esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

Mrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??
Benim eşimle aramda çok şükür, bin şükür ki "senin telefonun, benim telefonum, senin bilgisayarın, benim bilgisayarım" gibi kavralar yok. Bu nedenle ikimizin şahsi elektronik aletleri hep ortadadır. Benim gelen mesajımı o açabilir, onunkinide ben. Alıp onun telefonuna istediğimi yapabilirim, benimkinede o istediğini yapabilir. İkimizin telefonuda ikimizin telefonudur.. Bazen karıştırıp birbirimizin telefonunu aldığımız dahi olur. Yada en basit örneği bugün telefonunu evde unutmuş, saatlerdir yanı başımda.. Güven budur bence. Benim eşimle aramda özel denen birşey olamaz. Özel denen birşey varsa o zaten benim eş'im olamaz. Bir elektronik alet hele hiç hiç aramızda özel olamaz. Birbirimize ait olan herşey birbirimizindir. Buna sosyal hesaplarımızda dahildir. Ay benim telefonumu kurcalamasın, yok onun telefonunu karıştıramam, ay o onundur, yok bu benimdir tarzı kavramlar bizde yoktur. Bizim evlilik felsefemizde budur.

Esimle aramizda ozel alan olmadigindan herseyimiz ortaliktadir.
Bazen telefonumu onun ofisinde unutup cikarim aksama kadar sekreterligini yaptim diye espirisini bile yapar.

Karıştırıyor idim ama bıraktım çünkü güvenmiyorum diye çok kızıyor halbuki masum bi merakti benimki..simdi ortalikta duruyor ilgilenmiyorum merakta etmiyorum yanlışını görmedim aksi olursa yandı zaten..

Pazardan pazara birbirimizin arama kaydına bakarız,oda meraktan pazardan pazarada kayıtları sileriz zaten.
Ben bu durumu güvensizlik olarak algılamıyorum ara sıra bakmak hakkımmış gibi geliyor. Ha ama hergün bakılması konusunda birşey diyemem

Bende sinsi sinsi bakılmasına karşıyım evliyiz sonuçta benim yada onun bilmediği ne olabilir ki? Zaten sosyal hesaplarımız hep ortak şifre çünkü unutuyoruz çok merak edersemde teli ver derim o benden korksun

Kesinlikle karıştırıyorum bakıyorum çünkü bir kez +18 girdiğini yakaladım şüphe düştü artk oda benim bakıyor msjlarima ablama konustuklarima falan hesap soruyor

Mrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??
birşeyden şüphelenirsem kesinlikle karıştırırım 6.hissinize güvenin

Telefonlarımız hep ortada o yüzden karıştırma ihtiyacı duymuyorum...
Saklama moduna girse endişe eder bakarım tabi:)
Bazende what's up konuşmalarını okurum bir kaç arkadaşı ile yaptığı komik oluyor bunuda biliyor zaten

ben ''karıştırmıyorum bu saygısızlık güvensizlik vs'' sözlerine katılmıyorum. ne alaka yani o kadar samimi olmuşuz hayatı paylaşıyoruz kalbimizi paylaşıyoruz iş telefonuna bakmaya gelince neden ayrı gayrı oluyor işler.

buluştuğumuzda telefonlarımız hep ortada olur, fotoğraflar mesajlar vs birbirimize bakarız hep hatta onlarla ilgili sohbet eder konuşuruz bile gizli saklı bi olayımız yoktur çünkü.

sevgilisinin telefonuna bakmasına izin vermeyen insan emin olun bi halt yiyodur. ya da ortaya koymaktan çekiniyosa sürekli telefon cebinde duruyosa yanınızda pek çıkarmıyosa şifre falan koymuşsa şüphelenin bi zahmet. pollyanna olmayın.

O salon kadini cizgisinde yasayan, kisisel hak ve ozgurluklere saygili özerk kadinlarin icinde de bence bir muge bir zehol var.

Sahsen catir catir çaktirmadan eski nisanlimin telefonunu karistiriyordum yuzune de gulumsuyordum.

Hayat sandiginiz kadar kisisel hak ve ozgurlukler rerörö degil hanimlar.

Bu arada icimizdeki ses oldugun icin, halktan oldugun icin, kalbimizi okudugun icin tarikat kur muridin olalim Muge

Eşim yok ama olsa da kurcalamam herhalde. Kişisel alan diye bişey var. Erkek arkadaşımınkini bir kere bile kurcalamadım ama hep ortada durur zaten, bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…