esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

Canimm cok uzuldum ne desem bilmiyorum allah yardim etsin sana

Hiç o kadar elim boş olmadı.

Ayrıca tarzım değil karıştırmam bana ne erkek arkadaşı ile, annesi, iş ark vs ile ne konuşmuş?

Eşim de benim telefonumu karıştırmaz. Arkadaşlarımın mesane problemlerine, periyodik takvimlerine meraklı değil.

Aldatırsa mı? Farzediyorum ki aldatıyor. Telefonda gram iz bırakacak kadar aptal bir adam değildir.

casus programını bırak trojan yazılım kursam telefonuna saniyesinde çakar zaten davayı..

Yanlış anlamayın ama burda o kadar salak kocalar okuyorum ki aldattı diye değil salaklığından boşarım ben o adamı.. Misal o kadar salak ki adam telefonuna whatsappweb kuruyor eşi. Anlamıyor aptal.

Hayretler içinde kalıyorum. O kadar salaksan ekine akıllı telefon alma diyesim geliyor

Gizlimiz saklimiz olmaz mantigiyla telefon karıştırmak birbiriyle örtüşmüyor bence. Hem bizim gizlimiz olmayabilir ama ailem arkadaşlarım bana yazdıklarını benden başkasının okumasına istemeyebilir. Onlara saygimdan, kimseye kartistirtmam telefonumu kimseninkini de kartistirmam.

Karıştırırım o benim kocam :) o benim en doğal hakkım. Oda baksın benim telefonuma hiç rahatsız olmam. Oda rahatsız olmuyo zaten yanında karıştırıyorum napiyon diyo telefonunu karıştırıyorum dediğimde sırıtıyor :) :)

Ben de bunu anlamıyorum. Düşün ki annemle özelim, kız arkadaşımla özelim .. Eşim okuyor bunları.. Sapık mısın diye sorarım o Adama?

Benim özelim olmasa da başkalarının özeli oluyor o telefonda.

Bence zaten bir kısım erkek sapıklığından yapıyor bunu.. Amaç eşlerinin özeli değil; başkalarının özeli..

içime kurt bi düştüyse mutlaka telini de yoklarım.
duramam.
kafam raatsa bakmam ama.
nağpıyım onun sıkıcı telini.

durduk yere karıştırıp durmak ayıptır,saygısızlıktır. ama şüphelenilen bir durum varsa karıştırmak haktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…