Ne yazik ki. Bazen o kadar düşünceli oluyor ki ben kendime kızıyorum azıcık da sen düşün böyle şeyleri diye. Ama bazen de öyle cümleler çıkıyor ki ağzından yerin dibine girip çıkıyorsunuz bir.
İnanın artık çözemiyorum. Onu anlamaya çalışmaktan yoruldum artık. Bu bütün kadınların mi huyu bilmiyorum ama bize yaşatılan duyguları unutamıyoruz. Ben de eşimin bana hissettirdiklerini unutamıyorum. Bir iki olsa tamam diycem sorun cikarmiycam iyi niyetinden diycem ama sürekli tepesine binmesem de birike birike öyle bir duruma geliyorum ki işte o zaman patliyorum. Ondan sonra da giden benden gidiyor. O kadar fedakarlık yapıyorsun bakıyorsun hiç biri anlaşılmamış sende kendini geri çekiyorsun işte o zaman.Benim eşim de benden daha incedir bak. Ben ona göre daha odunum. Üstüme düşer. Ama onda da var patavatsızlık..
Ben artık biraz öğrendim huyunu. Sinirlendiğim şeye göre tavrımı koyarım veya koymam ama iyi niyetini bilirim. Saftır benim kocaayım
Yeni sevgili olduğumuz zaman güven konusu açıldı. Eski sevgilisi aldatmış galiba ondan örnek verdi bana keko
Ben de "sen hala onu unutamamışsın onun yanına gitsene burada ne işin var" diye tepki gösterdim. Nasıl toparlayacağını bilemedi..
O son oldu.
Aklındakini bilemem ama açıkcası ona kafa yoracak değilim..
Sen eşinin niyetini daha iyi bilirsin. Burada gaza gelip doldurma kendini.
Bazı iş arkadaşları daha çok şey biliyor, bazıları daha mesafelidir..
Kızım için o üzülmesin diye dayandım soyleyeceklerimi yuttum. Bir de üstüne yorgun gelmişti sen git dinlen dedim. Yani ben bile artık kendimi anlayamıyorum. Sinirimi de kendimden çıkarıyorum artık.Allah aşkına nasıl dayandınız bu konuşmaya terbiyesizliğe ben asla taviz vermem. vallahi pes
Ben kendime bile yemek hazırlamaya götürmeye eriniyorum. Başkaları iş arkadaşını bile düşünüyor.Hanim arkadasinin da hic isi yok muymus yemek yapmis getirmis yesin diye
Komsunun tavugu kaz gorunmus herhalde.
bazıları bayan arkadaşı olamaz vs diye konuşmuş da iş hayatı kadın erkek birlikte çalışıyoruz ve belli bir samimiyet doğuyor doğal olarak tabii ki yemek getirmeler filan normaldir.
iş hayatı olmayan kös kös bulaşığa çamaşıra gömülen ev hanımları anlamaz bunu tabii.
anormal olan eşinin bu kıyas halidir. ciddi bir sorun bu.
sen de başka erkeklerden bahsetsen ortalık karışır ama değil mi?
Eşimin mesleği farklı ama işi çok yoğun mola ya da tenefus kavramı yok onlarda. Ancak nöbetlerde sakın oluyor biraz ortam.Ben de çalışıyorum artı öğretmenim.
Hiç bu kadar sıkı ilişkiler görmedim hiçbi erkeğe sevdiği yemeği götürmeyi de normal karşılamıyorum
Öğretmenler odasında gün boyu oturmuyoruz ki sadece tenefüslerde ordayız.ne ara samimi olunmus sevdiği yemekler öğrenilmiş de yapılıp getirilmiş
Bana bu kadar samimiyet ters geliyor.
Ben de çalışıyorum artı öğretmenim.
Hiç bu kadar sıkı ilişkiler görmedim hiçbi erkeğe sevdiği yemeği götürmeyi de normal karşılamıyorum
Öğretmenler odasında gün boyu oturmuyoruz ki sadece tenefüslerde ordayız.ne ara samimi olunmus sevdiği yemekler öğrenilmiş de yapılıp getirilmiş
Bekarken 2 sene minicik bir odada erkek çalışma arkadaşıyla çalıştım yalnız şekilde. Hiçte özel hayat, aile hayatı konuşacak bir samimiyet doğmadı. Elin adamlarına yemek yapıp götürmedim hiç çalışıyorum diye. Başka yerlerde de görmedim böyle bisey.
Elin adamlarıyla haşır neşir olmayı calismanin marifeti sanıyor olabilirsiniz ama öyle bişey yok, isteyen yapar, istemeyen yapmaz.
Yuh utanmasa nikahına alacak kadınıAnnelik konularında bizim bir çocuğumuz var arkadaşının 3 çocuğu olduğunu ya da onlara nasıl baktığını anlatırdı yani onun 3 çocuğu ile çok iyi ilgilendigini söylerdi, yemek için de onun yapmamı istedigi yemek benim yapabileceğim birşey değil ama o arkadaşı o yemeği sevdiğini biliyous ve evde yapınca onunda sevdiğini bildiği için ona da getirmiş yani insan isterse yapabilir mi demek istiyor orasını anlamadım çünkü bu yakınlığa canım çok sikilmisti. Bunlar hep iş yerinden arkadaşları. Ben de çalışıyorum ve çoğu zaman eve birlikte giriyoruz. Onun iş ortamı dolayısı ile mi bilmiyorum ama oturup bayanlarla bu sohbetlerin yapılabilmesi canimi sikiyor ve eşimin normal bir şeymiş gibi lanse etmesi ayrıca çok kırıcı oluyor.
Ben de çalışıyorum artı öğretmenim.
Kıyaslama en gıcık olduğum olaydır. İstediği yemeği neden yapamıyorsun zamanın olmadığı için mi. Eşinin yaptığı çok yanlış umarım yanlarında da yapmıyordur kıyaslamayı.Annelik konularında bizim bir çocuğumuz var arkadaşının 3 çocuğu olduğunu ya da onlara nasıl baktığını anlatırdı yani onun 3 çocuğu ile çok iyi ilgilendigini söylerdi, yemek için de onun yapmamı istedigi yemek benim yapabileceğim birşey değil ama o arkadaşı o yemeği sevdiğini biliyous ve evde yapınca onunda sevdiğini bildiği için ona da getirmiş yani insan isterse yapabilir mi demek istiyor orasını anlamadım çünkü bu yakınlığa canım çok sikilmisti. Bunlar hep iş yerinden arkadaşları. Ben de çalışıyorum ve çoğu zaman eve birlikte giriyoruz. Onun iş ortamı dolayısı ile mi bilmiyorum ama oturup bayanlarla bu sohbetlerin yapılabilmesi canimi sikiyor ve eşimin normal bir şeymiş gibi lanse etmesi ayrıca çok kırıcı oluyor.
isteyen yapar diyorsunuz demek ki anaç bir kadın ve arkadaşını düşünüyor bu onu kötü biri mi yapar?
tercihlerinize saygı beklerken başkasının tarzını eleştirmek oluyor mu?
Çok uzun yıllardır,Başkasının tarzını eleştiren sensin, üstüne bı de asagiliyorsun. Ben kimseye ne yemek götürdüm ne götüreni gördüm hadi ben az çalıştım. Annem kendimi bildim bileli çalışıyor hala aktif iş hayatında iş yerine yemek götürdüğünü gormedim hic gayet amaçtır oysa...
Sanki çalışan herkes böyle olmak zorundaymiş veya böyleymiş gibi uyduruyorsun resmen.
Elin kadının anaçligi beni bağlamaz zaten istediğiniz adama yemekler yapin ama bana göre uygun değil, söz konusu eşime yapılsa gayet rahatsız olurum, eşim rahatsız olmuyorsa problemin büyüğünü de onda ararım.
b.k yesin o koca. Sizi nasıl başka Kadınlarla kıyaslar. Bide başka kadın nerden Biliyor sevdiği yemeği de bide yapıp getiriyor. Ben bu zamana kadar çalıştım yerdeki hiçbir erkeğe ay bunu seviyor yapıp getireyim demedim. Bana ne? Seviyorsa gitsin yesinArkadaşlar size sormak istediğim eşinizin sizi bayan arkadaşlarıyla kiyasladigi oluyor mu ve bu durumda kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Yemek, annelik vb konularda yapılan kıyaslamalardan bahsediyorum. Eşim önceden çok yapardı ancak çok net bir konuşmadan sonra uzun süredir yapmıyordu dün akşam sevdiği yemekleri yapmadigimi kastederek bir bayan arkadaşının yapıp getirdiğini ve yediğini söyledi. Birincisi sevdiği yemegi nereden biliyor bu arkadas ikincisi beni ikna edeyim ya da hatamı anlayim isterken ne kadar kırdığının farkında değil mi.
İkimiz de aynı şeyi demişizBen B.k ye derdim sanırım.
Siz demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?