Eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz ve oda sizin bildiğinizin farkında ne yaparsınız

şahsen bende cekmem boyle biseyi ama cocuklari yuvaya vermek sacma asıl boyle zamanda cocuklara daha cok sahip cikmak lazim.

Eğer taraflardan biri aldatıyorsa mahkeme herşeyi aldatılana veriyor, eşyalar ortak mallar senin yani, ev kira mı? Arabası var mı?

Herkesin karakteri,gücü, cevresi ve kaldirabilecekleri farkli. Bu durumda bosan demek yanlis olur, baska bi olayda dogru...Buna en iyi siz karar verirsiniz.
Benim 2 tavsiyem olucak eger bosanmicaksaniz butun bu olaylari gormuyor duymuyor gibi yapip esinize iyi davranin. Hem esiniz dumur olsun, hem o kadin kudursun.
Birde bi avukatdan danismanlik alin ve bosanirken nelerin delil olabilecegini ogrenin ve gizli gizli delil toplayin.

Tanidiklarimin yasadigi bi durumu anlatayim
Adam evli 4 tanede cocugu var birde 6 yillik sevgilisi(kadinda evliymis) adamin karisida durumdan haberdar. Bir aksam sevgili adami baska kadinla yemekte basiyor ve karisini arayip kocan kadinlarla eglencede diyip aklinca adama karsi kiskirtip adamin basini agriticak. Adamin karisinin verdigi el cvp; nolduuuu gücünemiii gittiiii?!!!!

Ben sizi anlayamadım.
Aileniz arkanızda, kocanızla cinsellik yaşıyorsunuz çünkü vajina kuruluğu için çare arıyorsunuz. Kocanız sizi aldatıyor ama çocukları bahane edip onunla yaşamaya devam ediyorsunuz.

Adam yuzsuzlugu ele almis
Siz de hala o evde oturup cocuklarim diyorsunuz.
Siginma evleri cozum degilmis. Siz cozum icin ne yapiyorsunuz? Gencecik kadinsiniz. Eliniz ayaginiz cok sukur tutuyor. Calisip kendinizi kurtarmaniz gerekirken bir de esinizin gezip tozdugu kadinlarla muhatap oluyorsunuz. Bu resmen onlarin seviyesine inmek

Kadin siginma evleri bunun icin var. alir cocuklarinizi gidersiniz,cocuklarinizi orada sokaga atmiyorlar. Mesleginiz yoksa meslek edinmenize yardimci oluyorlar, siz calisimaya basladiginizda cocuklariniz guvenli ellerde oluyor,kreslere yerlestiriyorlar. Ama elbette ki bunun bir sonu var. size uzanan el baskalarina da uzanmali, Turkiyede bakima muhtac ne kadar cok kadin var haberiniz var mi sizin? Kimse elbette olene kadar siginma evinde kalamaz. Kendinizi toparlar cikar gidersiniz cocuklarinizla. Zor kosullar elbette var,devlet imkanlari sınırli,ancak orada kimse sizin onurunuzla,gururunuzla oynamiyor,orada cinsel saldiriya ugramiyorsunuz,kimse sizi dovmuyor misal.

Esiniz olacak o adamla ayni cati altinda oturup onun getirdigi ekmegi yiyip cocuklariniza da yedirmek daha kolay oldugu icin lutfen siginma evlerine laf etmeyin. Bu sizin seciminiz,sonuna kadar yasayin saygi duyariz elbette ama su anda oralarda kalan 3400 kadin var yaklasik olarak. Onlar yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz,lutfen bahaneler uretmeyin.

Hanımefendi kusura bakmayın ama siz de bazı şeylere bilerek lades demişsiniz. Kocanıza ve metresine siz yüz vermişsiniz.

Kimseyi yargılamıyorum ama ne değişik insanlar ve “hayatlar” var.

Madem sende gönlü yok o çocukları niye yaptı pis herif. Böyle kadınlardan da tiksindim artık Allah cezalarını versin. Çocuklar büyük olsa koy kapının önüne ne hali varsa görsün derim ama şu durumda ne yapılır ki, üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Onlara da gün yüzü göstermesin inşallah.

Temizliğe gidebilirsiniz ayıp değil günah değil yok mu 2 günde 1 bakacak bi akraba , anne, abla ?
Ya da kursa başvursanız sertifika alıp okullarda ders verebiliyorsunuz.

Allah yardımcınız olsun üzüldüm ama boşanmaktan başka çare yok gibi

Eşiniz gözünüzün içine baka baka sizi aldatıyor ve ben buyum işine gelmezse çek git. Ve sizin gidecek yeriniz yok
Bak benim 4 cu cocugum olacak gecen ufaktan bi kadin muhabetti dondu aramizda yrmin ederim burnundan getirdim dedim ki seni dogduguna pisman edrim hani siz erkekler saniyorsunuz ki kadin bize muhtac bizsiz rezil olurlar oyle bir dunya yokkkk benim canim yanarsa herkesin cani yansin gozu kara ol boyle konularda ayarini ek seni kaybetme korkusu olsun..

Sırf kocasına küfür ettirmek için açılmış bir başlık gibi. Verilen önerilere onu yapamam buraya gidemem denmiş. Yüzlerce kadın nasıl yapıyorsa siz de yapabilirsiniz. Bir yerden başlamak lazım.
Çocuklarınız annesine gram saygı sevgi göstermeyen bir babanın evinde ekmek yiyince çok mu iyi büyümüş oluyorlar.

Ayrılıp yanınıza aldığınızda evet zorluk çekerler ama bir insanın yanlışlar karşısında zor da olsa nasıl yaşayacağını göstermiş olursunuz. Başınızda bir çatı, önünüzde yemek olunca yaşamış olmuyorsunuz.

Ya da madem bu adam çocuklara iyi bir baba oluyor o zaman ayrılıp çocuklarını ona bırakın, nasıl olsa iyi bir baba siz de kendinizi kurtarın. Ama nafaka bile vermeyecek bir adamdan iyi baba olmayacağı için aynı evde yaşasalar da ne kadar babalığını görecek bu çocuklar?

Eşiniz gözünüzün içine baka baka sizi aldatıyor ve ben buyum işine gelmezse çek git. Ve sizin gidecek yeriniz yok
kadın sığınma evi bile olsa çeker giderim, Allah korusun tabii ama bu şartlardan çok daha iyidir çok gurur kırıcı bir şey...

beni bu yüzden aldatıyor muş takıldığı kızla cinsellik yaşıyorlar sözüm ola benim kuruluğum onu istemediğim içinmiş. Beni de sevseydin kuru olmazdın. Diyor. Belkide bendeki sorun güvensizlik ama o bunu anlamıyor.

Aileniz size sahip çıkmış ama siz geri dönmüşsünüz eşinize. Siz kendinize değer vermedikten sonra eşiniz verir mi sanıyorsunuz. Şu anki durumunuz sizin hatanızın sonucu.

Ayrıca aldatma iki taraflı bir eylem farkındasınız değil mi? Diğer kadına öfkeli olmanızı anlayabilirim ama tüm faturayı ona keserek eşinizi aklamaya çalışmanızı anlayamam. Size karşı sadakat yükümlülüğü olan kişi eşiniz.

Ailenizin yanına dönün bence. Bir kez daha size kapılarını açarlar muhtemelen. Evliliğinizin düzelme ihtimali yok bu saatten sonra.

Bizimle dalga geçiyorsunuz sanırım,hem buraya bu konuyu açıyorsunuz hemde vajina kuruluğu ve eşinizin bundan duyduğu rahatsızlığı çözmek icin çare arıyorsunuz.

Ayrica daha önce de aldatılmışsınız 3 yıl ayrı kalıp neden barışır insan? Çocuklar işin bahanesi kusura bakmayın.

Sizi ilk kez aldatmamıştır 12 yılda.
Sizin kendinize güveniniz yok desem, kadınlardan birini dövmüşsünüz. Öyle korkak biri değilsiniz.
Aileniz gel diyor, çocukları bahane edip gitmiyorsunuz.
Eşiniz sizi aldatmaya devam ederken, sırf vajina kuru diye aldatmaz, pislik biri olduğu içindir bu.

Yine de neden ikinizin evli kalmakta ısrar ettiğinizi anlamıyorum. Hadi kocanız temiz düzenli ev, sıcak yemek, ütülü kıyafet için boşanmaz. Ya siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…