amannnnnnnnn allah korusun valla öyle olay görsem yani bana bunu yapsa intikam alırdım ne mi yapardım sölim kızlar önce isinden ederdim parasız kalsın rezillllllll derdim sonra işinden ettigim olayla kızını birdaha göremezdi... valla yanındaki kızı dövsem ne dövmesem ne yapan belli eden belli........
Oyyy Rabbim kimseye yasatmasin o günleru da..
O durumda tam olarak ne yapardim bilmem ama görmemezlikten gelir eve gider esyalarimi toplayip cekip giderdim bir kagida tek sunlari yazardim : Mutluluklar
Hic birsey demeden gidisim ve üstüne onun yaptigi o seref...ten sonra birde mutluluklar dileyisim ona iyi bir koyardi ömrü boyunca bütün gecirdigi günler ona izdirap olurdu.. Birtaraftanda düsünüyorumki öyle bir seref...lik yapan hic birseyden utanmaz ya ...
Al kızım tepe kullan derim ....sevgilemede okkalı bi tokat atar... adisin ulannn sürün derimmmmkötükedihüso ya ben kalp krizi geciririm varya asla o durumu kabul edemem ona acı çektirecek herşeyi yaparım.. Şeytan olurum süründüğü anı görmek için elimden geleni yaparım... perişan olduğunu süründüğünü gördüğüm andada hadii cüzzzz derim.. Amacıma ulaşmışımdır...
öyLe bişey mümkün değiL ki ama yaww :sm_confused:
hani öLe sarmaşLık doLaşLık biri değiL..
ama varya 'öLür müsün öLdürür müsün'Lük bi vaziyet yani.. kötükedihüso
önce ikisinede söverim sevgilime dalarım kızada bi tekme sonra sevgilimin suratına okkalı bi tükürük
veee arkamı dönüp giderim .... sıkıyosa yapsın bakalımm...
ben duşunmek bile istemıorum a oy kullandım ama görsem kız gusel bile olsa bunun içinmiydi bu kadar gursuzluk der yuzune tukururdum defol olur giderdimm
benim o anki ruh halime kalmış bişi ya. ya kalpten giderim ,ya kıza bi güzel dalarım tanınmayacak hale gelir,ya arkamı döner giderim ama beni fark etmeleri lazım önce.ama zaten sizi seven bi erkek başka kızlarla bırak sarmaş dolaş olmayı ,öle bişeyi aklına dahi getirmez eğer yapıyosa da zaten film bi yerlerden kopmuş demekltir.değmez yaaaaaaaaa!!!...klava:kaydirigubbakcemile