- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
Hanımefendi,bizim aramızdaki ilişkiyi buradan 1-2 cümlemizle analiz edebilir misiniz?
Diğer hanımefendiyi bilmem ama benim eşim kıskandığı zaman genelde dalgaya alarak,gülerek kahkaha atarak ya da huysuzlanarak gösterir. Beni sıkma durumu yok yani.
Aksine hoşuma gidiyor,çünkü aramızdaki ilişkiyi yıpratmadan benim fikirlerime zarar vermeden kendi doğrularını söylüyor.
Bu bizim aramızda bir espri,eğlence yöntemi gibi birşey.
Burada yazdığım cümlelerden bunaldığımı düşünmeniz yanlış çünkü 2-3 cümleden fazlasını bilmiyorsunuz hayatımızda.
Ha bu ülkede yabancı turistlere,kedilere köpeklere tacizde bulunan insanlar olduğu sürece erkeklerin tedirgin olmaları da normal.
Sırf büstiyer etek giydiğim için bir cafede peçeteyle numarasını yollayan insan gördüm yani.
Bende size diyorum ki; 2-3 cümleyle aramızdaki ilişkiyi anlamaya çalışıyorsunuz.Hahahaha, iliski analizi mi?
Bunca yillik genellemeciyim boyle genelleme gormedim.
Ben de zaten anlattiginiz iki uc kelimeye yorum yaptim, hanimefendi.
İliskiniz bastan asagi ofsayt demedim, su durum sizi sikmiyor mu dedim.
Sikilmiyorsaniz daha da mutlu olun ayol.
Numara gonderme isi illa da bustiyerle ilgilidir diyemeyiz bu arada.
Ahmetin h sine 1 sene gülerim şimdi ben. Var mı cideen bòyle manyaklar. Benim eşim kadın iş arkadaşıyla birlikte gidip geliyor işe. Aklıma hiçbir şey gelmemişti.Kiskanclik yok bizde.
Neyimi kiskansin ki?
Dusunuyorum dusunuyorum valla bi sey bulamadim :)
Ben cok kiskanc kadinlarla esli gorusmelerde cok sikiliyorum.
Baktim kiskancsa bir daha gorusmemeyi tercih ediyorum.
Ahmet desem esine, kil kapacak gibi, avini bekleyen bir kaplan gibi gorunuyor gozume.
Ahhmet derken h'yi bir vurgulu soyledin, sen benim kocama mi yanliyorsun diyecek potansiyele sahip kadinlar var.
Ya da esime hos geldin deyip nasilsin'a girmiyor.
Esimden once ben rahatsiz oluyorum.
El ele oturmuyorsunuz ya arkadasim, ne oluyor yani ufak bir sohbetten.
Yok esi kiskaniyormus, ses tonunu cok cekici buluyormus o yuzden sesine takikmis.
Millet de ahmetin karisi konussa da azicik seks dusunsem diye bekliyordu zaten.
Tuhaf tuhaf kafalar.
O acidan biz boyle rahatiz.
Ahmetin h sine 1 sene gülerim şimdi ben. Var mı cideen bòyle manyaklar. Benim eşim kadın iş arkadaşıyla birlikte gidip geliyor işe. Aklıma hiçbir şey gelmemişti.
Kocam benim saçımı makyajımı bozacak var ya ben ona naparım bir bilsenAnlatımınızdan sanki rahatsızmışsınız gibi geldi. Sizin de hoşunuza gidiyorsa sorun yok o zaman
Herkesin yapısı farklı gerçekten. Benim için büyük bir sorun teşkil eder böyle davranışlar.
Ben olmuyorum niyeyse.Kocam benim saçımı makyajımı bozacak var ya ben ona naparım bir bilsen
Bundan rahatsız olunmaması gerçekten çok ilginç
Bende size diyorum ki; 2-3 cümleyle aramızdaki ilişkiyi anlamaya çalışıyorsunuz.
Neyse.
Hayır bu durum beni sıkmıyor çünkü ilişkimizi yıpratan, bizi zedeleyen bir sorun yok.
Numara gönderme işinin daha çok etek-şort tarzı kıyafetlerle alakalı olduğunu düşündüm hep.
Söylediğim 2-3 cümleyi uzatıp duruyorsun.Arkadasim, ben niye senin iliskini anlamaya calisayim, baska isim mi yok hahahah yaa :))
Boyle bir cabam yok.
Anlattigimiz durumlar icin siz sikilmiyor musunuz dedim yalnizca.
Anliyorum muthis super bir iliskiniz var.
Daim olsun, anladim.
Valla anladim muthissiniz.
Tamam anladim.
Anladimmm.
Aaa, sıkıldım ya hu.
ruh hastasi galibaGenelde evden sakin cikip donerken kavga kiyamet oldugunda zaten anliyorsun. Fonlu saclarima su serper. Makyajli yuzume elllerini surer elbise aldigimda bir yerini soker kapidan cikariz asansore kadar dort defa dondurur isikta bakar icim gozukuyor mu diye. Manyakmi yok
Söylediğim 2-3 cümleyi uzatıp duruyorsun.
Benim üzerimden yorum yapınca cevap verme ihtiyacı hissediyorum.
Kendi fikrini dayatmaya çalışıyorsun da ondan.
Bundan rahatsız olunmaması çok ilginç diyorsun,olmak zorundaymışım gibi konuşuyorsun.
Rahatsız olmuyorum,olmak zorunda da değilim yani.
Ben anlatamıyorum sanırım ya,bende sıkıldım.
İyi günler.
Sikilmiyorsaniz daha da mutlu olun ayol
Çatmakla alakası yok bunun neyse.Valla ay cattik lafi buralar icin kullaniyomus sanirim :))
Rahatsiz olmuyorsaniz ok dedim zaten.
Tamam iyi bir iliskiniz var ve rahatsiz olmuyorsunuz
Mukemmel.
Ben benim icin bunaltici dedim.
Tekrar ediyorum mutluysaniz cok hos.
Harika.
İlginc diyen de ben degilim baska bir uye.
Al bendende o kadarhic kiskanilmadigimi fark ettimbuyuksun kk
Çok güzel olmussam örtünün önünü ceker çünkü ben evden çıkmadan bile esarpimi kontrol ederim bozuk mu diye nazar değmesin herşey güzel olursa nazar değer derErkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
Aynen benimde suphelerim var. Gerci bazen hal vermiyor degilim gecen yengemle dugunden once bir magazayabgirmemiz gerekti. Makyajliydik yengem guzel birsekilde kapali bende hos bir elbise giymistim. En az 80 yasinda dede dedigm adama yol verdik amcacim sen gec ondedn dedik yol dardi. Oo dedecim gecti gecerkende yengemin poposuna saplagi atti gecti. S....z.... agzimiz acik kaldi ben bi yandan guluyorm ama dustugumuz duruma agliyayim guleyimi cozemedim. Adam goruyor yani cevre belliruh hastasi galiba
O adamın kolunu tutup yanınızda alıkoyup polisi neden aramadınız ki? Ben bir keresinde bana bu şekilde sarkıntılık eden genç bir çocuğu polise götürdüm. Bir gece nezarette kalmıştı. O bile ona yetti. Davacı olma hakkım da vardı ama farklı bir şehir olduğu için gidip gelemem diye davacı olmamıştım. Tabii 19 yaşındaydım, bugünkü aklım olsa dava da ederdim.Aynen benimde suphelerim var. Gerci bazen hal vermiyor degilim gecen yengemle dugunden once bir magazayabgirmemiz gerekti. Makyajliydik yengem guzel birsekilde kapali bende hos bir elbise giymistim. En az 80 yasinda dede dedigm adama yol verdik amcacim sen gec ondedn dedik yol dardi. Oo dedecim gecti gecerkende yengemin poposuna saplagi atti gecti. S....z.... agzimiz acik kaldi ben bi yandan guluyorm ama dustugumuz duruma agliyayim guleyimi cozemedim. Adam goruyor yani cevre belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?