Ben eve yardımcı almak istiyorum izin vermiyor. Üstelik bunu karşılayacak maddi gücümüz var ama neymiş eve yabancı bir kadın giremezmiş namahrem denilen bir şey varmış yatak odamıza kadar girmesi abesmiş
Yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor işte. Ne kadar zorlarsan zorla yapmıyorlar içlerinden gelmeyince. Üzme hic kendini; üzsen de üzmesen de sonuç değişmiycek nasılsa. En iyisi ver gazı yapsın iki yumurta
Çekmecede benim şahsi eşyalarımı görecek ben sevmem öyle şeyleri diyor. Sanki elin kadını bunun şahsi eşylarını merak ediyor. Dört yıldır evliyim doğum yapacağım sırada bile evime yardımcı alamadım annem gelip temizledi evimi.
Bende bazen eşimle konuşurken beni dinlemediğini fark ederim aynısını bende ona yaparım çok sinirlenir
canım tahmin ediyorum ki siz yeni evlisiniz..bilmiyorum yanlışmı tahmin ettim..ilk zamanlar benimkide çok karşıydı sonra zaman zaman izin vermeye başladı..birde ona deki ben hamile kalınca ne yapacam de..oda düşer zaten o zaman mecbur alıcaz der sana...eeee namahrem nerde kaldı dersin tezat fikir....
iki yumurtayada razı olayım yani..öyle yapıyorummm.bunla mutlu olmaya çalışıyorum..hele pazarları bişey desem aman başlar her pazar aynı şeyi yapıyorsun iş çıkarıyorsun der..ayol iş çıkarıyorumda yapıyormusun sanki şaşkın..ben söylüyorum ben dinleyip yapıyorum
dranas öncelikle beni burda gülmekten karnıma ağrılar soktuğu için eşini ayakta alkışlıyorummmm
senide sabrından dolayı kutluyorummm....
bnm eşimde acayip dağınık bi i nsandır bide yemek yedikten bi kaç saat sonra kek pasta çerez istemesini sinir olurum meyve çayımı içsek sıcak çikolatamı der durur
çayı anladım da daha 1 saat oldu yemekten kalkalı be adammmmm....
bide bi huyu vardır
akşam gelir mesela dolapdan temiz eşofman alır giyer
ertesi sabah çıkarır onu yatağın üstüne akşam gelince başka giyerrr
benimkide bilgisayarla vakit geçirmeyi çok seviyor, anlayacağınız evde kumamla yaşıyorum:) 2. eşi gibi birşey , bilgisayarsız yapamıyor. gideceğini anlayınca "yine onun yanınamı gidiyorsun" diyorum:) "evet kumanın yanına gidiyorum" diyor.
5 yastıkla yatması.
2 yastığı birleştirip kafasının altına koyar.Bir yastığı bacak arasına koyar.Bir yastığı kucaklar, diğerini de sırtına koyar.İkimizde 1.80 civarı boyunda ve çift kapılı buzdolabı enine sahip insanlarız, yatak da bildiğiniz normal insani boyutta bir yatak.Yatağın üstünde o ve ben itişip tepişip , sığışmaya çalışırken bir de 6 yastıkla boğuşmamız beni deli ediyor üleeeeen.
Bir de tartışmışsak, "gel yastık kardeş, ne de yumuşak, ne de seksiymişsin" diye kucakladığı yastığına bir sarılışı var ki, o an kopuyorum."Sen işe gidince keseceğim len bu yastıkları" diye söyleniyorum.
Ben ki bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş Yaşar usta, yastık katili olup çıkacağım sonunda.
Yok canım alışkanlık tuvaleti olmasa bile giriyor. Dün akşam banyodan çıktı yatacak ben bir tuvalete giriyim dedi kızdım iyi tamam girmiyorum dedim yattı. Düşünün yani tuvaleti olduğundan girmiyor.
benim de bişey yerken sapırdanması tuhaf sesler çıkarılması sinir eder
eşimde tv seyrederken bişey yiyosa tuhaf sesler çıkarıar artık gözüne bakınca anlıyo azcık düzgün yiyo sonra yeniden
bende bu seferçok tatlı geldi heralde diyorum az sonra yine aynı
birgün cinnet geçirip ana habere çıkacam
benim de bişey yerken sapırdanması tuhaf sesler çıkarılması sinir eder
eşimde tv seyrederken bişey yiyosa tuhaf sesler çıkarıar artık gözüne bakınca anlıyo azcık düzgün yiyo sonra yeniden
bende bu seferçok tatlı geldi heralde diyorum az sonra yine aynı
birgün cinnet geçirip ana habere çıkacam
5 yastıkla yatması.
2 yastığı birleştirip kafasının altına koyar.Bir yastığı bacak arasına koyar.Bir yastığı kucaklar, diğerini de sırtına koyar.İkimizde 1.80 civarı boyunda ve çift kapılı buzdolabı enine sahip insanlarız, yatak da bildiğiniz normal insani boyutta bir yatak.Yatağın üstünde o ve ben itişip tepişip , sığışmaya çalışırken bir de 6 yastıkla boğuşmamız beni deli ediyor üleeeeen.
Bir de tartışmışsak, "gel yastık kardeş, ne de yumuşak, ne de seksiymişsin" diye kucakladığı yastığına bir sarılışı var ki, o an kopuyorum."Sen işe gidince keseceğim len bu yastıkları" diye söyleniyorum.
Ben ki bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş Yaşar usta, yastık katili olup çıkacağım sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?