Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Kıskanmaz. Birbirimize güvenimiz tam. Zamanında ablasının düğünü için abiye elbise bakarken satış görevlisine bunlar çok kapalı eşim dekolte giyinmeyi sever öyle şeyler gösterin demişti de kadın şaşırıp kalmıştı. Bunu duyduğum ilk erkeksiniz demişti. Ama haklıydı, ne istediğimi bildiği için dile getirdi.

Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
Kıskandırmaya çalışmıyorum, kıskanıyor mu kontrol etmiyorum. Birini kıskanmaktan da hiç hazzetmem çünkü ciddi bir şey olması gerekir. O ciddi şey ile de evlilik yürümez. Yani her öğün garnitür şeklinde bir tabak kıskançlık ile beslenmek benim tarzım değil. Ben güven seviyorum sanırım.

Eşimden önce ben dikkat ederim giyim hareketlerime yani ona sıra gelmiyor

Ama kıskansın istiyorum ya onu giyme dar desin gel bu tarafa geç erkekler görmesin önünden geçme falan desin yani arada bir iki bende sevineyim

Herkes farklı kafada işte

Konu sahibi, kıskanılmak istediğiniz için mi soruyorsunuz yoksa hali hazırda kıskanılıyor olmanızdan rahatsızlık duyduğunuz için falan mı? Bizim eşlerin nasıl kıskandığını öğrenmenin size faydası ne ki?
Kıskanmak çok kötü bir duygudur. Azı çoğu yoktur. Her şekli ilişkilere zarar verir. Seven kıskanır derler ya bence gerçekten seven kıskanmaz. Çünkü gerçekten sevebilmek ancak kendini tamamlayabilmiş insanların becerebildiği bir şeydir. Bu kişilerin de kendine güveni tamdır. Kendine güvenen kişi de ancak güvendiği kişilerle ilişki kurabilir. Dolayısıyla kıskanmaz.

O beni arabada bekliyorsa ben indiğimde "eve dönüyoruz üstüne daha güzel birşey giy" der
Ya da "hiç güzel olmamış değiştir" der
Eğer ikna edip dışarı çıkardıysam elimi hiç bırakmaz otururken beni tenhada kalan yerlere oturtur,ceketi varsa ceketini verir yoksa "aaa hava esiyo gel şurdan bir hırka bakalım" der ve hırkı alıp giydirir.
Saçlarımı yaptıysam arabadan inmeden önce bir güzel bozar,rimelin akmış dur sileyim derken elindeki ıslak mendille bütün makyajımı siler.

Rahatsız olmuyor musunuz bunlardan?

kıyafet özellikle detolteye çok takıntılıdır. ben açıktım evlendk falan içmden geldi kapandım. kapanmadan öncede hem yakasına dikket ederdi mutlaka yani. kapandım şimdide dar pantolon giymeme falan bazen takıyor öpüyorum falan geçiştiriyorum bide birisi dikkatli bakarsa tanıyo msn der sana tanıyo gibi baktı der. telefonumda yabancı numara arasa sinir olur mesela yanlışlıkla birisi arasa bile. iş yerimdekileri bazen kıskanırdı başta sonradan alıştıı :) bazende bi bakışı yeter off biterim onaa evde son derece açık gezerim tülü perdeyi örter böyle geziyosun el alem görck die koca işte karışmasa olmazz :)

Kıskanınca sevdiğini hissetmek değil de, normal de bunu hissettirmek o bağı kurmak önemli bence. O yüzden eşimin beni kıskanmasını beklemedim hiç.

Otobüste metroda kalkan oluşturur etrafımda resmen.
Bi mekana girdiysek hızlıca bi göz atar en münasip yer neresi diye.
Satıcılarla kendi muhatap olur.
Direk benle iletişim kurana söylenir.

Mağazalarda tel no bırakılacaksa falan
Kendi nosunu yazdırır.

Ondan habersiz gezmelere trip atar.
Haberliyse de sürekli arar. Napıyorsunuz diye.
Akşamları telde ilgilenmemden nefret eder.
Sürekli onunla aktivite yapalım.
En çok onunla mutlu olayım.
Vaktimin çoğunu onunla geçireyim ister.

İşten geldiyse ve yorgunluktan ölüyorsa bile
Dışarı çıkalım mı desem hayır demez.
Yeter ki onunla gezip tozalım.
O hep korumacı olsun etrafımda
Hergün çıksak hiç ses etmez.

Kıskanılmak bence çok özenilecek birşey değil.
Hem kıskananı hem kıskanılanı yoruyor.
Bi rahat ol.
Kasma bu kadar.
Ben zaten dikkatliyim desem de
Kendini ancak bu kadar rahat bırakabildi on yılda.

Anlatımınızdan sanki rahatsızmışsınız gibi geldi. Sizin de hoşunuza gidiyorsa sorun yok o zaman
Herkesin yapısı farklı gerçekten. Benim için büyük bir sorun teşkil eder böyle davranışlar.
Ciddi bir şekilde söylese beni darlayıp karışsa bende çok rahatsız olurum.
Ama genelde komik bir tavırla,gülerek ya da huysuzlanarak söylediği için pek ciddiye almıyorum.
Açık giyinmeyi seviyorum,fazla açık giyindiğimde bunları yaşıyoruz genelde,dediğim gibi onda da sinirli bir şekilde değil gülerek söylüyor,aramızdaki ilişkiye kesinlikle zarar verip yıpratmıyoruz :)

Ayy hic bana gore degil.
Mahallenin haylaz ve zaptedilemez cocuklari gibi.
Burdan bunaldim ben.
Siz boyle her isinizze comak sokuyor gibi olma durumunu seviyor musunuz ki ya?
Ne bileyim, herkes kollarini acip ooo bir kadinnn hemi de makyajliiii diye beklemiyor sonucta.

Hanımefendi,bizim aramızdaki ilişkiyi buradan 1-2 cümlemizle analiz edebilir misiniz?
Diğer hanımefendiyi bilmem ama benim eşim kıskandığı zaman genelde dalgaya alarak,gülerek kahkaha atarak ya da huysuzlanarak gösterir. Beni sıkma durumu yok yani.
Aksine hoşuma gidiyor,çünkü aramızdaki ilişkiyi yıpratmadan benim fikirlerime zarar vermeden kendi doğrularını söylüyor.
Bu bizim aramızda bir espri,eğlence yöntemi gibi birşey.
Burada yazdığım cümlelerden bunaldığımı düşünmeniz yanlış çünkü 2-3 cümleden fazlasını bilmiyorsunuz hayatımızda.
Ha bu ülkede yabancı turistlere,kedilere köpeklere tacizde bulunan insanlar olduğu sürece erkeklerin tedirgin olmaları da normal.
Sırf büstiyer etek giydiğim için bir cafede peçeteyle numarasını yollayan insan gördüm yani.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…