatabılıo mu sonra ıyıce bı daha döverım ıyı dövulmus olsun dıye, ustunde zıplarım kı ıyıce dövulmus olsun dıye .. öle

hakikaten düşünmek bile istemiyorum...
sanırım eşime dünyayı zindan ederim sonrada boşanmaya kadar gider herhalde...
ayyyyy çok fena çooookkkk

ya ilk önce şaşkınlıktan bir şey yapamam sonra ikisini de bulup dalarım
ya da o anda dalarım
sonuçta dalarım...

ama hakkını vererek dalarım....

önce o kızın saçanı başını yolarım klava:sonra sevgilim olacak o adama bi tane çakarım ki 5 parmağımın 5 ide yüzünde yer eder... (Allah korusun böle şeylere gerek kalmasın inşallah)

uuf allahim gostermesin yaa
bence ben hic bisye yapamazdim sadece ona cok koyacak tek bi laf ederdim soonra cekip giderim
birdahada yuzumu goremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…