Eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz ve oda sizin bildiğinizin farkında ne yaparsınız

Ben bir tek bunu bilirim kadının düşmanı yine kadın

Bu cümleyi çok sık duyuyorum ve çok şaşırıyorum okuyunca. Ne münasebet yahu. Kadın niye düşman olsun kadına. En fazla kendi hatası, kendi hayatını berbat etme girişimi olur metresin. Asıl suçlu aldatandır. Zira bir sözleşmesi olan, sadakat sözü veren aldatan kişidir. Öteki kadının bir sözü var mı? Sorumlu olduğu bir ailesi var mı? Yok. Asıl düşman adamın kendisidir.

Bugün benim eşim beni aldatsa, öteki kadının kim olduğunu bile merak etmem. Çünkü bir önemi yok. Mühim olan eşimin sadakat sözünden vazgeçmiş olması. Beni ilgilendiren de bu. Öteki kadın kendi pisliğinde boğulsun bana ne ki.

O zaman alkolik olan adamı da suçlamayalım. İçki tüm kötülüklerin anasıdır deyip içkiyi suçlayalım. En nihayetinde o içki orada duruyor. Kimi ağzıyla içiyor kimi totosuyla. İradesiz olan alkolik adamdır. Suçlu da odur. Kumarbaz için de aynı şey geçerli. Kimi zevk için ara sıra beş on TL lik oynarken, kimi evini arabasını kaybediyor bu uğurda. Ne yapalım ülkeden kumarı mı kaldıralım. Bu imkansız takdir edersiniz ki. Çok büyük paralar dönüyor zira.

Kadınlar ya da adamlar orada duruyorlar. Birçoğunun mayası bozuk. Evli insanlarla ilişki yaşamak kötü değil onlara göre. Bunları yok edebilir, zihniyetlerini değiştirebilir miyiz? Elbette hayır. O halde düşmanı çok uzakta aramamak lazım.

Onu bunu anlamam
Bir kadının gidecek yeri arkasında ailesi cebinde parası olacak arkadaş
Yoksa böyle erkekler türlü itlik yapar elalemin bilmem ne olmuş kadını size hırlar

Aslında suç olmadığını bilsem yayın şu kadının adını sanını sosyal medyada diyeceğim
Başınıza bela olur k.....
Ayrıca Kocanızda iş yok bu olmadı başka kadın yine ortaya çıkarır
Bir yerden başlayın para biriktirmeye kendinize ev ayarlamaya
İsteseniz de istemeseniz de sizin sonunuz boşanma

Arkanızda gitme diyen bi aileniz var, ve siz kendinizi ve çocuklarınızı bu kadar hiçe sayıyorsunuz..pes doğrusu!!
Çocukların öyle bir babaya ihtiyaçları yok.
Sanırım hayat mücadelesi vermek zor geldi, çalışmak gibi...
Bi an düşündüm de.. beni aldatan kocayla aynı evde olmak ve yüz yüze bakmak..yok bana göre değil .
Siz çözüm değil sadece dertleşmek istediniz gibi geldi bana ..

Ben bir tek bunu bilirim kadının düşmanı yine kadın

Kadın düşman da eşin dost mu? Saçma sapan lafları öğrenip hiç alakasız yerlerde kullanıyorsunuz valla bunun sorumlusu da bu forum. Kim çıkardıysa bu lafı iyi halt etmiş.

Bence siz rahatınız kaçmasın diye ses etmiyorsunuz buraya da öyle kafa dağıtmaya yazdınız. Aileniz gel demiş çocukları düşündüğünüzden geri dönmüşsünüz. Çocukların ahlak açısından yozularak büyümesi mi önemli babasız büyümesi mi? Ki niye babasız olsunlar babaları pek seviyorsa görür çocuklarını. Adamdan ayrılmaya niyetiniz yok çocukları bahane ediyorsunuz. Bir de kadına sallıyorsunuz. Ulan hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.

Son düzenleme:
Sizin tek düşmanınız var o da eşiniz. Önce bir bunu kabul edin.
Bu yüzden hayatında ki kadınlar değişir ama eşiniz değişmez.
Aileniz arkanızda olmasına rağmen boşanmak istemiyorsunuz.
Boşanmak zor da aldatıldığınızı bile bile böyle yaşamak kolay mı?
Tutun ki bir gün sizi aldatmaktan vazgeçti, peki bu yaptıklarını değiştirecek mi?
Unutacak mısınız?

Gittim ama çocuklarım için şans verdim ve ben doğuda yaşıyorum yaşam şartları zor kocan gel dedi sen gittin şimdi niye tekrar gidiyon
Aileniz sizi kabul etmiş ama siz yine bu adamı seçmişsiniz. Çocukları falan bahane etmeyin artık yaa gerçekten içim almıyo benim sizin gibi kadınları. Eşini kaybeden, terkeden, 3-5 çocuğuna ekmek getirmek için dişini tırnağına takıp el kapısında temizliğe giden kadınlar asıl "kadın" siz değil. Siz anca kocanızın metreslerini yola yola böyle ezik bi hayat geçirir, sağda solda "hint kumaşı kocam beni aldatmasın" diye vajinal kuruluğunuza çözüm ararsınız. O zavallı çocuklar da sizinle beraber onursuz bi hayat sürer kimbilir akibetleri ne olur. Biraz güçlü olun yaa artık Allahaşkına bi dik durun.

kendiniz kaşınmışsınız... çocuklarınızın psikolojileri böyle daha kötü olur. gidin kendinize düzen kurun. 3 yıl değil, 13 yıl sürse de boşanın.
ayrıca doğu ise bir tek size mi doğu?
gidin o kadının mahallesine, ailesine, rezil edin.
insan içine çıkacak yüzü kalmasın.
kocanızın utanması zaten yok, bu kadın olmasa başkasını bulur. kurtulmaya bakın.

Kadın sığınma evlerini bir araştırın, çocuklarınızla beraber kalabileceğiniz yer vardır mutlaka. Ve tabi ki boşanın. Çocukları mahkeme her şartta size verir zaten içiniz rahat olsun. Aldatıldığınızı ispat edecek deliller sunarsanız güzel bir nafaka da bağlatırsınız.

Allah yardımcınız olsun.

Çalışın diyoruz yok kocam baksın diyorlar. Sizin durumunuz örnek olsun.
Hanımefendi gidin. Çocuklarınızı da alın çıkın o evden veya valisini eline verin o adı adamı atın evden. Açın davanizi belgeleyin aldatmayi alın hem nafaka hem de tazminatınızı.
Öyle sabret, bekle, yapamazsın diyenlere kulak asmayin.
Gururumuz ayaklar altına almayın. Gidin merdiven silin ama başka kadının koynundan çıkıp sonra da gelip sizi aşağılayan adama tahammül etmeyin.
Ezilmeyin ve ezdirtmeyin kendinizi.

Eşiniz gözünüzün içine baka baka sizi aldatıyor ve ben buyum işine gelmezse çek git. Ve sizin gidecek yeriniz yok

Boşanınca tazminat, nafaka, elinize geçecek mal mülk var mı? Varsa açın boşanma davasını ve siz gitmeyin o gitsin evden. Şiddet vb. olursada hemen polisi arayın ve darp raporu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…