Eşinizin sizi kıyaslaması

Nerden biliyormus acaba 3 cocugu olan kadinin her seyi cok iyi yaptigini.. sacmalik..millet kendini ovmeye bayiliyor.. kimbilir is yerindeki bayanlar neler anlatiyor soyle yapiyorum boyle yapiyorum diye..gidip gormek lazim neler yapiyorlar. Ben inanmiyorum valla sabah 7 de cikiyorum aksam 6 da geliyorum eve canim cikmis oluyor.. cocuguma zaman ayirmaktan bir sey yapamiyorum.
Esim yardim etmese yemek yememiz zor bizim. Belki ben becereksizim ama kendime de laf soyletemem butun gun calisiyorum.

Benim eşim de benden daha incedir bak. Ben ona göre daha odunum. Üstüme düşer. Ama onda da var patavatsızlık..
Ben artık biraz öğrendim huyunu. Sinirlendiğim şeye göre tavrımı koyarım veya koymam ama iyi niyetini bilirim. Saftır benim kocaayım

Yeni sevgili olduğumuz zaman güven konusu açıldı. Eski sevgilisi aldatmış galiba ondan örnek verdi bana keko
Ben de "sen hala onu unutamamışsın onun yanına gitsene burada ne işin var" diye tepki gösterdim. Nasıl toparlayacağını bilemedi..
O son oldu.
Aklındakini bilemem ama açıkcası ona kafa yoracak değilim..

Sen eşinin niyetini daha iyi bilirsin. Burada gaza gelip doldurma kendini.
Bazı iş arkadaşları daha çok şey biliyor, bazıları daha mesafelidir..

İnanın artık çözemiyorum. Onu anlamaya çalışmaktan yoruldum artık. Bu bütün kadınların mi huyu bilmiyorum ama bize yaşatılan duyguları unutamıyoruz. Ben de eşimin bana hissettirdiklerini unutamıyorum. Bir iki olsa tamam diycem sorun cikarmiycam iyi niyetinden diycem ama sürekli tepesine binmesem de birike birike öyle bir duruma geliyorum ki işte o zaman patliyorum. Ondan sonra da giden benden gidiyor. O kadar fedakarlık yapıyorsun bakıyorsun hiç biri anlaşılmamış sende kendini geri çekiyorsun işte o zaman.

Allah aşkına nasıl dayandınız bu konuşmaya terbiyesizliğe ben asla taviz vermem. vallahi pes
Kızım için o üzülmesin diye dayandım soyleyeceklerimi yuttum. Bir de üstüne yorgun gelmişti sen git dinlen dedim. Yani ben bile artık kendimi anlayamıyorum. Sinirimi de kendimden çıkarıyorum artık.

Ben de çalışıyorum artı öğretmenim.

Hiç bu kadar sıkı ilişkiler görmedim hiçbi erkeğe sevdiği yemeği götürmeyi de normal karşılamıyorum

Öğretmenler odasında gün boyu oturmuyoruz ki sadece tenefüslerde ordayız.ne ara samimi olunmus sevdiği yemekler öğrenilmiş de yapılıp getirilmiş

Bana bu kadar samimiyet ters geliyor.

Eşimin mesleği farklı ama işi çok yoğun mola ya da tenefus kavramı yok onlarda. Ancak nöbetlerde sakın oluyor biraz ortam.

Hadsiz ! Ne demek sizi baskasiyla kiyasmalak sizi, siz oldugunuz icin sevmesi gerekir.
Hem surekli sevdigi yemegi yapmak zorunda degilsiniz.

Hem o bayan nerdenn biliyormuş onun sevdigi yemegide yapip getirmis, altinda mutlaka birsey arardim.

Bu konunun asla ustunu kapatmayin. Haddini bildirin. Madem oyleyse o cok sevgili bayan yapsin bundan sonra yemeklerini.
Sinir hastasi yapar bu adam sizi..

Hangi meslekten olursam olayim isyerindeki bir herife yemek gotureyim yedireyim ne munasebet yani adamin karisi var....bana cok uygunsuz geldi bu tip bir hareket.

isteyen yapar diyorsunuz demek ki anaç bir kadın ve arkadaşını düşünüyor bu onu kötü biri mi yapar?
tercihlerinize saygı beklerken başkasının tarzını eleştirmek oluyor mu?

Yuh utanmasa nikahına alacak kadını
Sizde çalışıyormuşsunuz o size istediginiz yemekleri yapıyor mu ?

sizin görmemeniz olmadığı anlamına gelmez evet gayet bu şekil samimiyetler var iş hayatında.

Kıyasladığı kadınşlara gidebilir benim iin hiç sorun olmaz derdim dedim de hatta bide
HADDİ LEN ORDAN dedim

Kıyaslama en gıcık olduğum olaydır. İstediği yemeği neden yapamıyorsun zamanın olmadığı için mi. Eşinin yaptığı çok yanlış umarım yanlarında da yapmıyordur kıyaslamayı.

isteyen yapar diyorsunuz demek ki anaç bir kadın ve arkadaşını düşünüyor bu onu kötü biri mi yapar?
tercihlerinize saygı beklerken başkasının tarzını eleştirmek oluyor mu?

Başkasının tarzını eleştiren sensin, üstüne bı de asagiliyorsun. Ben kimseye ne yemek götürdüm ne götüreni gördüm hadi ben az çalıştım. Annem kendimi bildim bileli çalışıyor hala aktif iş hayatında iş yerine yemek götürdüğünü gormedim hic gayet amaçtır oysa...
Sanki çalışan herkes böyle olmak zorundaymiş veya böyleymiş gibi uyduruyorsun resmen.

Elin kadının anaçligi beni bağlamaz zaten istediğiniz adama yemekler yapin ama bana göre uygun değil, söz konusu eşime yapılsa gayet rahatsız olurum, eşim rahatsız olmuyorsa problemin büyüğünü de onda ararım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun yıllardır,
eğitim sektöründe çalışıyoruz karı-koca.
Ne ben mesai arkadaşım bile olsa bir başka erkeğe özel yemek-yiyecek götürdüm,
ne eşime getirildi.
Amirlerim erkekti,Gökçeada'dan zeytinyağı da getirildi,Almanya'dan markalı atkı da,
Bursa'dan kestaneşekeri de ancak bunlar benimle birlikte diğer idarecilere de gelmişti.
Benim de memleketimden getirip hediye ettiğim şeyler oldu kadın-erkek ayırmadan iş arkadaşlarıma.
Hediyeleşmek güzeldir,görgüdür ama
'sen seviyorsun diye bu yemeği sana getirdim'
tavrı benim gözümde en hafif tabiriyle işgüzarlıktır.

Ayrıca tartıştığınız hanımefendinin
ev hanımlarını küçümseyen tavrı beni
son derece rahatsız etti.
Ne demek 'evde kös kös bulaşığa,
çamaşıra gömülenler bunu anlayamaz'?
Sanki başkasının kocasına yemek taşımak,
iş hayatının gerek ve şartlarından...

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Ancak yorum yapılırken bile belli bir seviyenin olması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle tanimadigimiz insanlara karşı kullandığımız hitaplarda çok sert olabiliyoruz. Bunu eşimi savundugum ya da yanlisina göz yumdugum için değil. İnsan olarak kimseye yakışmadığını düşündüğüm için söylüyorum

B
b.k yesin o koca. Sizi nasıl başka Kadınlarla kıyaslar. Bide başka kadın nerden Biliyor sevdiği yemeği de bide yapıp getiriyor. Ben bu zamana kadar çalıştım yerdeki hiçbir erkeğe ay bunu seviyor yapıp getireyim demedim. Bana ne? Seviyorsa gitsin yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…