Eşinizin sizi kıyaslaması

Bir kere kiyasladi zilgiti bir cektim zaten kirilma noktasiydi neyse gene hatrldim delirdim

Yemin ederim böyle şeyleri aşırı derecede sinirleniyorum ..!! siz onu başka başka erkeklerle kıyaslasınız kendisini ne düşünür acaba..!! Bence sen de ona aynı muameleyi yap.. onu başka başka erkeklerle kıyasla yani .. tepki verince sen de bana bu şekilde davranıyorsun de ki bir kendine gelsin ..!!bir salla yani..!!! Ok

Yemin ederim oturduğum yerde sinirlendim ..yani en gıcık olduğum erkek modeli .!!! beğenmiyor musun kardeşim ..!! malzeme bu işine gelirse gelmiyorsa defol git ... İnsanları hele karşındaki nikahlı karını rencide etmek nedir yahu ... Yemin ederim böyle adamlardan ne köy olur ne kasaba ..!!tam dayaklık bunlar ..!!

Canim işte bazı erkekler cok düşüncesiz ki kırar mıyım bunj söylerken üzer miyim düşünmüyor maalesef ki hele de sevdiği insansa.
Gercekten bazı erkeklere hic bir şekilde yaranılmıyor hödükler.

Empati yoksunluğu başka birşey değil. Siz birinin kocasını övün bakalım kan çıkar kan. Ülkemin cinsiyet ayrımcılığı..

Ne yazik ki. Bazen o kadar düşünceli oluyor ki ben kendime kızıyorum azıcık da sen düşün böyle şeyleri diye. Ama bazen de öyle cümleler çıkıyor ki ağzından yerin dibine girip çıkıyorsunuz bir.

Empati yoksunluğu başka birşey değil. Siz birinin kocasını övün bakalım kan çıkar kan. Ülkemin cinsiyet ayrımcılığı..
Ben bırakın ovmeyi karşılaştırmayı okulda yaşadığımız bir olayı anlatırken bir erkek hoca ile ilgili cümle kursam bile bakışları değişiyor, susuyor. Ben onun arkadaşlık ilişkilerini çözemiyorum. Ve artık daha çok merak ediyorum çalışma ortamını

Bugun o kadin yemek yapip getirdiyse ilerde kadinin evinde yerler. Hadsiz adam. Ben olsaydim buyuk kavga cikarirdim

Sorunuzun cevabı hayır kıyaslamaz. Eşiniz yaptığı çok yanlış ben olsam kabul edemezdim

Eşimin bayan arkadaşı yok
Velevki oldu da bunları yaşadı. Önce eşimi oyarım nerden biliyor sevdiğin yemekleri, ne cesaret pişirip getiriyor, sen nasıl bir adamsın nasıl bir samimiyet kuruyorsun yiyorsun diye
Sonra gider o kadının saçını başını yolarım, sen kim oluyorsun benim kocama yemek pişiriyorsun, nereden cesaret alıyorsun bi güzel korkuturum gözünü
Ya ben kıskanç bir insanım. Bunu yaparım ve yapıyorum maalesef :/ eşime buluşalım mı diye facebooktan mesaj atan kızı köşeye sıkıştırmış korkutmuştum, bir daha olursa bu kadar ucuz kurtalamayacağını anlatmıştım, eli ayağı titreye titreye uzaklaşmıştı, eşime de hesap sorduğumdan mütevellit kızı korkutup kaçırdığım için teşekkür etmişti. O zaman evli de değildik ya nişanlıydık ya nişanlanmak üzere idik.
Neyse çok baskı da yapmayacaksın ama gevşek de bırakmayacaksın. Benim kadar sert değilsen bile olabildiğince kız bu konuda bence.
(yine de eşinin huyunu bilirsin, ona göre ağırlığını koy, ben eşime yapabildiğim kadarını söylüyorum, kimi kadın tokatı da basabilir mesela ben onu yapamam, kimi benim gibi sadece sert konuşur)

Bir de gel gelelim eşinin sevdiği yemekleri yap. Erkek bu, kalbine giden yol midesinden geçer.
Elimden geldiğince yapacağım yemeği eşime sorarım. Ne istiyorsa onu pişirmeye gayret ederim. Yine de bir gün ıspanak olsa maşallah maşallah der mesela
Çok konuştum ama affet, bir ara senin olay benim başıma gelmiş gibi hissedip yapacaklarımı sesli düşünmüş oldum

Bir arkadaş demiş ya sen de onu kıyasla diye haklı vallahi cok sihir oldum eşinize sizde onu kıyaslayın başka erkeklerin beyefendiliği ile ilgisiyle saygisıyla güler yüzüyle falan bakalım kendi nasıl hissedecek sürekli ezin bence.

Büyük ihtimal ben o kizla karşı karşıya gelemeyeceğim. Ki gelmek de istemem. Benim sorunum eşimle o nerede durması gerektiğini, kiminle neyi konuşup konuşmaması gerektiğini bilmeli. Ben çoğu zaman işteyken eşimi arar sorarım bu akşam ne yiyelim diye imkan varsa kendimden geçmiş durumda değilsem yaparım ama özellikle bazı istediklerini yapamam. Alismamisim ve beceremiyorum da.
Bu kıskançlık konusunda bizim birkaç olayimiz daha var bu ilk değil. Şimdiye kadar beni taniyamadiysa bundan sonrası için oturup güzelce kendimi anlatamam. En çok uzuldugum şey ise her defasında güvenim biraz daha azalıyor ve ben zamanla degisiyorum. Mesela kendimi işime ve kızıma vermeye başladım. Kendime bile zaman ayırmak istemiyorum ve bu da beni mutsuz ediyor. Yani bu durum beni kendimden uzaklaştırıyor. Mesela önceden iş yerimde verilen sorumlulukları agir bulurdum şimdi bir baskasinin yapmaktan çekindiği şeyleri de ustleniyorum.

İşte ben bunu yapabilecek biri değilim. Beceremem de kendime de yakistiramam.

Yemek konusunda yardımcı oluyor temizlik konusunda eğer yardım istersem yapıyor. Ama çok yoğun çalıştığı için ondan çok yardim istemiyorum.

"Aynı zamanlarda eve giriyoruz" yazmıştınız sanki..

Siz o çok bileni bir konforundan mahrum edin bakalım. Biraz burnu büyümüş onun..

Ben olsam çok da güzel misilleme yapardım laf arasına sokuşturup..

Canım benim.. Bunları bende hissettim yaşadım şu anda yaşadığın şey duygularının körelmesi evet bir süre böyle bir boşluk oluyor, çok seviyorsun eşini mesela ama güvensizlik oluyor, kırgınlık oluyor, umutsuzluk oluyor. Sonra belki bir ara tüm nefretini, sinirini kusuyorsun ve o duygun da körelmiş oluyor.. Ama sonrası daha güzel, niye biliyor musun. Eşine şey diyebiliyorsun, ben senden daha önemliyim, sen kimsin? Önce çocuğum sonra ben, sen en sonda kalıyorsun filan. Şu an sen kendini değersiz hissediyorsun ya ileride aksine kendini çok değerli hissedeceksin, üzülme. (üzülme desem de aslında faydası yok, biliyorum)

Çalıştığını bilmiyordum, istediği her şeyi yapamamakta haklısın, ki ikinizde çalıştığınız için sen yemek yapıyorsan o sofrayı kurmalı, küçük küçük işler vererek sorumluluk verebilirsiniz. Tabağı götür tencereyi götür gibi..

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın canım

Konu yine "benim kocama kimse yemek ikram edemez" e dönmüş

Her isteyen evde yaptığı yemeği veya ikramlığı getirip iş arkadaşlarına ikram eder. Bunda artniyet yoktur.
Herkes de zevkine göre afiyetle yer. Rededene de hiç rastlamadım
Yani konu kimin kocası olup olmadığı değil iş arkadaşlığı.

Asıl mesele konu sahibinin eşinin densiz ve ayarsızlığı..
Ben misilleme yapamam diyorsan o zaman kırıldığını belli edeceksin ama etkili olacağını sanmam..
Bazen kendi silahıyla vurmak daha iyidir..

Bazı yemekleri yapmaya çalıştım ama bu yemekleri yapmak hem becerim yok hem de dayanamıyorum kokusuna. Ciğerde falan sıkıntı yok onları yapıyorum ama sakatat yapamıyorum.

Merak ettim şu yemeği ya..
Mumbar dolması falan mı nedir?

Hanim arkadasinin da hic isi yok muymus yemek yapmis getirmis yesin diye
Komsunun tavugu kaz gorunmus herhalde.

Allah aşkına nasıl dayandınız bu konuşmaya terbiyesizliğe ben asla taviz vermem. vallahi pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…