Eşinizin veya sevgilinizin bazı huyları sizi sinir ediyor mu?

canım tahmin ediyorum ki siz yeni evlisiniz..bilmiyorum yanlışmı tahmin ettim..ilk zamanlar benimkide çok karşıydı sonra zaman zaman izin vermeye başladı..birde ona deki ben hamile kalınca ne yapacam de..oda düşer zaten o zaman mecbur alıcaz der sana...eeee namahrem nerde kaldı dersin tezat fikir....

Yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor işte. Ne kadar zorlarsan zorla yapmıyorlar içlerinden gelmeyince. Üzme hic kendini; üzsen de üzmesen de sonuç değişmiycek nasılsa. En iyisi ver gazı yapsın iki yumurta

iki yumurtayada razı olayım yani..öyle yapıyorummm.bunla mutlu olmaya çalışıyorum..hele pazarları bişey desem aman başlar her pazar aynı şeyi yapıyorsun iş çıkarıyorsun der..ayol iş çıkarıyorumda yapıyormusun sanki şaşkın..ben söylüyorum ben dinleyip yapıyorum

benimkide bilgisayarla vakit geçirmeyi çok seviyor, anlayacağınız evde kumamla yaşıyorum:) 2. eşi gibi birşey , bilgisayarsız yapamıyor. gideceğini anlayınca "yine onun yanınamı gidiyorsun" diyorum:) "evet kumanın yanına gidiyorum" diyor.

Kadın olsa anlarım, seksi gecelikler iç çamaşırları vs olur :) Onun çekmecesinde en fazla komik boxer vardır napsın kadın senin boxer ını

Biz bu adamları çeşit çeşit nasıl buluyoruz acaba

Bende bazen eşimle konuşurken beni dinlemediğini fark ederim aynısını bende ona yaparım çok sinirlenir

oh iyi edersin bazen benide dinlemez dinliyor gibi yapar...iyi fikir bende öle senin yaptığın gibi yapıcam..dinlemeyecem bişey anlatınca..

dranas öncelikle beni burda gülmekten karnıma ağrılar soktuğu için eşini ayakta alkışlıyorummmm

senide sabrından dolayı kutluyorummm....

bnm eşimde acayip dağınık bi i nsandır bide yemek yedikten bi kaç saat sonra kek pasta çerez istemesini sinir olurum meyve çayımı içsek sıcak çikolatamı der durur

çayı anladım da daha 1 saat oldu yemekten kalkalı be adammmmm....

bide bi huyu vardır
akşam gelir mesela dolapdan temiz eşofman alır giyer
ertesi sabah çıkarır onu yatağın üstüne akşam gelince başka giyerrr

Yok canım dört yıldır evliyim hamile kalınca bile eve yardımcı alamadım annem temizliğimi yemeğimi yaptı.

Eşofmanlarını bizimki banyoda kapının arkasında biriktirir.
Canım sabretmesem ne olacak düzeleceğini zannetmiyorum. Bir de bana kaç kere ben annemin evinde iş yapmıyordum diye söylenir.

eşlerin yardım etme konusundan aklıma geldi.nişanlım bi keresinde çorba yapmıştı.güzel de olmuştu.ama ben içindeki beyaz parçacıkları tavuk sanmıştım.gerçeği bana çorbalar bittikten sonra söyledi:mayonez.ama denenebilir

Mesela şehir dışına çıkacağımız zaman bile laptop götürüyor ablamlara gidiyoruz onların evlerinde tuvalet alaturka acayip mutsuz olmuştu.
Geçen yaz otele gittik havuz başındayız arkadaşlar falan var üç arkadaşbirlikte biz tuvalete gidip gelelim diyorlar eşim bir saat ortadan kayboluyordu. Otelde bile tuvaletten bir saat çıkmıyordu.

5 yastıkla yatması.

2 yastığı birleştirip kafasının altına koyar.Bir yastığı bacak arasına koyar.Bir yastığı kucaklar, diğerini de sırtına koyar.İkimizde 1.80 civarı boyunda ve çift kapılı buzdolabı enine sahip insanlarız, yatak da bildiğiniz normal insani boyutta bir yatak.Yatağın üstünde o ve ben itişip tepişip , sığışmaya çalışırken bir de 6 yastıkla boğuşmamız beni deli ediyor üleeeeen.

Bir de tartışmışsak, "gel yastık kardeş, ne de yumuşak, ne de seksiymişsin" diye kucakladığı yastığına bir sarılışı var ki, o an kopuyorum."Sen işe gidince keseceğim len bu yastıkları" diye söyleniyorum.

Ben ki bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş Yaşar usta, yastık katili olup çıkacağım sonunda.

Çok şekersin ezo Sen yine de elini kana bulama :))))

edit :) ezo yazmışım yahu :) karnım acıktı avatarından etkilendir sanırsam

Son düzenleme:
Benimki buluşmalarımızın yüzde seksenine geç kalmıştır hem de ortada önemli bir neden yokken,45 dakika beklediğim oldu en son kavga ettik zaten

Yok canım alışkanlık tuvaleti olmasa bile giriyor. Dün akşam banyodan çıktı yatacak ben bir tuvalete giriyim dedi kızdım iyi tamam girmiyorum dedim yattı. Düşünün yani tuvaleti olduğundan girmiyor.

Cok ılgınc gercekten gızlı gızlı bırıyle mı gorusuyor

takıntı herhaldeeeee

Benimkide psp denen zıvırtı var oyun konsolu arada onunla girer onunla girince çok duruyor sinir oluyorum

benim de bişey yerken sapırdanması tuhaf sesler çıkarılması sinir eder
eşimde tv seyrederken bişey yiyosa tuhaf sesler çıkarıar artık gözüne bakınca anlıyo azcık düzgün yiyo sonra yeniden
bende bu seferçok tatlı geldi heralde diyorum az sonra yine aynı
birgün cinnet geçirip ana habere çıkacam

Son düzenleme:

Iyyy benim de en nefret ettiğim şeydir ağız şapırdatmak. Bazen gıcıklığına yapar beni sinir etmek için ama masadan kalkacağımı ya da kaseyi kafasına gecireceğimi bildiği icin cok sık yapamıyor :)

Nefret ediyorum, iştah falan kalmıo bende

Oda alışkanlık sanırım benim Annem yapar hemde çok baris bir şekilde güleceğim çıkar tabi tutarım kendimi yanlış anlamasın diyeBirde gece yatmadan acıkır eşim en kızdığım şeydi başıma geldi birde bana yedirir sonra gelsn kilolar

hehehe canım güldürdün beni :)) alemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…