- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
cevap vermemişsiniz çalışıyor musunuz? birikim altın vs var mı?Evet birde anlatmış kız benden ödü kopuyor sosyal hesaplardan bile beni engellemiş ona ulaşmıyım diye zaten ortalık malı
Duayla olcak is degil bu. Hadi oldu diyelim e peki sen sindirebilecek misi ?Daha önce denedim davada açtım 3yıl sürdü boşamadı rahatta vermedi çocuklar için affettim ama adam ben buyum hesabına gelirse diyor Ailem gitme dedi ama ben babasız büyüdüm istemedim onlarda eksik kalsın nafaka bile alamadım şimdi tekrar gidersem çocuklarımın psikolojileri altüst olacak. Şuan tek umudum dua.
Her kadın değil, Kadınlar klübündesin.Ben bir tek bunu bilirim kadının düşmanı yine kadın
beni bu yüzden aldatıyor muş takıldığı kızla cinsellik yaşıyorlar sözüm ola benim kuruluğum onu istemediğim içinmiş. Beni de sevseydin kuru olmazdın. Diyor. Belkide bendeki sorun güvensizlik ama o bunu anlamıyor.
onun sacini basini yolamazmisiniz?Ben kafayı yiyecem O.... Bütün bilgileri elimde ama bişey yapamıyorum şeytan diyor git sık gırtlağını ama onun götünü kaldıran benim şerefsiz kocam. O kadar yüz vermese kız sabahın körü gecenin bir yarısı onu aramaz bana inat yapıyor. Birde utanmadan diyorki eğer o şeytan karın beni rahatsız ederse rezillik çıkarırım. Benim bu ilişkide sucum yok. O çeksin gitsin yüzü yokmu
O 313 kere ayet el kursi okumak sayesinde benim de bir dilegim gerceklesmisdi,)Bu katlanılır bişey değil inanki çok zor bi durum Allah onu ıslah etsin şimdi buraya yazacağım yorumdan çok tepki alacağım ama olsun yinede yazıcam içimden gelenleri..gidecek yerin mesleğin gelirin yoksa yapacak hiç bişeyin yok kardeşim hayat zor insanlar acımasız ortalıkta mafolursun eşinide seviyorsan gerçekten gidecek yerin yoksa ona bağlıysan bekle sabret inan mükafatını alırsın bırak git boşan demesi kolay ya sonrası ne olacak Allaha sığın eşini ıslah etsin bol bol dua et inşallah yaptığı hatanın farkına varır benim arkadaşımda aldatılıyordu gidecek yeri maddi gücü yoktu eşide bunu bildiği için rahat hareket ediyordu kaç defa arkadaşım çıktı çıktı gitti kimsesi yok parası yok mecbur geri döndü adam o döndükçe daha fazla yaptı ben ona aynı sana dediklerimi dedim sokaktamı kalacaksın kötü yolamı düşeceksin elde yok avuçta yok işe girse meslek yok basit bi işe girse kendini geçindiremez sabret kardeşim dedim hergece saat 12den sonra 313 ayetel kürsi okudu eşinin düzelmesi tövbe etmesi için bazı esmalar okudu nasıl olduysa Yer gök dua üzerine kurulu eşi düzeldi bebek gibi bi adam oldu şimdi çok pişman yaptığından ne yaparımda sana bunları unuttururum diye içi içini yiyor..arkadaşım halen iyiki gitmemişim hatalar yaptı ama ıslah oldu bana yuva oldu der Rabbimin bi imtihanıda olabilir sabır kardeş sabır
Gerçekmi bak şimdi umut oldun bana benimde bi sorunum var okumaya başladım 10 gün oldu inşallah kabul olurO 313 kere ayet el kursi okumak sayesinde benim de bir dilegim gerceklesmisdi,)
Amin. InsallahGerçekmi bak şimdi umut oldun bana benimde bi sorunum var okumaya başladım 10 gün oldu inşallah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?