Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
Aldatamaz cunku o raddeye getirmem zaten basta olayi cozer sonra herifin girtlagini sikar sonrada gider avukat tutarim.klava:

İikisininde suratına şöle güzel bi tükürür ağzıma geleni söler sonra arkamı dönüp giderdim.... napiiiiim:))

amannnnnnnnn allah korusun valla öyle olay görsem yani bana bunu yapsa intikam alırdım ne mi yapardım sölim kızlar önce isinden ederdim parasız kalsın rezillllllll derdim sonra işinden ettigim olayla kızını birdaha göremezdi... valla yanındaki kızı dövsem ne dövmesem ne yapan belli eden belli........

görürsem kendisi düşünsün ben niye düşüneceğim ki..klava:klava:

Oyyy Rabbim kimseye yasatmasin o günleru da..
O durumda tam olarak ne yapardim bilmem ama görmemezlikten gelir eve gider esyalarimi toplayip cekip giderdim bir kagida tek sunlari yazardim : Mutluluklar
Hic birsey demeden gidisim ve üstüne onun yaptigi o seref...ten sonra birde mutluluklar dileyisim ona iyi bir koyardi ömrü boyunca bütün gecirdigi günler ona izdirap olurdu.. Birtaraftanda düsünüyorumki öyle bir seref...lik yapan hic birseyden utanmaz ya ...

o anda ne yaptıgına baglı furabilirimde

Son düzenleyen: Moderatör:
sertbir bakış vee arkamı dönüp giderim.
zaten köpek gibi peşimden gelir :))
ama düşünmesi bile tüyler ürpertici.....

manyaaaakk olayyyyy olurrrr 500metre ılerden orda olay cıktıgı anlasılırrrrrr:teytey:laelaelaelaelae:teytey:
kıza aynen boyle yaparıımmmmkaydirigubbakcemile

Al kızım tepe kullan derim ....sevgilemede okkalı bi tokat atar... adisin ulannn sürün derimmmmkötükedihüso ya ben kalp krizi geciririm varya asla o durumu kabul edemem ona acı çektirecek herşeyi yaparım.. Şeytan olurum süründüğü anı görmek için elimden geleni yaparım... perişan olduğunu süründüğünü gördüğüm andada hadii cüzzzz derim.. Amacıma ulaşmışımdır...

gebertırım adamı ben cesaret edemez öyle bısey yapmaya eger olduda ederse ıkısının de lesını sererım oraya ........

öyLe bişey mümkün değiL ki ama yaww :sm_confused:
hani öLe sarmaşLık doLaşLık biri değiL..
ama varya 'öLür müsün öLdürür müsün'Lük bi vaziyet yani.. kötükedihüso

duruma bağlı ya o an dalarım yada daha sonrası için planlar yaparım Çok üzgünüm çoookher şekilde hayatını zindan ederima.s

ne söyleyeceğini hiç merak etmemm....döner giderim....ne telide kapatırımm....ne arabın yüzü ne şamın şekeri misali... ne diyecek zaten...

önce ikisinede söverim sevgilime dalarım kızada bi tekme sonra sevgilimin suratına okkalı bi tükürük
veee arkamı dönüp giderim .... sıkıyosa yapsın bakalımm...

hiçbirşey yapmam k.gelsin,mutluluklar aşkım der yüzüğü çıkartır veririm kızın yanında sonra da beni ömür boyu göremez.sinsi atın tekmesi kötü olur

ben duşunmek bile istemıorum a oy kullandım ama görsem kız gusel bile olsa bunun içinmiydi bu kadar gursuzluk der yuzune tukururdum defol olur giderdimm

benim o anki ruh halime kalmış bişi ya. ya kalpten giderim ,ya kıza bi güzel dalarım tanınmayacak hale gelir,ya arkamı döner giderim ama beni fark etmeleri lazım önce.ama zaten sizi seven bi erkek başka kızlarla bırak sarmaş dolaş olmayı ,öle bişeyi aklına dahi getirmez eğer yapıyosa da zaten film bi yerlerden kopmuş demekltir.değmez yaaaaaaaaa!!!...klava:kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…