Eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz ve oda sizin bildiğinizin farkında ne yaparsınız

Ah be bacım keşke bu kadar kolay olsa oraya gidince al sana iş al sana ev demiyorlar maalesef keşke olsa dayımla yengem boşanma asasına geldi dayım şiddet uyguluyordu sürekli yengem çıktı gitti sığınma evine 1 ay kaldı 1 ay sonra çıkış verdiler biz kayıt altına aldık seni uygun bi iş olursa ararız dedi çıktı gitti 4 çocukla baba evine oraya da sığmadı garibim mecbur döndü dayıma ben onun arkasında oldum hp dayıma tepki gösterdim şiddet uyguluyor diye ne yapsın kadıncağız iş yok para yok 4 çocuk 1 ay sonra hadi git denildi yada başka ile gönderiyorlarmış şartlar çok düzgün olsa inan dönmezdi kiiii biz hepimiz dönme dedik ağlaya ağlaya döndü

Çocuklar olunca daha zor birde kız çocuğu

Sen onun için değil çocukların için o evdesin bunu da ona söyle ki kendini vazgeçilmez zannetmesin
Merak etme söylüyorum bildiğimi biliyor ben Sessiz kaldıkça deliriyor adam kendini bana ispatlamaya çalışıyor. Ama yeminim olsunki ben onları bitirecem Sadece Allah'a güveniyorum haklıysam bir yol bulacam

Gözlerini oyup boncuk diye tesbihime takarım.
Şaka falan bir yana biran önce kendime gidecek yer yaparım.
Bu süreçte aldatıldığıma dair tüm delilleri toplar poster kağıtına bastirip tüm aile fertlerine reklam eder sonra mahkemeye sunarım. Bir güzel boşanma davası açıp k.çındaki dona kadar alırım.

Ben onu yapacağıma o şerefsizin şerefsizliğini çekerim ve gününü beklerim bitirmek için çocuklarım için katlanıyorsam onlara bunu yaşatamamm

Doğrudur. Biraz kaba bi söz olacak "Bekara karı boşamak kolaydır" diye boşa dememişler.. Aldatan şerfsiz bi koca. Rahatça arayan dostu yüzünden ne annede psikoloji kalır ne o çocuklarda. Hele hele yaşları küçükse bilinçaltlarına yer eder. Büyüdüklerinde yuva kurarken çok zorlanırlar.

Mesela filmlerde vs. Hep izlemişizdir. Bir psikiyatrist. Meşhur hastanın uzanabildiği koltuk. Ve hastada ilk sorgulanan çocukluk dönemi

Ben onu yapacağıma o şerefsizin şerefsizliğini çekerim ve gününü beklerim bitirmek için çocuklarım için katlanıyorsam onlara bunu yaşatamamm
Anlıyorum. İnşallah bu yıpratıcı süreç bittiği anda çocuklarla beraber çoook çook mutlu olursunuz

o kadin olacak agzimi bozmuycamm.. ona ulasip konusmayi denedinizmi konusmayi gecdim agzini burnunu kirmayi??
Daha öncekinin yüzünü yırttım karakolluk oldum 3 yıldır dava sürüyor üstüne birde bunla uğraş çalıştığı her işten attırdım oda beni dava etti

Valla şunu söyleyim her kez düşüncesinde haklı ama çocuklarımı yetimhaneye vermektense otururum çocuklarımın başında onlarla yer içer keyfime bakarım o baba olacakta dışarda ne hali varsa görsün hem yuvam yıkılsın hem çocuklarımdan ayrılıyım çocuklarıma iyi bakacaklarmı orada ne olacak o çocuklar babalarının hatasının bedelini onlarmı ödesin ben kesinlikle hiç bişey için çoçuklarıma bunu yaşatmam gururumda olsa onlardan kıymetli olamaz

Aynen bütün sabrım onlar için

nekadar sacma konusmussunuz ya cocuklari neden kuruma versin hayatini dahada cıkmaza soksunki yani bos bos yorumlar yapmayinn lutfen insan evladini göz gore göre neden yuvaya versin??

Saygı duyarım. Herkes kaldıramaz eş tarafından uygulanan mobbing i

Evet birde anlatmış kız benden ödü kopuyor sosyal hesaplardan bile beni engellemiş ona ulaşmıyım diye zaten ortalık malı
aaa inanmiyorum suan sokdayim bu ne bicim adam dicek bisey bulamiyrum suan yani sizde keske bu adamla ayni ortamda olmasaniz bosanip cocuklarla bi yeni hayat kursaniz kendinize. simdi o evde illaki yemek yapip onun camasirini yikiyorsunuz nasi dayaniyosunuz buna?? inanin ben o kocayi öldürmekten beter etmisdim. ailenizle görüsmuyomusunuz arkanizda duracak kimse yokmu. peki o es olacak pisligin ailesi biloyormu durumu

nekadar sacma konusmussunuz ya cocuklari neden kuruma versin hayatini dahada cıkmaza soksunki yani bos bos yorumlar yapmayinn lutfen insan evladini göz gore göre neden yuvaya versin??
Niye saçma olsun
Sadece kendimi konu sahibesinin yerine koyarak cevap verdim. Doğrusu bu diye diretmiyorum. Ben onurlu gururlu insanım çekmem başıma böyle bi iş gelse. Önce ki yorumlarımda belirttim böyle düşünüyorum ama bi yandan da "bekara karı boşamak kolay" diyede bi söz var. Konu sahibi bu kadar sert çıkmadı bana kendisiyle güzel güzel alıntılarda konuşuyoruz. En sonunda dedim ki fikrinize saygı duyarım. İnşallah bu çile bittikten sonra çok çok mutlu olursunuz diyede iyi dileklerde bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…