eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

sevgilimin bana aldığı en anlamlı hediye;
HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİR ANDA, BANA DOĞRU UZATTIĞI MİS GİBİ KOKAN
O GÜLLERİN BUKETİ..:asigim:

..........................................................................................

Son düzenleme:
benim esimin bana verebilecegi en büyük ve en anlamli hediye planladigimiz bebisimiz olucak insallah.. gerisi bos

aldığı hediyelermi :roflol:
kaçtane varki sayayım :uhm:
malesef :1no2:

bugün dışarı çıkmıştık yemeğe ve bir yüzük gördüm kuyumcunun önünden geçerken hemen içeri daldı beni çağırdı denettirdi biraz küçük olmuştu neyse büyüttüler ve aldı ay kutuya bile koydurmadım hemencik taktım ve yemeğe gittik.

Ayyy Bakmayin 24 Yaşina Girdim Ama Hala çocuk Ruhluyumdurrr.. Bigün Bakirköyde Gezerken Carasuelde Kocamaannn Bümbüyük Bi Ayicik Görmüştüm Ama öle Böle Değilll Benim Boyumu Bile Geçiokiiikiii Boyum 1 75 Dir :) Enine We Boyuna Olan Bir Ayiciktir Papyonllu Falan çok Içim Gitmiştii çok Beğenmiştimmm Aradan 4 Ay Geçtii Neysee Kizlarr Geçen Seneki Sewgililer Günümüzde Aşkimla Buluştuk Beraber Kahvalti Falan Yaptik Bakirköydee We Benim Aşkim önceden Kahvalti Yapicağimiz Yere Gitmiş Hediyesini Birakmişş.. Sonra Lavaboya Diye Kalktii Geldiğindee Kocaman Bir Koli Varr Bümbüyük :) Içince Yine Kocaman Bir Ambalaj Gibi Bişeyy Açarim Bakarimkiii O Sewdiğim Ayicikkk Ay Kizlarr Sewidim Sewinmesine Ama Ordan çikarken Nekadar Rezil Olduğumu Anlatamam Nedeniii çünkü çikarken Yan Masada çocuklardan Biri Dedikii _adama Bak Sewgilisine Ala Ala Ayi Almişş:) Neysee Biz Bütün Gün O Koliyle Gezdikk :) şuan Hala Duruyoo Yani Başimda Ayiciğim Adinida Abuzer Taktik Ne Alakaysa :) Aşkimcim çok Hediyeler Almiştir Ama Napimm Benim Içinde özel Ve Güzel Bi Hediyedir Buu

Eşim bana doğum günümde çok şık bir saat almıştı bu güne kadar ondan aldığım en güzel hediye buydu sanırım. Bu en özeli yoksa hangibirini hatırlarım 12 yıldayız o kadar çok doğum günü o kadar çok özel gün paylaştık biz aşkımla...

Bizim 2.yıldönümümüzde benim canım aşkım zuzuummmm küçük bi pasta yaptırmış babasına pastaneleri var ya pespembe o kadar güzel ki pembeye bayılırım daha önce tekrar barışmamıza biraz sebep olan saklı bahçe adında bir yere bırakmış pastayı öyle oturuyoruz kahve falan içerken garson üstünde 2 tane mum yanan pastayı getirmişti tabi o zaman o kadar şaşırmıştım ki kalakaldım herkes bize bakıyo filannn ayyyy süperdiiiiiiiiii

ilk çıkmaya başladığımız zaman, dışarı çıktığımız ilk gece verdiği tek taş yüzük ve bileklik.canım ne kadar heyecanlanmıştı o zaman:))

geçen doğum günüm vardı tek taş yüzük almış aşkım:1rolleyes:
ben alışkın değilimdir öle altına neyim
ama hoşuma gitti de nişan yüzüğü gibi duruo yaf
kesin bilerek yapmıştır:roflol:

dün akşam çiçek yaptırmış hastayım diye ay cnm sanki görünce ağrılarım biraz geçtimi ne

bana aşım okadar çok hediye aldıki ama en guzeli yıl dönümümüzde butun özel günlerimizde beni yemege göturmesidir:)en guzelide sevgililer gununde gittigimizdi kemanlarlaydı çok güzeldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…