Eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz ve oda sizin bildiğinizin farkında ne yaparsınız

Evet birde anlatmış kız benden ödü kopuyor sosyal hesaplardan bile beni engellemiş ona ulaşmıyım diye zaten ortalık malı
cevap vermemişsiniz çalışıyor musunuz? birikim altın vs var mı?
biran önce çalışmaya başlayın çalışımıyorsanız

aldatma dendi mi tüylerim diken diken kırık dökük çocukluğum

Duayla olcak is degil bu. Hadi oldu diyelim e peki sen sindirebilecek misi ?

Zaman akıyor hayat o kadar kısa ki eşin de olsa bir başkası için geçliğini ömrünü harcamaya değer mi ? Mutlu değilsiniz
çocuklarım için katlanıyorum diyorsunuz ,sizin çocuklarınız mutlu bir ailede büyümüyorlarki zaten .Aileniz size kucak açmış yani gidecek yeriniz var fakat siz o eve geri dönmeyi tercih etmişsiniz .Galiba mücadele etmekten hayatı iyisi kötüsü ile gögüslemekten korkuyor sunuz . Bu korkunun size zararından başka birşeyi yok bunu bilin

Konuyu baştan sona okudum eski konularınıza da baktım daha dün vajina ıslaklığı ile ilgili yorum yapmışsınız sizi aldatan adamla ve bunu yüzünüze karşı söyleyen üstelik görüştüğü bayan açık açık eşinizi aramasına rağmen hala eşiniz ile ilişkiye mi giriyorsunuz? Lütfen bunun doğru olmadığını söyleyin
Sabredin bekleyin diyenler de olmuş ayrılın diyenlerde bende ayrılmanızı destekleyenlerdenim. Maddi gücünüz olmayabilir ama olmayacağı anlamına gelmiyor yeter ki üzerinizden şu ölü toprağı silkeleyin her şey den önce kendinize saygınız olsun. Adam geri gelse ne olacak yapılanlar unutulacak mı siz her şeyi sineye çekecek misiniz? Neden bazı kadınlar yeni bir hayata başlamak için bu kadar ürkek oluyorlar anlamıyorum. Lütfen biran önce kendinize gelin ve size değer vermeyen adamı boşayın bu kadar aşağılanmayı daha fazla çekmeyin.

Gidecek yerin olsaydı öyle der miydi acaba şer...siz. Yapacak hiç birşeyiniz yok mu böyle insanlarla yaşamayın yapmayın bunu kendinize tekmeyi vurun kıçına ayrılın

Kusura bakmayın da gülmekten yarıldım hiç inandırıcı değilsiniz. Vajinal kuruluk yüzünden aldatıyormuş falan filan. Kayganlaştırıcı jel denen bişey var, gidip başka kadınları döveceğiniz yerde bunlara vakit ayırın. Düzeltmek istediğiniz şeyler varsa biraz ağır olmayı deneyin eşinize karşı. Döverim söverimle olmuyor maalesef. Yinede İnşallah çocuklarınız için düzelir birşeyler diyelim.

Bence siz hem kendi hayatınızla oynuyorsunuz, hemde cocuklarinda. Esiniz (hic hak etmediği bir kelime) yarın sizi boşasa öyle bakakalirsiniz. Yapmaz mı? Yapabilir. Şu ankinde yapmasa, gelecekte olanlar yüzünden. Şimdiye kadar siz suyu ile gitmişsiniz, sorun olmamış. Ama ilerde dişli bir rakip çıksa saf dışı kalırsınız. O zaman ne yaparsaniz ayni simdi onu yapin.

Bu adamı hala böyle oturup dinliyorsunuz ya. Bu muhabbeti kahvaltıda mi yapiyorsunuz anlamadim

Kınamıyorum herkesin başına herşey gelebilir ama böyle güçsüz kadınlar oldukça toplum da bu tür şeyleri kocandır napcan çekicen çocuklar için, diye normalleştiriyor.
Kocam aldattı gidip kızı döveyim!
Koca aldattı gidip kadını işinden edeyim!
Kocam aldattı bu kadını rezil etmeliyim!
Kocam aldattı bu kadında kesin cinsellik var gidip daha çekici olayım!
Kocam aldattı kadının düşmanı kadın işte!

Bırakın bunları kocanız karaktersizin teki ve bu karaktersizlikle onu terketmiceğinizi o kadar iyi biliyor ki bu kadın gider başkası gelir boşuna kendinizi yormayın.

İlla kendinizi yorucaksınız delil toplayın gidip ailesiyle konuşup ailenize dönün çalışın çocuklarınıza bakın.

Aileniz gel demis gitme demis cocuklar babasiz kalmasin dermişsiniz, suanda evde olan baba baba mi gerçekten? Yaşları kac bilmiyorum ama erkekse babasini model alacak, kizsa sizin yaptığınızı normal görecek hayatta dik duruşunu güvenini kaybedecek. Yani aslında aileniz var ama siz istemiyorsunuz

[
onun sacini basini yolamazmisiniz?

Ben olsaydim gidecek yerim olsa bile o cadinin inadina bi yere gitmezdim. Kalsin hep metres gibi. O kocani da kalbinde bosa gitsin gormezden gel cocuklarinla ilgilen, ye ic suslen gez hayatini yasa. Iki hiyar icin kendini uzme)

Adı Yusuf mu?
Öncelikle adını değiştirmesini isterdim pislik heriften..

O 313 kere ayet el kursi okumak sayesinde benim de bir dilegim gerceklesmisdi,)

Vajinal kuruluk falan bir şeyler okudum hala bu kocan olacak dangozla ilişkiye mi giriyorsun? E tabi normal adamın totosunun arşa değmesi, kendini Casanova zannediyordur herkes bana hasta bak vazgeçemiyorlar benden diyordur. Çocuk mocuk bahane ablacım sende, o çocuklar umrunda olsa bırak adamla ilişkiye girip diğer kadınla aşık atmayı, tiksinmen lazım o adamdan. Aynı sofraya dahi oturmaman lazım, peh.

Eşimin beni aldattığını öğrendiğimde benim için evliliğim bitmişti. Benim öğrendiğimi anlayınca o şahıs beni kaybetmemeye çalıştı. Ben de boşanmayı kafama koymuştum ve başardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…