- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Bir kere kiyasladi zilgiti bir cektim zaten kirilma noktasiydi neyse gene hatrldim delirdimArkadaşlar size sormak istediğim eşinizin sizi bayan arkadaşlarıyla kiyasladigi oluyor mu ve bu durumda kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Yemek, annelik vb konularda yapılan kıyaslamalardan bahsediyorum. Eşim önceden çok yapardı ancak çok net bir konuşmadan sonra uzun süredir yapmıyordu dün akşam sevdiği yemekleri yapmadigimi kastederek bir bayan arkadaşının yapıp getirdiğini ve yediğini söyledi. Birincisi sevdiği yemegi nereden biliyor bu arkadas ikincisi beni ikna edeyim ya da hatamı anlayim isterken ne kadar kırdığının farkında değil mi.
Canim işte bazı erkekler cok düşüncesiz ki kırar mıyım bunj söylerken üzer miyim düşünmüyor maalesef ki hele de sevdiği insansa.Dışardan baksaniz bana odun dersiniz. Eşim daha duygusal ve romantik durur. Ama ben bile isteye onun kalbini kirmam. Gerçekten sabır sabır sabır der sonra ne yazikki bazen patlarim. Bütün gün dip köşe temizlik yapmışım ve artık ellerimde yaralar çıkmış canım acıyor tam oturmuşum peteğin ayarını fazla yükseltmişim diye dert yanmaya basladi. Sustum sustum en sonunda sesimi yükseltip ağlamaya başladım. Sonra kalbinizi onarmaya çalışıyorlar ama yara izi kolay kolay kapanmıyor işte.
ben çok kötü kıyameti koparırdım. evli barklı adama ne münasebet yemek getiriyor neyi sevdiğini ne biliyor o kadar mı yakınlar? ona mı kalmış senin kocanın midesini yemeğini düşünmek? eşine bi güzel haddini bildir burnundan getir o kadınla fazl
Ne yazik ki. Bazen o kadar düşünceli oluyor ki ben kendime kızıyorum azıcık da sen düşün böyle şeyleri diye. Ama bazen de öyle cümleler çıkıyor ki ağzından yerin dibine girip çıkıyorsunuz bir.Canim işte bazı erkekler cok düşüncesiz ki kırar mıyım bunj söylerken üzer miyim düşünmüyor maalesef ki hele de sevdiği insansa.
Gercekten bazı erkeklere hic bir şekilde yaranılmıyor hödükler.
Ben bırakın ovmeyi karşılaştırmayı okulda yaşadığımız bir olayı anlatırken bir erkek hoca ile ilgili cümle kursam bile bakışları değişiyor, susuyor. Ben onun arkadaşlık ilişkilerini çözemiyorum. Ve artık daha çok merak ediyorum çalışma ortamınıEmpati yoksunluğu başka birşey değil. Siz birinin kocasını övün bakalım kan çıkar kan. Ülkemin cinsiyet ayrımcılığı..
Eşimin bayan arkadaşı yokArkadaşlar size sormak istediğim eşinizin sizi bayan arkadaşlarıyla kiyasladigi oluyor mu ve bu durumda kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Yemek, annelik vb konularda yapılan kıyaslamalardan bahsediyorum. Eşim önceden çok yapardı ancak çok net bir konuşmadan sonra uzun süredir yapmıyordu dün akşam sevdiği yemekleri yapmadigimi kastederek bir bayan arkadaşının yapıp getirdiğini ve yediğini söyledi. Birincisi sevdiği yemegi nereden biliyor bu arkadas ikincisi beni ikna edeyim ya da hatamı anlayim isterken ne kadar kırdığının farkında değil mi.
Büyük ihtimal ben o kizla karşı karşıya gelemeyeceğim. Ki gelmek de istemem. Benim sorunum eşimle o nerede durması gerektiğini, kiminle neyi konuşup konuşmaması gerektiğini bilmeli. Ben çoğu zaman işteyken eşimi arar sorarım bu akşam ne yiyelim diye imkan varsa kendimden geçmiş durumda değilsem yaparım ama özellikle bazı istediklerini yapamam. Alismamisim ve beceremiyorum da.Eşimin bayan arkadaşı yok
Velevki oldu da bunları yaşadı. Önce eşimi oyarım nerden biliyor sevdiğin yemekleri, ne cesaret pişirip getiriyor, sen nasıl bir adamsın nasıl bir samimiyet kuruyorsun yiyorsun diye
Sonra gider o kadının saçını başını yolarım, sen kim oluyorsun benim kocama yemek pişiriyorsun, nereden cesaret alıyorsun bi güzel korkuturum gözünü
Ya ben kıskanç bir insanım. Bunu yaparım ve yapıyorum maalesef :/ eşime buluşalım mı diye facebooktan mesaj atan kızı köşeye sıkıştırmış korkutmuştum, bir daha olursa bu kadar ucuz kurtalamayacağını anlatmıştım, eli ayağı titreye titreye uzaklaşmıştı, eşime de hesap sorduğumdan mütevellit kızı korkutup kaçırdığım için teşekkür etmişti. O zaman evli de değildik ya nişanlıydık ya nişanlanmak üzere idik.
Neyse çok baskı da yapmayacaksın ama gevşek de bırakmayacaksın. Benim kadar sert değilsen bile olabildiğince kız bu konuda bence.
(yine de eşinin huyunu bilirsin, ona göre ağırlığını koy, ben eşime yapabildiğim kadarını söylüyorum, kimi kadın tokatı da basabilir mesela ben onu yapamam, kimi benim gibi sadece sert konuşur)
Bir de gel gelelim eşinin sevdiği yemekleri yap. Erkek bu, kalbine giden yol midesinden geçer.
Elimden geldiğince yapacağım yemeği eşime sorarım. Ne istiyorsa onu pişirmeye gayret ederim. Yine de bir gün ıspanak olsa maşallah maşallah der mesela
Çok konuştum ama affet, bir ara senin olay benim başıma gelmiş gibi hissedip yapacaklarımı sesli düşünmüş oldum
İşte ben bunu yapabilecek biri değilim. Beceremem de kendime de yakistiramam.Bir arkadaş demiş ya sen de onu kıyasla diye haklı vallahi cok sihir oldum eşinize sizde onu kıyaslayın başka erkeklerin beyefendiliği ile ilgisiyle saygisıyla güler yüzüyle falan bakalım kendi nasıl hissedecek sürekli ezin bence.
Yemek konusunda yardımcı oluyor temizlik konusunda eğer yardım istersem yapıyor. Ama çok yoğun çalıştığı için ondan çok yardim istemiyorum.
Canım benim.. Bunları bende hissettim yaşadım şu anda yaşadığın şey duygularının körelmesiBüyük ihtimal ben o kizla karşı karşıya gelemeyeceğim. Ki gelmek de istemem. Benim sorunum eşimle o nerede durması gerektiğini, kiminle neyi konuşup konuşmaması gerektiğini bilmeli. Ben çoğu zaman işteyken eşimi arar sorarım bu akşam ne yiyelim diye imkan varsa kendimden geçmiş durumda değilsem yaparım ama özellikle bazı istediklerini yapamam. Alismamisim ve beceremiyorum da.
Bu kıskançlık konusunda bizim birkaç olayimiz daha var bu ilk değil. Şimdiye kadar beni taniyamadiysa bundan sonrası için oturup güzelce kendimi anlatamam. En çok uzuldugum şey ise her defasında güvenim biraz daha azalıyor ve ben zamanla degisiyorum. Mesela kendimi işime ve kızıma vermeye başladım. Kendime bile zaman ayırmak istemiyorum ve bu da beni mutsuz ediyor. Yani bu durum beni kendimden uzaklaştırıyor. Mesela önceden iş yerimde verilen sorumlulukları agir bulurdum şimdi bir baskasinin yapmaktan çekindiği şeyleri de ustleniyorum.
Bazı yemekleri yapmaya çalıştım ama bu yemekleri yapmak hem becerim yok hem de dayanamıyorum kokusuna. Ciğerde falan sıkıntı yok onları yapıyorum ama sakatat yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?