- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Rabbim mutluluğunu daim etsin canım korktuğumuz gibi olmadı :)Kızım telefonla oynarken bu sayfa açılmıştı elinden aldım gördüm ama sana konduramadım günlerdir sustum. Bu sabah mesajların hala açılmamış olduğunu gördüm merak edip baktığımda o yüzden telefonunu açar mısın bakmak istiyorum dedim. Açtı verdi elime.
Evet çok şükür güvendiğim ve o an fevri davranmadığım kadar varmışRabbim mutluluğunu daim etsin canım korktuğumuz gibi olmadı :)
Canim uygulama varya operatörlerin. Kimi aramissin kac dakika konusmussun hepsi görünüyor. Ben eşime güveniyorum ama yinede kurcalıyorum. Alışkanlık olmuş is yeeinde asiri fazla insanla diyalog halindr oldugundan dolayi. Öyle birsey görsem mutlaka uygun bir dilde sorarim. Gerilmeden ve germeden sakince. Sormadan nasil olacak. Insan sogur vallahi kocasından. Sevgili vs değilsin ki evlilik bu. Sor canim. Mesaji acmadim ustten cektim böyle böyle yazıyordu. Kim bu vs de. Bence yazan kadin sapkın gibi
Hiç bu kadarını beklemiyordum
Don önemli çünküHahahah ben de donunu almaktan filan bahsetmistim direk
Çok sevindim böyle olmasına, inşallah mutlu olun hep
Tahmin ettim sizlerin böyle düşüneceğinizi o yüzden okumakla kalmadım ekran resmini istedim gönderdi yanımda.Ya varya kaç kere girdim çıktım şu konuya. Hatta siz yazmayınca dedim heralde evde kıyamet kopuyo şimdi. Hele bide gelmesi gereken saatte eve gelmeyince tamam dedim kesin ihanet var bu işte. Bi an gözümde canlandı kocasına hesap soran kadin profili. Sonra evde eşyalar falan kırlıyo zihnimde sonra kadın adamı evden kovuyo falan ama Adamın günahını aldık iyimi.Şaka gibi valla böyle bir sonuç çıkması. Ne umduk ne bulduk. Ama çok sevindim. Eşinizin masum olmasına. Neyseki bir yuva daha yıkılmadı ayakta. Şükür.
Don önemli çünkü
Teşekkür ederimAynen bende donla ilgili çocukluktan gelen bir travma var galiba
Valla çok sevindim konu sahibine.
Tatlıya bağlandıBen ver bı karıstırıyım dıyıp ıstıyorum beraber bakıyoruz ama can sıkıntısından bıseyı merak edersem dırek soruyorum ama sızın kı gıbı bısey gorseudım sımdoue coktan acıp o msjı okuyup sonrada aradıydım sonrada esımle kavga ederdım sen baya sabırlısın heralde
Teşekkür ederimDizlerinde vaktinizi almış oldum hakkınızı helal edin. Sizden başka kimseye içimi açamazdım
Helal olsun eşininde günahını boş yere aldıkTeşekkür ederimDizlerinde vaktinizi almış oldum hakkınızı helal edin. Sizden başka kimseye içimi açamazdım
Çok naziksiniz teşekkür eserimHelal olsun eşininde günahını boş yere aldık
Ay çok üzülmüştüm size sürekli girip ne oldu diye bakanlardanım
Eşinizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Ay nasıl sevindim ya
Allah razı olsun sağolunAy nasıl sevindim yaçok şükür Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?