Eşinizin telefonu...

Rabbim mutluluğunu daim etsin canım korktuğumuz gibi olmadı :)

Canim uygulama varya operatörlerin. Kimi aramissin kac dakika konusmussun hepsi görünüyor. Ben eşime güveniyorum ama yinede kurcalıyorum. Alışkanlık olmuş is yeeinde asiri fazla insanla diyalog halindr oldugundan dolayi. Öyle birsey görsem mutlaka uygun bir dilde sorarim. Gerilmeden ve germeden sakince. Sormadan nasil olacak. Insan sogur vallahi kocasından. Sevgili vs değilsin ki evlilik bu. Sor canim. Mesaji acmadim ustten cektim böyle böyle yazıyordu. Kim bu vs de. Bence yazan kadin sapkın gibi

Ya varya kaç kere girdim çıktım şu konuya. Hatta siz yazmayınca dedim heralde evde kıyamet kopuyo şimdi. Hele bide gelmesi gereken saatte eve gelmeyince tamam dedim kesin ihanet var bu işte. Bi an gözümde canlandı kocasına hesap soran kadin profili. Sonra evde eşyalar falan kırlıyo zihnimde sonra kadın adamı evden kovuyo falan ama Adamın günahını aldık iyimi. Şaka gibi valla böyle bir sonuç çıkması. Ne umduk ne bulduk. Ama çok sevindim. Eşinizin masum olmasına. Neyseki bir yuva daha yıkılmadı ayakta. Şükür.

Açtırdım okudum ve resmini çektirdim kendime attırdım Kadın bile değilmiş

Eklentiler

• CB706DD8-58C9-45EC-9648-126062CDA01E.webp
    30 KB · Görüntüleme: 143
Tahmin ettim sizlerin böyle düşüneceğinizi o yüzden okumakla kalmadım ekran resmini istedim gönderdi yanımda. çok utandım ama haklıydım. Adamın profil resmi yok adını saçma sapan kaydetmiş gelen mesaj evleniyor musun offf neler düşündüm

Ben ver bı karıstırıyım dıyıp ıstıyorum beraber bakıyoruz ama can sıkıntısından bıseyı merak edersem dırek soruyorum ama sızın kı gıbı bısey gorseudım sımdoue coktan acıp o msjı okuyup sonrada aradıydım sonrada esımle kavga ederdım sen baya sabırlısın heralde

Tatlıya bağlandı Ama iyi ki sabırlı olmuşum. Direkt hesap sormamışım

Helal olsun eşininde günahını boş yere aldık
Ay çok üzülmüştüm size sürekli girip ne oldu diye bakanlardanım
Eşinizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Çok naziksiniz teşekkür eserim İnsan ne kadar güvense de bir yerde erkek diyorsun kafana takılıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Ben zaten eşimin telefonunu birşey aramak için karıştırmam güvenim sonsuzdur sadece kimle ne konuşmuş aile vatsap gruplarında falan onlara bakarım ...O da benimkine bakar ama ben kızarım dört kız kardeşiz aramızda özel konuştuğumuz şeyler oluyor diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…