Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Kiskanclik yok bizde.
Neyimi kiskansin ki?
Dusunuyorum dusunuyorum valla bi sey bulamadim :)

Ben cok kiskanc kadinlarla esli gorusmelerde cok sikiliyorum.
Baktim kiskancsa bir daha gorusmemeyi tercih ediyorum.
Ahmet desem esine, kil kapacak gibi, avini bekleyen bir kaplan gibi gorunuyor gozume.
Ahhmet derken h'yi bir vurgulu soyledin, sen benim kocama mi yanliyorsun diyecek potansiyele sahip kadinlar var.

Ya da esime hos geldin deyip nasilsin'a girmiyor.
Esimden once ben rahatsiz oluyorum.
El ele oturmuyorsunuz ya arkadasim, ne oluyor yani ufak bir sohbetten.
Yok esi kiskaniyormus, ses tonunu cok cekici buluyormus o yuzden sesine takikmis.
Millet de ahmetin karisi konussa da azicik seks dusunsem diye bekliyordu zaten.
Tuhaf tuhaf kafalar.
O acidan biz boyle rahatiz.

Cok kıskanmaz öyle anca mini giyersem yada cicişler gözükürse karışır eder oda kıskanclık mı gerci tam bilemedim :/
Kıskanmasını gerektirecek özelliklede bi olay yasamadıgımız icin

Hahahaha, iliski analizi mi?
Bunca yillik genellemeciyim boyle genelleme gormedim.
Ben de zaten anlattiginiz iki uc kelimeye yorum yaptim, hanimefendi.
İliskiniz bastan asagi ofsayt demedim, su durum sizi sikmiyor mu dedim.
Sikilmiyorsaniz daha da mutlu olun ayol.
Numara gonderme isi illa da bustiyerle ilgilidir diyemeyiz bu arada.

Bende size diyorum ki; 2-3 cümleyle aramızdaki ilişkiyi anlamaya çalışıyorsunuz.
Neyse.
Hayır bu durum beni sıkmıyor çünkü ilişkimizi yıpratan, bizi zedeleyen bir sorun yok.
Numara gönderme işinin daha çok etek-şort tarzı kıyafetlerle alakalı olduğunu düşündüm hep.

Ahmetin h sine 1 sene gülerim şimdi ben. Var mı cideen bòyle manyaklar. Benim eşim kadın iş arkadaşıyla birlikte gidip geliyor işe. Aklıma hiçbir şey gelmemişti.

Ahmetin h sine 1 sene gülerim şimdi ben. Var mı cideen bòyle manyaklar. Benim eşim kadın iş arkadaşıyla birlikte gidip geliyor işe. Aklıma hiçbir şey gelmemişti.

Cidden varlar ve cekilmiyorlar.
Bey/abi gibi bir sifat bekliyorlar eslerinin isimlerinin yanina.
İyi de surada ikimiz variz sadece, ahmet abi diye mi anlatayim illa ki.
Sonra boyleleri iki muhabbet etsen asiliyor gibi dusunuyor iste kari-koca.

Ne guzel, esinizin de kafasi rahattir siz rahat olunca.
Buldumcuk sendromlu degilsiniz demek ki:)

Anlatımınızdan sanki rahatsızmışsınız gibi geldi. Sizin de hoşunuza gidiyorsa sorun yok o zaman
Herkesin yapısı farklı gerçekten. Benim için büyük bir sorun teşkil eder böyle davranışlar.
Kocam benim saçımı makyajımı bozacak var ya ben ona naparım bir bilsen
Bundan rahatsız olunmaması gerçekten çok ilginç

Kocam benim saçımı makyajımı bozacak var ya ben ona naparım bir bilsen
Bundan rahatsız olunmaması gerçekten çok ilginç
Ben olmuyorum niyeyse.
Aksine komik oluyor.
Bozduğunun daha iyisini yeniden yapıyorum.
Birşey demiyor.

Arkadasim, ben niye senin iliskini anlamaya calisayim, baska isim mi yok hahahah yaa :))
Boyle bir cabam yok.
Anlattiginiz durumlar icin siz sikilmiyor musunuz dedim yalnizca.

Anliyorum muthis super bir iliskiniz var.
Daim olsun, anladim.
Valla anladim muthissiniz.
Tamam anladim.
Anladimmm.
Aaa, sıkıldım ya hu.

Söylediğim 2-3 cümleyi uzatıp duruyorsun.
Benim üzerimden yorum yapınca cevap verme ihtiyacı hissediyorum.
Kendi fikrini dayatmaya çalışıyorsun da ondan.
Bundan rahatsız olunmaması çok ilginç diyorsun,olmak zorundaymışım gibi konuşuyorsun.
Rahatsız olmuyorum,olmak zorunda da değilim yani.
Ben anlatamıyorum sanırım ya,bende sıkıldım.
İyi günler.

ruh hastasi galiba

Valla ay cattik lafi buralar icin kullaniyomus sanirim :))
Rahatsiz olmuyorsaniz ok dedim zaten.

Sikilmiyorsaniz daha da mutlu olun ayol

Tamam iyi bir iliskiniz var ve rahatsiz olmuyorsunuz
Mukemmel.
Ben benim icin bunaltici dedim.
Tekrar ediyorum mutluysaniz cok hos.
Harika.

İlginc diyen de ben degilim baska bir uye.

Çatmakla alakası yok bunun neyse.
Tamam,allah sizi de mutlu etsin. :)

Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
Çok güzel olmussam örtünün önünü ceker çünkü ben evden çıkmadan bile esarpimi kontrol ederim bozuk mu diye nazar değmesin herşey güzel olursa nazar değer der eğer erkkeli bı ortama katılacaksınız bunu giyme istersen der mesela :)

Sevgiliyken Epostamdaki tüm erkek ve erkek olma ihtimali olan adresleri silmişti. Bir de yine sevgiliyken bana yabancı bir şarkı gönderen arkadaşıma benim ağzımdan mesaj atıp bana niye aşk şarkısı yolluyorsun demiş. Kıskandığını düşünüyorum, sizce yanılıyor muyum :))

Açıkça söyler anlamaya çalışmama gerek kalmaz.

Eşiniz kıskansın mı istiyorsunuz bilmiyorum ama inanın hiç güzel bir durum değil.Ben tartışarak azalttım.Yoksa kotun üstüne uzun giyin diye ömrümü yiyordu.

ruh hastasi galiba
Aynen benimde suphelerim var. Gerci bazen hal vermiyor degilim gecen yengemle dugunden once bir magazayabgirmemiz gerekti. Makyajliydik yengem guzel birsekilde kapali bende hos bir elbise giymistim. En az 80 yasinda dede dedigm adama yol verdik amcacim sen gec ondedn dedik yol dardi. Oo dedecim gecti gecerkende yengemin poposuna saplagi atti gecti. S....z.... agzimiz acik kaldi ben bi yandan guluyorm ama dustugumuz duruma agliyayim guleyimi cozemedim. Adam goruyor yani cevre belli

O adamın kolunu tutup yanınızda alıkoyup polisi neden aramadınız ki? Ben bir keresinde bana bu şekilde sarkıntılık eden genç bir çocuğu polise götürdüm. Bir gece nezarette kalmıştı. O bile ona yetti. Davacı olma hakkım da vardı ama farklı bir şehir olduğu için gidip gelemem diye davacı olmamıştım. Tabii 19 yaşındaydım, bugünkü aklım olsa dava da ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…