- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi chocolate19
-
Benim eşimle aramda çok şükür, bin şükür ki "senin telefonun, benim telefonum, senin bilgisayarın, benim bilgisayarım" gibi kavralar yok. Bu nedenle ikimizin şahsi elektronik aletleri hep ortadadır. Benim gelen mesajımı o açabilir, onunkinide ben. Alıp onun telefonuna istediğimi yapabilirim, benimkinede o istediğini yapabilir. İkimizin telefonuda ikimizin telefonudur.. Bazen karıştırıp birbirimizin telefonunu aldığımız dahi olur. Yada en basit örneği bugün telefonunu evde unutmuş, saatlerdir yanı başımda.. Güven budur bence. Benim eşimle aramda özel denen birşey olamaz. Özel denen birşey varsa o zaten benim eş'im olamaz. Bir elektronik alet hele hiç hiç aramızda özel olamaz. Birbirimize ait olan herşey birbirimizindir. Buna sosyal hesaplarımızda dahildir. Ay benim telefonumu kurcalamasın, yok onun telefonunu karıştıramam, ay o onundur, yok bu benimdir tarzı kavramlar bizde yoktur. Bizim evlilik felsefemizde budur.Mrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??
birşeyden şüphelenirsem kesinlikle karıştırırım 6.hissinize güveninMrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??
O salon kadini cizgisinde yasayan, kisisel hak ve ozgurluklere saygili özerk kadinlarin icinde de bence bir muge bir zehol var.Tabiyki de karıştırıyorumValla hiç o salon kadını çizgisini yakalayamıyorum bu konuda. Kadınlarla olan yazışmalarını değil arkadaşlarıyla olan yazışmalarını okuyorum daha çok.
Tam bir bordo bereliyim
elim degerse watsapina bakarım o da bakar..bu arada galiba hemsehriyiz (19)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?