ne kadarda aynıyız.gıyım konusu ozellıkle.Zaten tesettürlü olduğum için biyerim açık mı içim görünür mü diye bakmıyor çünkü ondan önce ben dikkat ediyorum.. ama dışarı çıkarken çok bakımlıyım bı yüzden biyerde falan otursak beni hep kör noktaya oturtur yani cafenin en ıssız yerinde genelde biz oluyoruz :))) onun dışında elimi hep tutar yüzük takmadıysam hani yüzüğün der.. ama kırmadan yapar bunları..
O adam yoğurt yemediğini nerden biliyor geçmişini.... Deyince anlıyorum benErkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
Lacasadepapelcm canm o an sokuyla donakaldik hani beklemiyorduk yengem yazik utancindan yerin dibine girdi dedim sen neden utaniyosn onun pisligiO adamın kolunu tutup yanınızda alıkoyup polisi neden aramadınız ki? Ben bir keresinde bana bu şekilde sarkıntılık eden genç bir çocuğu polise götürdüm. Bir gece nezarette kalmıştı. O bile ona yetti. Davacı olma hakkım da vardı ama farklı bir şehir olduğu için gidip gelemem diye davacı olmamıştım. Tabii 19 yaşındaydım, bugünkü aklım olsa dava da ederdim.
Eşim kıskanır da kıskanmaz.
Kıskanma biçimi daha çok şöyle:
Kedi seviyorum, "Bi beni şöyle sevmiyorsun" diye laf sokar.
Bu tarz kıskanır. Değişik yani.
Eşim kıskanır da kıskanmaz.
Kıskanma biçimi daha çok şöyle:
Kedi seviyorum, "Bi beni şöyle sevmiyorsun" diye laf sokar.
Bu tarz kıskanır. Değişik yani.
Benim hiçbir kadınla sorunum olamaz.Cidden varlar ve cekilmiyorlar.
Bey/abi gibi bir sifat bekliyorlar eslerinin isimlerinin yanina.
İyi de surada ikimiz variz sadece, ahmet abi diye mi anlatayim illa ki.
Sonra boyleleri iki muhabbet etsen asiliyor gibi dusunuyor iste kari-koca.
Ne guzel, esinizin de kafasi rahattir siz rahat olunca.
Buldumcuk sendromlu degilsiniz demek ki:)
Bu sekilde benimki de soylenebiliyor arada.
İste kiz arkadasimla fazla ilgilenmissem Allahim keske adim merve olaydi da uyeolcam benimle de ilgileneydi, der.
O telefonu tutan eller benim elimi de tutaydi ya der.
Hatta en son beni de cocuklarimiz kadar seveceksin, ben anlamam, atsan atilmaz satsan satilmaz cinsinden seveceksin diye dolasiyordu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?