Eşinizin sizi çileden çıkartan sözleri nelerdir?

bakarız demesıne gıcık oluyorum
farketmez dedıgı zaman delırıyorum
ne demek farketmez farketmelıııııııııııı
bı de otobuse bınerken sırtımdan tutar gec derrrrr
o an her defasında delırırımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen mesen gecmıcektım
orda kalcaktım zaten
ıyı dedın de otobuse bınebıldım derımmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak aklıma geldı

Ayy yaa evettt okuyunca seninkini aklıma geldi birde gıcık olduğum kelimelerden biri Farketmez...Bu kelimenin anlamıda hep olumlu olur aslında fark eder ama nedense bu kelimeyi kullanmaya bayılırr...Oyyy yazdıkça sinirleniyorum haa topikten topiğe ruh halim değişiyorr....kaydirigubbakcemile

"takma kafana böyle seyleri "
" biraz basit düsün "
" hadi ben kapatiyorum " ==> en kötüsü ve en nefret ettigim iste Bu.. !!

:umursamaz::umursamaz:

kafanda kurup büyütüyorsun demesine..
daha söyleyeceklerimin hepsi bitmeden hadi barışalım demesine..
tamam tamam deyip konuyu geçiştirmeye çalışmasına.. deli oluyorummm!!!

Eşimin hemen hemen her lafı beni çileden çıkartır. Merhaba dese çıldıracak gibi olurum. Sinir oluyorum çünkü herife, onun sayesinde sakinleştirici kullanmaya başladım. kaydirigubbakcemile

ben deli divane olmuşumdur kızgınlıktan bunda tık yok susar
çıldırırımm ya mubarek susma sende kız laf söle ama yok illa susacak sinirim geçincede iyiki susmuş derim her defasında
bakarız der o da sinir olurum ya deme evt de yada hayır

çıldırırımm ya mubarek susma sende kız laf söle ama yok illa susacak sinirim geçincede iyiki susmuş derim her defasında

aynen benim eşim gibi senin eşinde ben söylerim o susar deli olurum
birde akşama ne yemek yapıyım derim o da sen bilirsin de 6 yıllık evliyim daha bir yemek ismi söylememiştir bazen bunalırım ne ymek yapacağımı düşünürüm ama o bi fikir vermez

hiç bir sözü değil de mimikleri beni verem ediyor.. daha dün annemlere taklidini yaptım yerlere yattılar gülmekten gülmeyin dedim yaaa ben deli oluyorum kuduruyorum o o hareketleri yapınca... ben bağırır çağırır kükrerim adam döner alaycı bi şekilde güler, başını yana çevirip cık cık cık "olur mu ya böyle şey" der gibi bi hareket yapar, elini oynatır "ohoooo" der gibi... sonra da eline alır kumandayı zaping yapar kalkar tv yi kapatırım beni dinle beniiii diye bağırırım öyle boş ve anlamsız bi şekilde bakaaar dururrr... sonra pencereleri kapatır kapıyı kapatır yani beden diliyle msj verir "çok bağiriyosun ses gitmesin" demeye getirir..yani beden diliyle verem eder beni beyefendi... en sonunda ağzından çok şükür ki şu laf çıkar " çocuk gibi davranıyorsun Burcu..!" sonra da benim derdimi iyice küçümseyerek gel aşkım gel gel bebeğim gel ne gerek var bunlara der... sevmez adam kavgayı gürültüyü... sonra da açık açık der kavga etmedik aşkım sen ettin kendi başına ben de seni izledim =))) gel de ölme =)))

anaaam aynı kaydirigubbakcemile3
askım suraya gıdelım mı?
bakarız
sunu alalım mı?
bakarız
aksam kacta cıkalım?
bakarız
kac gıbı hazır olıyım?
bakarız
surda oturalım mı?
bakarız
askım benı sevıyomusun?
bakarız
:roflol:

anaaam aynı kaydirigubbakcemile3
askım suraya gıdelım mı?
bakarız
sunu alalım mı?
bakarız
aksam kacta cıkalım?
bakarız
kac gıbı hazır olıyım?
bakarız
surda oturalım mı?
bakarız
askım benı sevıyomusun?
bakarız
:roflol:

kaydirigubbakcemile3
aynen ya şuraya gidebilmiyim o gün gelsin bakarız :)
ben kavga etmiyorum sen kendi kendine ediyosun :)
bide ben çok konuşunca çene der:)
hadi bakalım kudurkaydirigubbakcemile3

Nerden biliyon............yerli yada yersiz bu cümlesi beni deli ediyo:S

kendini begenmiş !
susta bende konusayım !
:1ninca:
ukala !
:dilcikar:

sadece esım degıl herkes ıcın bırsey tartısıyorken neyse bosver lafını duyunca sınırlenecegım yoksa da sınırlenırım...

Back
X