eşinizin sizi sevdiğini nasıl anlıyorsunuz??ben emin deilim sorun benmiyim?

ayseminn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
160
3
48
Sakarya
sevgili arkadaşlar..eşinizin size tutumu nasıl merak ediyorum..
yani biz 7 sene görüştük 2 yıldır da evliyiz..annesiyle birlikte oturuyoruz 2 kez ciddi boşanma eşiğinden döndük..evlilik danışmanına gittik bir süre vs. 2 yıl bunalım yıllarım..neysee..
yani bazen onun askerlik arkadaşı gibi hissediyorum kendimi (
özel anlamda bir sözü, bakışı, davranışı yok bana göre, cinsel hayat buz gibi soğuk..
bense çok enerjik hayat dolu biri-idim..
acaba böylesi normal ve ben mi masallar diyarındayım??

evliliğiniz çok erken tatsız, tuzsuz bir döneme girmiş.
annesi sizle birlikte olmasa acaba bir şey değişir mi? emin değilim ama şöyle 10 -15 günlüğüne başbaşa bir yere gitseniz davranışlarında bir değişiklik oluyor mu olmuyor mu bir anlardın?

yada saçlarını uzunsa kısalt, rengini değiştir. sanki evli biri değilmişsinde genç bir kızmışsın gibi yeni özelliklede çekici kıyafetler al giyin.. şöyle kadınsı kıyafetler takıl.. o zaman belki eşinin gözünde sıradanlığın kalkar.. sanki karşısında yep yeni bir bayan var mış gibi, sana ilgi göstermeye başlar..

bunları bir dene bakalım eşin ne tepkiler verecek

çevremdeki arkadaşlarım mankenlere taşçıkartır güzelliğim olduğunu söylerler..fazlasıyla bakımlı ve seksiyimdir..
evlilik danışmanı da bende bir sıkıntı bulamamıştı..senin beklentilerin normal ama eşinde bunlar yok demişti..(
ama ben yine de vazgeçemedim işte ondan ümitlerle geçti günler ama..
yani belki ben abartıyorumdur diye kendimi hep sorguladım..

birbirinizi evlilik öncesi 7 yıl tanıyor olmanızın da etkisi var bence bu durumda, heyecan bitmiş. o yüzden ilişkileri bu kadar uzun tutmadan nihayete erdirmek gerekiyor. en heyecanlı günleri tüketmişsiniz zaten, evliliğe bi sey kalmamıs..

ilişkinize bi değişiklik bi renk katmanız şart olmus.

merak ettim evlilik terapisti nasıl önerilerde bulunmustu ?

boşanmayı düşündüğümüz günlerde sakin bir yere gitmiştik bir haftalığına..
ben durumumuzu konuşmak için konu açmasam o hiç açmıyordu..
ben hep benimle ilgilenmesini beklerken o orada bulduğu 1-2 arkadaşla vakit geçiriyor ben de camda kuş gibi onu bekliyordum
normal mi bunlar...

7 sene sevgiliydik demişsin. peki sevgili olduğunuz dönemde sana karşı davranışları nasıldı?

acaba diyorum aynı evde annesininde olması onun davranışlarını değiştiripte onda bu soğuk hali alışkanlık haline getirmiş olabilir mi?
evlilik danışmanı bu konuda birşey demedi mi?

mesela benle kayınvalidemgil farklı şehirlerde yaşıyoruz, yılda bir kaç kez yanlarına gidiyoruz, eşimin kendi evimizdeyken ki bana karşı olan tavrı ilgisi ile annesinin evinde iken olan davranışları daha farklı

Son düzenleme:

önce 21 gün hicbir şekilde görüşmeyeceğimiz telefonda dahi konuşmayacağımız bir uygulama yapmıştık
21 gün sonunda buluştuğumuzda gerçekten beni ilk defa görmüş dikkatle davranıyordu(çok sürmedi)
sonra bana beklentilerimi azaltmamı söyledi tabi eşime ne dediğini bilemiyorum..
bir de bir kağıda artılar eksiler ve beklentileri yazmamızı istemişti
tabi eşim yazmamıştı..ve orda benim yazdıklarımı okuduğunda genelde erkekler senin yaptığını yapar eşinin yaptığını da kadınlar yapar demişti..

gittiğiniz evlilik uzmanının bence kendisine faydası yok muş... boşa size zaman harcatmış

ama annesi birkaç gün biryere kalmaya gittiğinde de aynı..
bigün süslenip en seksi elbisemi giyip masa hazırlayıp onu karşıladım
eve geldiğinde ne güzel olmuşsun diyip yanağımdan öptü ve tv karşısına geçti bende yanında oturup baktım baktım en son sinirlenip hiç birşey demeden kalkıp eşofmanlarımı giydım ve farketmedi bile..
işte sizin eşleriniz sevgisini nasıl gösteriyor??

yani onu hiç kaale almıyormuş gibi takılsam benle işi olmayanla benim hiç olmaz edalarını görüyorum
sevgimi göstersem zaten benimsin rahatlığını
ortası yokmu napçam ben..
resmen evlendiğim insana kendimi nasıl sevdiricem bunu düşünüyorum..(hem de severek evlendiğim)

her erkeğin sevgisini göstermesi farklı şekilde olur. sonuçta herkes aynı özelliklere ve kişiliğe sahip değil.

ama şu var senin eşininde bir sorun var bence, bunun altında yatan nedenleri bulup, çözmek lazım.
keşke ikinizlede arası çok iyi olan ortak bir erkek arkadaşınız olsaydı. belki o onunla çaktırmadan konuşarak, ne olduğunu anlayıp, sana iletirdi.

aklıma gelmişken eşin nasıl bir işte çalışıyor, kaç saat çalışıyor, stresli, sıkıntılı bir işi mi var.. tüm enerjisini alan cinsten yorucu bir işi mi var

kanayan yarama tuz bastın be canım ben daha 5 aylık evliyim bende anlam veremiyorum.Dün işten geldi sarıldı iyiki seninle evlenmişim dedi kokladı bu koku kimsede yok sende saflığın temizliğin kokusu var dedi bugünde bi 5 dakkasını bile ayırmadı geldi yemek yedi bilgisayar başına oturdu haber okudu bişeyler yaptı internetten ingilizce dersi veren bi video izliyo ingilizcesini ilerletmek için hatta bende oturup onunla izliyorum maksat beraber bişeyler yapmak 1 saat onu izledik sarılıyorum öpüyorum ama yok bide üstüne ne ikide birde öpüp duruyosun diyo daha anlatamadığım bi çok şey... çoğu zaman böyle aramız hep bozuk oluyo hep senin böyle olacağını bilseydim evlenmezdim biz seninle yakında boşanırız bizim fikirlerimiz uyuşmuyo vs. birsürü şey söyler gerçekten yoruldum artık.. Hergün ben olmadan yatmazdı bugün gitti kendi yattı ben oturuyorum keşke evlenmeseydim bizde 4 yıl boyunca sevgiliydik ama ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim..

yok artik ya esin sanki hayatla tum baglarini koparmis gibi. boyle umursamazlik insanin tahammulunu zorlayan bi sey. sorun kesinlikle sende degil belli ki elinden gelen tum cabayi sarfediyorsun, eminim terapiste gitmek de senin onerindi.

ama diyorlar ya olmayinca olmuyor, iste o mesele. adam terapistin istedigi listeyi bile yapamamis. hicbi caba yok. ona sorsan amma abartiyorsun diyodur eminim.

adamin dikkatini cinsellikle bile uzerine cekememisken daha ne yapilir bilemiyorum boylesine:26:

cocuk var mi peki ?

işinde sıkıntı yok çok iyi gidiyor iş dünyasında mutlu ama evlilik diye bir hayatı yok farkında bile deil evlendiğinin farkında değil gibi geliyor bana ve ne yapacağımı artık bilmiyorum
siz eşinizle böyle zaman zaman bakışmalarla buluşmazmısınız böyle sebepsiz tebessümler felan bizde tensel buluşmayı bıraktım gözlerde bile ayrıyız ve ben artık tükeniyorum sanki gerçekten söyleyin abartı şeyler mi bekliyorum?

aynen benim önerimdi hatta önce sen hastasın sen git o doktora dedi ahhh nelere sabrettim allah biliyor
çocuk yok bi ara yapsam belki o zaman anlar bir yuva kurduğunu dedim ama büyük risk diyip erteledim yine çünkü o konuda da soğuk evlendiğimiz günden beri öyle 20 gün dokunmadığı olur zaten olan da tam olmaz anlayın işte
napim ben?

kiyamam sana da ya:26: daha 5 ay yarim yil bile olmamis bosanma kelimesini agzina almasi ne demek ya. ayrica o safligin kokusunu aliyorum lafindan bile hoşnut olamadim ben. neyse bi sey demiyorum. boyle seyler duydukca iyice evlilige olan inancim tukenmeye asladi benim hayirlisi

Son düzenleyen: Moderatör:

senin beklentilerin bırak her kadını bence her insanın doğal hakkı,
ortada sevgi, ilgi, alaka, cilveleşme, cinsellik yoksa bir evlilik nasıl tatlanacak ki,, düşün ki daha önünüzde allah ömür verirse koca yıllar var..

aslında senin kine benzer çoğu evlilikte çocuk ortak çözüm oluyor,, iki insan çocukları ekseninde birleşip onun çevresinde evliliklerini sürdürüyorlar..

bazı erkekler eş konusunda çocukların şu özelliğine benziyorlar. hani bir çocuk bir oyuncağı görür onu elde etmek için çırpınır durur, gerekirse ağlar ama o oyuncağı elde ettikten sonra onun için artık pek kıymeti kalmaz, şöyle bir kenara kor başka şeyler onun ilgisini daha çok çeker..

bazı erkeklerde malesef böyle, karşısındaki kadının elde etmek için ( evlenmek için) her türlü romantizmi yapar, gerekirse ağlar sızlar ama elde etikten sonra yani evlendikten sonra birden bire ona karşı olan tüm ilgisini kaybeder, oturup televizyon izlemek bile ona daha çekici gelir..

bu kadar zaman her türlü çabaladım olmadı sana da allah yardım etsin inşallah düzelirler(

kenardaki oyuncak gibi ömür geçirmek mi? ama yapmam gereken birşeyler olmalı değilmi ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…