- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi chocolate19
-
Bendeeeen hasindan gobellerin diyari ..
O salon kadini cizgisinde yasayan, kisisel hak ve ozgurluklere saygili özerk kadinlarin icinde de bence bir muge bir zehol var.
Sahsen catir catir çaktirmadan eski nisanlimin telefonunu karistiriyordum yuzune de gulumsuyordum.
Hayat sandiginiz kadar kisisel hak ve ozgurlukler rerörö degil hanimlar.
Bu arada icimizdeki ses oldugun icin, halktan oldugun icin, kalbimizi okudugun icin tarikat kur muridin olalim Muge
hehehe derine inersek akraba cikariz ben diyimBendeee
Sen neresinden cnmhehehe derine inersek akraba cikariz ben diyimmesela bizim koyde herkes akraba. yan koylerde hisim
bu arada bu kurcalama isinde dün esim tabletimde haber bakarken burasi acik kalmış tum konularima bakti aleniineymis ben onun watsapbina bakiyormusum. .iyi bak dedim
birtanem benim ufak cocuk sakinir ya elinden alincak diye oyle bakışı benim cok hosuma gitti gulmekten kizamadim kizacak birseyimde yok..dogru ben onun teline bakıyorum
bir anim da var esim ile o zamanlar arkadasliktan sevgililige gecis dönemlerimiz.eyup sultan da geziyoruz. . vakit yaklasinca camiye gittik bende canta var diye, cuzdan telefon vs verdi bana.. ben girdim
daha 10 dk var.. telefonu aldim elime.. kaydirmali falan acemisiyim akilli telefonun
mesajlara bakayim derken kayinvalidem aradi,kadin beni tanimiyor ses cikarirmiyimyanlis oldu heralde dedi kapadi..e sibel bırak iste teli, yok rehbere bakicam..bir baktım bir erkegi ariyorum telefonu komple kapattım. namazdan sonra geri actim dinininjnn Şifre istiyor!tumden kapattim ciktim beni bekliyor dedim ki ,kapandi nedense allah allah dedi aldi acti
sibelasker arkadaşımı da kendisi aradi sanirim dedi patlatti kahkahayi zaten bilerek verdim dedi ben kipkirmizi kafam yerde
Boşamayacaksan niye kurcaladın ki?arkadaşlar birkaç gundur heryerde bu tarz şeyler duyuyorum eğer eşinizin telefonnunda şifre varsa emin olun bi haltlar karıştırıyordur... eşim yaklaşık bir yıldır telefonuna şifre koymuştu ve ne zamn öğrensem hemen değiştiriyordu.. iki hafta önce şifresii çözdum .. ve evliliğimizin koskoca bir yalandan ibaret olduğunu öğrendim ... 6 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim... öğrendiklerim yani okuduğum mesajlar yenilir yutulur cinsten değil . evdeki çöpten bir farkım yokmuş gibi hissettim.. eşim iki haftadır köpek gibi telefonu artık bende ama ne faydaki içim paramparça .. bu acının tarifi yok ... ve hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ... zamana bıraktım guya ama zama ilaç falan değilmiş sadece acım dahada çoğalıyor...
aslına bakarsan hiç ihtimal vermemiştim. inadıma gidiyor diye duşundum. ben sadakat konusunda ona çok guvenirdim. boşanmayı duşundum... ama sonra dedim ki neden ekmeğine yağ surucem . ben bunca yıldır ne zorluklara göğus gerdim . boşanmam onuda rahat yuzu görtermem.. şimdi ipler benim elimde. acıysa evet acıyı çekiyorum ..Boşamayacaksan niye kurcaladın ki?
Bencede ya ben bunu anlamıyorum işte hehh öğrendinde eline ne geçti yaniBoşamayacaksan niye kurcaladın ki?
Önceden bilmiyordun evliydin mutluydun. Şimdi biliyorsun evlisin mutsuzsun. Ne diyeyim.aslına bakarsan hiç ihtimal vermemiştim. inadıma gidiyor diye duşundum. ben sadakat konusunda ona çok guvenirdim. boşanmayı duşundum... ama sonra dedim ki neden ekmeğine yağ surucem . ben bunca yıldır ne zorluklara göğus gerdim . boşanmam onuda rahat yuzu görtermem.. şimdi ipler benim elimde. acıysa evet acıyı çekiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?