eşinizin sizi sevdiğini nasıl anlıyorsunuz??ben emin deilim sorun benmiyim?

canim bu siralar neden boyle bilmiyorum ama o kadar cok vakayla karsilasiyorum ki cevremde yeminle evlilikten sogudum. evleneli 1 sene olmadan herkesin dilinde ayrilma laflari.

Allahtan cocuk yapmamissiniz bi de onu dusunecektin.

valla adam madem koyvermis sen de oyle yap bundan sonra. o yokmus gibi davran. öyle arkasini toplamalar, yemegi önüne getirmeler, o istediginde birlikte olmalar filan ruyasinda gorsun bunlari. madem ilgiyle dikkatini çekemiyorsun pasanin bi de ilgisizligi dene bakalim ne tepki verecek

işte eşim beni seviyor yaaa dediğiniz anlarınızı anlatmanızı bekliyorum..
ben de anlarım ozaman boş ümitler içindemiyim yoksa bir nankörmü
paylaşın yardım edin lütfen..

benim esimde ayni tek farkla sadece yatmak ve ihtiyacini gormek icin geliyo yanima.. bende kendimi cook kotu hissediyorum..o da soyle gelisiyo hadii .....yapalim..igrendim cinsellikten istemiyorum ben eksikliginide hissetmiyorum..adam beni arac olarak goruyo tek...boyle gelmis boyle gider..5 yillik evliyim bende...

kenardaki oyuncak gibi ömür geçirmek mi? ama yapmam gereken birşeyler olmalı değilmi ama ne?

bende bu konuda sana yardımcı olmak istiyorum.. bakalım konuşa konuşa belki bir sonuca varırız.

şimdi aklıma gelmişken, bazı erkeklerde şöyle bir sorun oluşuyor. eğer cinsellik sırasında erken boşalma yada eşini cinsellikte tam mutlu edememe sorunu yaşarsa, zamanla bu o erkekte özgüven sorunu yaratıp, cinsellikten soğutuyor. psikolojik olarak kendini ezik hissettiği için eşi ile cinsellikten olabildiğince kaçmaya çalışıyor haliyle bu günlük hayyata eşine olan ilgisine, bakışına dokunuşunada yansıyor..

bu kez de yalnızlık hisleriyle boğuşuyorum madem o yok gibi yaşıcam niye gibisiyle zorluyorum ki kendimi diyorum..
niye bukadan kaynana felan çekiyorum bide üstüne diyorum..
çokk zor..
ah bari sevdiğinden emin olsam..belki ümit için ışık olcak bana..

evet tam olarak sorunumuz bu erken b........
ve akabinde uzaklaşmalar.....

annenle konuş hasta rolu yapsın. sende annem hasta bana ihtiyacı var deyip, bir süreliğine annenlere git.. eşin merak edip, ne zaman dönecen. özledim gel diyene kadarda pek sesini çıkar ma... eğer eşin seni gerçekten seviyorsa bir süre sonra dayanamaz mutlaka seni arar, merak eder, seni çağırır. yada dayanamaz kendisi gelir.

iste bi sure adamdan elini etegini cekip bekleyebilsen kaybetme korkusuyla sana olan ilgisinden anlarsin sevip sevmediğini.bir ust yorumda bayan, erken bosalmayla ilgili erkeklerin kendini ekskk hissetmelerine deginmis, katiliyorum o yoruma. esin bu yuzden uzak davraniyor olabilir mi ?

yok demez öyle şeyler biliyorum..hatta bazen kendi diyor annene kalmaya gimeyi düşünüyorsan gidebilirsin diyor bende yok sensiz uyumak istemiyorum diyorum..o da artık söylemiyor öyle birşey..zaten gitsemde gerçekten aramaz evde annesi işlerini görüyor zaten..

ayh benim gibi planci biri daha az evvel tam da boyle bi sey geciyodu aklimdan evden uzaklas biraz ozlesin diyecektim.sen cok yasa emi:)

evet tam olarak sorunumuz bu erken b........
ve akabinde uzaklaşmalar.....

anladım.. sorunun ana kaynağına ulaştık..
burayı çözdünüz mü emin olki, eşin artık cinselik sırasında kendini ezik hissetmediği için kendine olan özgüveni gelecek, psikolojik olarak kendisini daha erkeksi hissedip, sana olan ilgisi, alakası, cinsel dürtüleri yerine gelecek

olabilir ama bunu onun çözmesi gerekmiyor mu? ben en fazla destek olabilirim bu konuda.
ben onu hiç küçük düşürmedim, aslında kendisi zaten beni mutlu etmenin gerektiğini düşünmüyordu ilk başlarda
güzellikle söyledim böyle olmaması gerekir diye..ben onu gerçekten kırmadım ama o beni çok kırdı..

senin eşin vallah tam bir öküz müş? böyleleri adam etmek çok daha zor

kuzum esin tam bir umutsuz vaka:26: konunum neresinden tutsak elimizde kaliyor..

sevildiginizi nasil anliyorsunuz diye ornek istemissin evli degilim yasadigim iliskilerden ornek vermk isterdim ama senin boyle canin sikkinken ballandira ballandira nasil sevildigimi anlatmak gelmedi icimden. ama su kadarini soyliyim kesinlikle bu sekilde degil. sakin abarttigini dusunme, yasadigin sikintinin anlattiklarindan daha fazla olduguna eminim

anladım teşekkür ederim ilginiz için haklarınızı helal edin..
ama yine de siz anlatın o anlarınızı biliyorum yanlış ama yine de bi kıyaslayıp kendi ilişkimi süzgeçten geçirmek istiyorum..

bu sorunu elbette eşinin çözmesi gerekiyor ama bu konuda onu birinin yönlendirmesi gerekiyor.

çünkü şöyle bir durum var. bazı erkekler erken boşalmanın yada eşini yatakta mutlu edememenin verdiği eziklikle, ruhsal çöküntüyle buna bir çözüm bulmazsa zamanla cinsellikten soğuyor. cinselliği arzulamıyor.. çünkü eşiyle yaşayacağı cinsellik onu mutsuz edecek bir şey olduğu için ona olan ilgisi kayboluyor.. buda haliyle eşine karşı olan tüm ilgi alakasına yansıyor..

yani eşin biraz geç kalmış,, psikolojik olarak cinsellikten soğuduğu için cinsellikten ne kadar uzak durursa kendini daha mutlu hissediyor..

annene gidebilirsin demesinin sebebide bu şekilde sen annene gidersen o an rahat olacak, sen yanında olmaıdğın için cinsellik denen şeyi senle yaşamak zorunda kalmayacağı için o an onun için bir kaçış noktası..

keşke gittiğiniz evlilik uzmanı bunu fark edipte bunun normal olmadığını eşinizin bu konuda yardım alabileceği bir doktara giderek bu erken boşalma sorunu çok rahat çözebileceğine ikna edip.. onu bu konuda yönlendirebilseydi.

bu kadar zaman her türlü çabaladım olmadı sana da allah yardım etsin inşallah düzelirler(

sanmıyorum ya hiç bişeyden memnun olmaz durduk yere insanı tersler tavır yapar kavga eder ben çözemedim bundan sonrada düzeleceğini pek sanmıyorum.Bende senin gibi duş aldım hazırlandım kıyafetlerimi giydim adamın yanına geldim oda maç izliyodu maçın bitmesini bekleyemedin mi dedi böyle öküz adamlarla ömür geçirmek gerçekten zor

yalnız canım bişey dikkatimi çekti bi erkek öyle 20 gün bişey yapmadan dayanamaz erkeklerin ihtiyaçları biraz daha farklı napıyo o zaman senle olmayınca kendi kendine filan mı hallediyo işini ?

işte eşim beni seviyor yaaa dediğiniz anlarınızı anlatmanızı bekliyorum..
ben de anlarım ozaman boş ümitler içindemiyim yoksa bir nankörmü
paylaşın yardım edin lütfen..

eşim beni seviyor hatta çok seviyor derim çogu zaman
şöyleki ilgilidir sevgisini belli eder
sık sık arar akşama kadar her aramasında canın bişey istiyormu
bugün akşama planın varmı kızımın eksigi evin eksigi varmı
özel günleri atlamaz
çok üzer kırar ama gönlümü alır ben aglarsam o benden daha çok aglar
bana benden çok deger verir
aileme her konuda yardımcıdır maddi manevi hiç fark etmez
liste uzar gider yazmak istemedim(şimdi ben böyle anlattıgım zaman ordan arkadaşın biri çıkıp diyecek hava atmak için kocanı övmek içn yazdın diye o yüzden özüyle yazmak istedim bu tarz yorum yapan patavatsız arkadaşlar oluyor onun için bence bu soruyu sordunuz ama cevap yazan arkadaşlar tepki görecez diye yazmayabilirler)
siz nankör degilsiniz nankör olan eşiniz
bence ilk iş olarak ayrı eve çıkın
şansınızı bide ayrı evde deneyin
herzaman böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu eşiniz buda önemli
belki oda ailesiyle oturmaktan eli oldugunu anlamadı
sonuçta adam bekarkende aynı evde aynı ortam evliyken
ayrım yapamadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…