- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
selam kızlarr eşlerinizin veya sevgililerinizin yapma dediği ama sizin ısrarla yaptığınız ne var benim eşim cevap vermemden nefret eder sinirliyken karşımda konuşma bende hiç susmammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim bişey yapmamamaı istemezse yapmam ama yapmamı istemesini sağlarım ve mutlaka yap der sonunda gönüllü mesela sacımı boyıcAM DEDim asla dedi tamam hayatım dedim 15 gün içerisinde işlemelerimle saçlarım suan boyalı ve cok guzel oldu dıyorerkekle ınatlaşılmaz o aslanmıs kaplanmış gibi davranılıp alttan alttan işlenir ürkütmicen
bense ona terliklerden birini seçip onu saıplenmesini öğrenemedımm heryerde terlik var dolaptan alıp alıp çıkarıp bırakıyor ortalıkta bulamayınca hoop dolaba koşuyor..bende ona sana datlı dılle konusacammm dondısımmmmm dıye bagırıyorumm o da terlik geliyyooooo die bağırıp topluyor
tartışma esnasında bana cvp verme diyor..oldu canım,kendisi bıd bıd bıd konuşacak rahatlayacak,o konuştukça ben şişeceğim ama cvp vermiycem ..hıııı görürsem söylerim![]()