- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Ben bir tek bunu bilirim kadının düşmanı yine kadın
Ben bir tek bunu bilirim kadının düşmanı yine kadın
Aileniz sizi kabul etmiş ama siz yine bu adamı seçmişsiniz. Çocukları falan bahane etmeyin artık yaa gerçekten içim almıyo benim sizin gibi kadınları. Eşini kaybeden, terkeden, 3-5 çocuğuna ekmek getirmek için dişini tırnağına takıp el kapısında temizliğe giden kadınlar asıl "kadın" siz değil. Siz anca kocanızın metreslerini yola yola böyle ezik bi hayat geçirir, sağda solda "hint kumaşı kocam beni aldatmasın" diye vajinal kuruluğunuza çözüm ararsınız. O zavallı çocuklar da sizinle beraber onursuz bi hayat sürer kimbilir akibetleri ne olur. Biraz güçlü olun yaa artık Allahaşkına bi dik durun.Gittim ama çocuklarım için şans verdim ve ben doğuda yaşıyorum yaşam şartları zor kocan gel dedi sen gittin şimdi niye tekrar gidiyon
Niye, kocanız size dost mu? Malın önde gideni adam, bu kadın olmasa başkasını bulurdu.Ben bir tek bunu bilirim kadının düşmanı yine kadın
bi de onurTebrik eder, başarılarının devamını dileyerek 3 evetle uğurlarım. Ne yapacağım dostum bu nasıl bir soru, boşanırım tabiki.
Gurur bu ülkede sadece bir erkek ismi mi ya...
Ya şeref?bi de onur
Daha önce denedim davada açtım 3yıl sürdü boşamadı rahatta vermedi çocuklar için affettim ama adam ben buyum hesabına gelirse diyor Ailem gitme dedi ama ben babasız büyüdüm istemedim onlarda eksik kalsın nafaka bile alamadım şimdi tekrar gidersem çocuklarımın psikolojileri altüst olacak. Şuan tek umudum dua.
Eşiniz gözünüzün içine baka baka sizi aldatıyor ve ben buyum işine gelmezse çek git. Ve sizin gidecek yeriniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?