Kıskandırmaya çalışmıyorum, kıskanıyor mu kontrol etmiyorum. Birini kıskanmaktan da hiç hazzetmem çünkü ciddi bir şey olması gerekir. O ciddi şey ile de evlilik yürümez. Yani her öğün garnitür şeklinde bir tabak kıskançlık ile beslenmek benim tarzım değil. Ben güven seviyorum sanırım.Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
Konu sahibi, kıskanılmak istediğiniz için mi soruyorsunuz yoksa hali hazırda kıskanılıyor olmanızdan rahatsızlık duyduğunuz için falan mı? Bizim eşlerin nasıl kıskandığını öğrenmenin size faydası ne ki?
Kıskanmak çok kötü bir duygudur. Azı çoğu yoktur. Her şekli ilişkilere zarar verir. Seven kıskanır derler ya bence gerçekten seven kıskanmaz. Çünkü gerçekten sevebilmek ancak kendini tamamlayabilmiş insanların becerebildiği bir şeydir. Bu kişilerin de kendine güveni tamdır. Kendine güvenen kişi de ancak güvendiği kişilerle ilişki kurabilir. Dolayısıyla kıskanmaz.
Rahatsız olmuyor musunuz bunlardan?O beni arabada bekliyorsa ben indiğimde "eve dönüyoruz üstüne daha güzel birşey giy" der
Ya da "hiç güzel olmamış değiştir" der
Eğer ikna edip dışarı çıkardıysam elimi hiç bırakmaz otururken beni tenhada kalan yerlere oturtur,ceketi varsa ceketini verir yoksa "aaa hava esiyo gel şurdan bir hırka bakalım" der ve hırkı alıp giydirir.
Saçlarımı yaptıysam arabadan inmeden önce bir güzel bozar,rimelin akmış dur sileyim derken elindeki ıslak mendille bütün makyajımı siler.
Neden olayım ki?Rahatsız olmuyor musunuz bunlardan?
Anlatımınızdan sanki rahatsızmışsınız gibi geldi. Sizin de hoşunuza gidiyorsa sorun yok o zamanNeden olayım ki?
Ciddi bir şekilde söylese beni darlayıp karışsa bende çok rahatsız olurum.Anlatımınızdan sanki rahatsızmışsınız gibi geldi. Sizin de hoşunuza gidiyorsa sorun yok o zaman
Herkesin yapısı farklı gerçekten. Benim için büyük bir sorun teşkil eder böyle davranışlar.
Al benden de o kadar.hic kiskanilmadigimi fark ettimbuyuksun kk
Genelde evden sakin cikip donerken kavga kiyamet oldugunda zaten anliyorsun. Fonlu saclarima su serper. Makyajli yuzume elllerini surer elbise aldigimda bir yerini soker kapidan cikariz asansore kadar dort defa dondurur isikta bakar icim gozukuyor mu diye. Manyakmi yok
O beni arabada bekliyorsa ben indiğimde "eve dönüyoruz üstüne daha güzel birşey giy" der
Ya da "hiç güzel olmamış değiştir" der
Eğer ikna edip dışarı çıkardıysam elimi hiç bırakmaz otururken beni tenhada kalan yerlere oturtur,ceketi varsa ceketini verir yoksa "aaa hava esiyo gel şurdan bir hırka bakalım" der ve hırkı alıp giydirir.
Saçlarımı yaptıysam arabadan inmeden önce bir güzel bozar,rimelin akmış dur sileyim derken elindeki ıslak mendille bütün makyajımı siler.
Hanımefendi,bizim aramızdaki ilişkiyi buradan 1-2 cümlemizle analiz edebilir misiniz?Ayy hic bana gore degil.
Mahallenin haylaz ve zaptedilemez cocuklari gibi.
Burdan bunaldim ben.
Siz boyle her isinizze comak sokuyor gibi olma durumunu seviyor musunuz ki ya?
Ne bileyim, herkes kollarini acip ooo bir kadinnn hemi de makyajliiii diye beklemiyor sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?