esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

Benim eşim kimle konuşursa konuşsun watsap konuşmalarını silmez 1 sene öncekiler bile duru bende bundan 4 ay önce balayındayken bu uyyunca aldım teli oturdum klozete bi de sigara yaktım gecenin 3ü tel kurcalıyom ama kalbim güm güm
Okadar eğlenceli ki biz tanıştığımızda ablasına abisine kuzenlerine fotomu atmış onlara beni anlatmış çok mutlu olmuştum ama yakalsaydı bi de ilk gecemiz çok kötü olurdu
Şimdi de arada bi bakarım ne konuşmuş arkadaşlarıyla diye ama elimde gizli gizli baktığımı görse güvenmediğimi düşünecek bende yanındayken tel sehpadaysa aşkım bi versene telini derim o ara bakıverrim o da fotolarımıza bakıyorum sanar
Bakmam diyenler bakmadığından değil bakamadığından bence yoksa her kadın çatlar

Ya ahahahah sabah sabah kahkaha attım delüü
Ya bence de hepsinin içinde mügeyle zeholl var ama forumda bile itiraf edemiyorlar
Zaten dikkat ettiysen yorumlar hep şu minvalde "asla karıştırmam ama zaten kocişiminde telefonu da ortalıkta" ahahahaha

arada karıştırmak gerekiyor. valla ben gözünün içine baka baka karıştırıyorum. ortalığa bırakırsan karıştırırm. face bilgisayarda açıksa karıştırırım çok korkuyorsan kapat. hee kapatırsan da başka bişey ararım altında diyorum. ses yok.

hehehe derine inersek akraba cikariz ben diyim mesela bizim koyde herkes akraba. yan koylerde hisim
bu arada bu kurcalama isinde dün esim tabletimde haber bakarken burasi acik kalmış tum konularima bakti aleniineymis ben onun watsapbina bakiyormusum. .iyi bak dedim
birtanem benim ufak cocuk sakinir ya elinden alincak diye oyle bakışı benim cok hosuma gitti gulmekten kizamadim kizacak birseyimde yok..dogru ben onun teline bakıyorum

Sen neresinden cnm

al karıştır desede karıştırmam artık aklım çıkıyor bir şey görürürümde taş taş üstünde kalmaz diye.çünkü yıllar önce aldatıldım ne yaptım hiiçç.o yüzden karıştırmıyporum kafamda rahat ediyor.çünkü ben artık buluttan nem kapan bi insanım

bir anim da var esim ile o zamanlar arkadasliktan sevgililige gecis dönemlerimiz.eyup sultan da geziyoruz. . vakit yaklasinca camiye gittik bende canta var diye, cuzdan telefon vs verdi bana.. ben girdim
daha 10 dk var.. telefonu aldim elime.. kaydirmali falan acemisiyim akilli telefonun
mesajlara bakayim derken kayinvalidem aradi,kadin beni tanimiyor ses cikarirmiyimyanlis oldu heralde dedi kapadi..e sibel bırak iste teli, yok rehbere bakicam..bir baktım bir erkegi ariyorum telefonu komple kapattım. namazdan sonra geri actim dinininjnn Şifre istiyor!tumden kapattim ciktim beni bekliyor dedim ki ,kapandi nedenseallah allah dedi aldi acti
sibelasker arkadaşımı da kendisi aradi sanirim dedi patlatti kahkahayizaten bilerek verdim dedi ben kipkirmizi kafam yerde

Hahahaha
İyki ozamanlar resim çekmiodu şu telefonlar bir de şimdi tuş kilitini açmaya çalışınca saçma sapan resim çekiyor ya

imkanım olsa karıştırırdım ama şu an ona sana güvenmiyorum izlenimi vermek istemiyorum
evlenince karıştırcam ama

arkadaşlar birkaç gundur heryerde bu tarz şeyler duyuyorum eğer eşinizin telefonnunda şifre varsa emin olun bi haltlar karıştırıyordur... eşim yaklaşık bir yıldır telefonuna şifre koymuştu ve ne zamn öğrensem hemen değiştiriyordu.. iki hafta önce şifresii çözdum .. ve evliliğimizin koskoca bir yalandan ibaret olduğunu öğrendim ... 6 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim... öğrendiklerim yani okuduğum mesajlar yenilir yutulur cinsten değil . evdeki çöpten bir farkım yokmuş gibi hissettim.. eşim iki haftadır köpek gibi telefonu artık bende ama ne faydaki içim paramparça .. bu acının tarifi yok ... ve hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ... zamana bıraktım guya ama zama ilaç falan değilmiş sadece acım dahada çoğalıyor...

Boşamayacaksan niye kurcaladın ki?

Boşamayacaksan niye kurcaladın ki?
aslına bakarsan hiç ihtimal vermemiştim. inadıma gidiyor diye duşundum. ben sadakat konusunda ona çok guvenirdim. boşanmayı duşundum... ama sonra dedim ki neden ekmeğine yağ surucem . ben bunca yıldır ne zorluklara göğus gerdim . boşanmam onuda rahat yuzu görtermem.. şimdi ipler benim elimde. acıysa evet acıyı çekiyorum ..

Kişiye göre değişir..O karşı tarafın verdiği güvene bağlı kimi adamların allah korkusu vardır eşleri düşünmez ne yaptı neyapıyor..Kimiside çambaz gibidir kadın şüphelenir

Önceden bilmiyordun evliydin mutluydun. Şimdi biliyorsun evlisin mutsuzsun. Ne diyeyim.
Sadece bu konu için demiyorum, her şeyde bir B planın olsun. Hayat tecrübesi sana. O olmazsa şöyle olursa ne yaparımın planı hep kafanın bir köşesinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…