• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Beni cok merak eden arayip soran bir esim yok.acikcasi ben de onu arayip pek sormuyorum. Ama beni birazcik da olsa kiskanmasini isterdim hic kiskanmiyor. Bir keresinde dolmusta 25 erkek bir ben vardım dayanamayip indim.esimi aradim beni almasi icin. Bana isinin olduğunu baska dolmusa binmemi soylemisti.hala icime yer etti unutamadim.
Bence bu kadar dert etmeyin çalıştığı zaman işini bırakıp gelmemesi çok normal. Evlilik öyle nişanlılık gibi olmuyor malesef. Bi de eşinin yetiştirilme tarzı sana sevgisini gösterme tarzı farklı olabilir. Bence en iyisi onun işinin olmadığı veya müsait olabileceği bir zamanda sen ona bi süpriz yap. O zaman verdiği tepkilerden, gözlerinden anlarsın bence. Dediğin gibi herkesin sevgisini gösterme tarzı başka

Bir gun esim biryerden gece gelecekti,aksam 11 gibi Seni seviyorum yazdim. Cevap: halley mi istiyosun:KK70:
Mesela bu adamin beni sevdigini hissediyorum cunku beni cok iyi taniyor:KK70:
cok tatlı ya :dondurma:

Beni cok merak eden arayip soran bir esim yok.acikcasi ben de onu arayip pek sormuyorum. Ama beni birazcik da olsa kiskanmasini isterdim hic kiskanmiyor. Bir keresinde dolmusta 25 erkek bir ben vardım dayanamayip indim.esimi aradim beni almasi icin. Bana isinin olduğunu baska dolmusa binmemi soylemisti.hala icime yer etti unutamadim.
kıskanılmaya meraklı olmayınbenımkıde asıeı kıskanc ama sevgıden oldugunu sanmM asla keske bana da esım oyle dese

Beni çok seviyor, bunu resmen iliklerime kadar hissediyorum. Nasıl olduğunu anlatmak da uzun sürer ama sevgi dil ile de söylenmeli, hareketlerle de gösterilmeli.
Temas ve doğallık benim için çok önemli. Sevdiğinizle bol bol tensel temas kurun derim. İlla sevişmek değil bu.

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
seni seviyorum deyince biliyorum mu diyor :D

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..

O konuda da uyum içerisindeyseniz ne mutlu.

Ama sevgi iltifatlarla gösterilmez bence.

Hastayken eşim benden çok telaşlanır, gecenin hangi saati olursa olsun kaç defa uykusundan uyandırsam öff bile demez. Uykusundan feragat eder, ertesi sabah uykusuz işe gider.

Her sabah işyerime arabamızla bırakır, arabamızla alır. Sırf otobüs minübüste zorluk çekmeyeyim diye.İş arkadaşlarım çok kıskanır hatta :)

En sevdiğimiz şeylerin son lokmasını bana bırakır :)

Vardın mı, gittin mi kendisi götürememişse sürekli haberdar olur.

Gün içinde arar, sevgisini hatırlatır.

Ve biz hiç birbirimizden emin olmaya gerek duymayız. Çünkü biliriz. Çok şükür, maşallah diyeyim de:)

Hep kendisi özür diler, iltifat eder ailesinin yanında hep savunur iyiki var derim bazen.
Film izler sohbet eder eve eli boş gelmez vs.

Önemli olan sadık ve güvenilir olması tabi bunlar olmasa gerisi boş benim için.

Benim eşim de pek söylemez sevdiğini. Yürürken hemen elini uzatır elimi tutarak bırakmaz, adımla hitap etmez sevgi sözcükleri kullanır. Dosttur, arkadaştır, abidir... Yüzüklerimizi de asla çıkarmayız. O madeni bir halkadan öte, manevi değeri yüksek bir takı. Belki kimilerine göre gereksiz olabilir ama insanlar kötü arkadaslar, burda neler okuyoruz biliyorsunuz. Bence yüzük ben birine aitim, bağlıyım, dışarıya da kapalıyim demek. Bağlılığı göstermenin bir yolu... Eşim için de benim için de.

Hareketleriyle anlarsin.. 1000 defa soyleyip tersini yapanda var.. her zaman soylemeyip uzerine titreyende..sozde degil özde sevgi lazim

Benim esimde surekli sevmeseydim evlenmezdim der :D baksana sabah aksam demeden calisiyorum sizin icin diyo bu bile sevgi gostergesi dyo . Bazen sorarim beni seviyomusun diye sakasina oluyorum bitiyorum senin icin diyo yani seviyomusun diyorum soylemicem lan inat ettim soylemiycem diyo :D

4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biri:KK42:cok da ağır konusuyo :KK42:kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum:KK42:nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor :KK42: 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum :KK42::KK42::KK42:

Bana bakışından, her gece sarılarak ve beni sevdiğini söyleyerek uyumasından, bana bişi olacak diye paniklemesinden kısacası kalbinden anlarım. Bunun için sürekli seviyorum söylemlerine gerek yok bazen bi bakış çok şeyi anlatır, içini ısıtır.

Eşim en cok kendini sever beni sever mi bilmiyorum.

Her sabah giderken oper aksam gelirken öper gun icinde gunaydin ne yapiyorsun gibi mesajlar atar yolda giderken erkeklerin oldigi yerde saga sola götürür de götürür sağda erkekler olsa soluma gec der eve gelse telefonla oyunla uğraşır hasta olsam uzerime titremez oksurmekten nefesim kesilse kalk su iç der kendi getirmez bazi zamanlar sadce ayda yilda bir sen yemek yap desem tamam der bazen gun icinde yemek soyle derim yollatir kendinin ayagina diken batsa etrafinda pervane olmami ister bende bilmiyorum seviyomu sevmiyo mu acikcasu

Benimle evlendiği günden beri düşman aileme düşman bana düşman zaten nefret ediyorum diyor bana o yüzden ağzıyla kuş tutsa da inanmıyorum onun sevgisine sanki benim kariyerim için evlenmiş benimle ne yaparsa yapsın böyle söylediği için inanmıyorum mesela

Bana bazen koca gibi degilde babam gibi davranmasindan anliyorum sevdigini..Biryere gece cikiyorsam "arabayi yavas sur,gidince ara,almamami istersen haber ver..
Evdeysem iyimisin,kendini nasil hissediyorsun,birsey lazim mi?
Simdi bir kaza gecirdim bacagim kirildi yatiyorum.Her konuda yardim ediyor.Tuvalete bile goturuyor beni..
Sevgi sozlerde degildir zaten.Davranislardadir..

4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biri:KK42:cok da ağır konusuyo :KK42:kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum:KK42:nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor :KK42: 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum :KK42::KK42::KK42:
Bu yasta dul kalmak istemiyorsan dayak yemege devam et.

Nasil olsa sonrasinda cicek falan alip gonlunu aliyormus

Büyüdüğü ortam olsun yetistirilme tarzı olsun bunları söylemeye çekiniyor yada bunlar ona saçma gelebilir ... Herkesin sevgisini belli etme tarzı farklıdır .. kimisi bakarak sever kimisi söyleyerek kimisi dokunarak ...

Demek ki siz 25 erkegin icinde cok rahat yolculuk edip sıkılmadan istediginiz yere gidersinizm esiniz de bunu normal karsilayip aferin derdi size.benim anladigim bu sizin yazdiklarinizdan.

Araya löp diye daldım ama ben giderim. Ee noldu şimdi bana? Oyle bir söylemişsin ki.. Esim aferim demez bende eşime söyleme gereği duymam siradan birsey bu yahu. Niye abartıyorsunuz bu kadar o adamlar ne yapacak sana sanki dolmuşta. Herkes işine gücüne gidiyor. Dolmuş kız bu kahveye gittim oturdum esim kıskanmadı desen anlayacam:)

Dayak yemek dul kalmaktan daha iyi diyosun yani.böyle devam et o zaman

Back
X