Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

ne kadarda aynıyız.gıyım konusu ozellıkle.

aşırı kıskanç olduğumuzdan sınırlarımızı bılıyoruz ve koruyoruz ona gorede davranıyoruz..kıskanılcak bir şeye mahal vermıyoruz.herkez odevını bılıyor ve yapıyor.bu yonden bu konuları aştık.ben 27 eşim 29 yaşında.7 yıllık sevgılıkte kıskançlık yuzunden bırbırımız çok yıprattık çünkü

Eşin kıskançtır ve ne yaptıysam bu huyu değişmedi.

Samimi insanlardan oluşmayan ortamlarda beni korumaya alır eğer berabersek "Bu kadın benim , höytt !!" şeklinde ilkel tavırlar sergiler.Yanına çeker , dibinde tutar.

Sosyal medyada kıskanırsa fotoğrafıma yorum yapar , sadece gülücük filan koyar.

Dışarda kıskanırsa sesini çıkarmaz , bişey de yapmaz ; sabreder.

Ne kadar rahat biri oldugumu bildigi icin genelde kiskanmaz:) yerine gorede cizgiyi bilirim onun solemesine gerek yok. arada damarina basarim tv de birini gorunce yakisikliymis massallah derim:)) duymamazliktan gelir garibim:)))

Eşim hiç kıskanmaz güven meselesi yoktur aramızda.

Valla benim eşim ne zaman kızgın oluyorsa o zaman kıskanıyor ama ses etmemeye çalışıyor demektir . Çünkü ben kıskançlıktan hoşlanmıyorum oda belli etmemeye çalışır ama çok belli oluyor

Anlamıyorum zira hiç düşünmedim beni kıskanıyor mu diye. 3 yıl sevgililik, 4 yıl da evlilik toplamda 7 yıldır hayatımda ve bunu hiç düşünmedim. Zaman zaman onu rahatsız eden mevzuları dile getirir, ruh hastalığı olduğuna kanaat etmeyip hak verirsem orta yolda buluşuruz. Ruh hastalığı diye düşünürsem "silkelen ve kendine gel. Kukla değilim ben" derim. Bu kadar işte. Üzerinde düşünmem, kafa yormam. Anlık tepki verir geçerim.

Lacasadepapelcm canm o an sokuyla donakaldik hani beklemiyorduk yengem yazik utancindan yerin dibine girdi dedim sen neden utaniyosn onun pisligi

Evliliğin ilk zamanları eşimi acayip kıskanırdım. Ama geçti o günler :) çünkü karşı cinse karşı tutumumuz sınırlıdır. Aradaki seviyeyi koruruz. Kıyafet konusunda çamaşır askım gözükürse düzeltir, yada yakam açıldıysa düzeltir. Onu giyme bunu sürme demez. İkimizde süslenip püslenip gezeriz. Birbirimize göre de giyiniriz.

Mesela mağazada satıcı bayansa, eşim sen konuş der. Bazen canım konuşmak istemezse sen konuş derim.

Bir keresinde alışveriş yaptık eşim ödedi e fatura göndereceklerdi telefon istediler eşim sen ver istersen dedi bende söyledim numaramı. Kasadaki kız "ıy kadına bak ne kadar kıskanç" diye düşündü muhtemelen ama kampanyalar faturalar iadelerle ben ilgilendiğim için benim numaramı veriyoruz hep :)

Kiskanmasi mi gerekiyor ki? Kiskanmasina sebebiyet verecek bir durum yokken kiskanmasin yani

Eşim kıskanır da kıskanmaz.
Kıskanma biçimi daha çok şöyle:
Kedi seviyorum, "Bi beni şöyle sevmiyorsun" diye laf sokar.
Bu tarz kıskanır. Değişik yani.

Bu sekilde benimki de soylenebiliyor arada.
İste kiz arkadasimla fazla ilgilenmissem Allahim keske adim merve olaydi da uyeolcam benimle de ilgileneydi, der.
O telefonu tutan eller benim elimi de tutaydi ya der.
Hatta en son beni de cocuklarimiz kadar seveceksin, ben anlamam, atsan atilmaz satsan satilmaz cinsinden seveceksin diye dolasiyordu :))

Benim hiçbir kadınla sorunum olamaz.
Beni aldatırsa o kişi eşimdir.
O kadın bu kadın değil.
Aldatmaya niyeti olam adamı da zaten bağlasam durmaz.
Aldatanın da yolu açıktır
Zaten kocaya ihtiyacımız yok
Buldumcuk tiplerden tiksiniyorum zaten.
Illaki buldumcuk olacaksam bu koca olmamalı. O beni bulduğuna buldumcuk olsub

Evet, ilgi kıskançlığı mı demeliyiz, böyle bi kıskanma türü olabilir galiba :)

Ben bu yemeği yemicem desem bana "Aha mutfak orada"de, oğlan dese ona "Ne yemek istiyorsun peki?" de (Çocuk iki yaşında gelişmekte olduğundan ve kendine yemek hazırlayamadığından olabilir mi?
)

Kediyi sevdiğin gibi bi beni sevmiyorsun. (Sen de o kadar tüylü ve minnak ol seni de seveyim, saçları dökülmüş saçını okşayayım desem. Karpuza vurur gibi vurasım gelir)

Ne kaynatıyon kızlarla, keşke ben de Pelinsu olsaydım. (Olsa baya baya tripli bi şey olurmuş, Allah korumuş)

Aslında tam kıskanma da değil, bana çatacak yer arıyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…