Eşinizin yada sevgilinizin kızıp sizin yaptığınız şeyler neler

keten prenses

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
2.724
3.299
333
selam kızlarr eşlerinizin veya sevgililerinizin yapma dediği ama sizin ısrarla yaptığınız ne var benim eşim cevap vermemden nefret eder sinirliyken karşımda konuşma bende hiç susmammm:1::1::1::1::1::1::1:

Telefonu meşgulsen meşgule at... telefonu duymamazlık etmeme sinir oluyo... tabi halada devam ediyo..
ay nabım hiç tuvaletedemi girmiyim aaaaa:52:

Onu gıdıklamam sanırım yapma dediği tek şey. :) Daha ciddi konularda yapma demez, diyemez, yaptığında rahatsız oluyorum falan diyebilir anca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cep telefonumu çantada ya da bir odada unuturum. bekarken bana ulaşamadığı zamanlar çok kızardı. ama napim huy. ben unutmaya devam ediyordum. :24:

eşim bişey yapmamamaı istemezse yapmam ama yapmamı istemesini sağlarım ve mutlaka yap der sonunda gönüllü mesela sacımı boyıcAM DEDim asla dedi tamam hayatım dedim 15 gün içerisinde işlemelerimle saçlarım suan boyalı ve cok guzel oldu dıyor:D erkekle ınatlaşılmaz o aslanmıs kaplanmış gibi davranılıp alttan alttan işlenir ürkütmicen:54:

bense ona terliklerden birini seçip onu saıplenmesini öğrenemedımm heryerde terlik var dolaptan alıp alıp çıkarıp bırakıyor ortalıkta bulamayınca hoop dolaba koşuyor..:D bende ona sana datlı dılle konusacammm dondısımmmmm dıye bagırıyorumm o da terlik geliyyooooo die bağırıp topluyor

sevgilim konuşurken gözlerinin içine bakmamam onu çok sinir eder, bende konusurken göz teması kurmayı sevmem o konusurken etrafı incelerim ne kadar da kızsa yine bakmam yine bakmam :27::27::37:

Tartışma esnasında tavır alıp telefonu yüzüne kapatmam ve tekrar arayınca meşgule atmama sinir olur :52::52:

Duymadıysa bin kere ararım. Arardım daha doğrusu. Deli olurdu.
Bir keresinde panik yapıp da ailesini bile ayaklandırdığım olmuştu, x e bir şey oldu diye . Garibim uyuyakalmış meğer :9:

eşim bişey yapmamamaı istemezse yapmam ama yapmamı istemesini sağlarım ve mutlaka yap der sonunda gönüllü mesela sacımı boyıcAM DEDim asla dedi tamam hayatım dedim 15 gün içerisinde işlemelerimle saçlarım suan boyalı ve cok guzel oldu dıyor:D erkekle ınatlaşılmaz o aslanmıs kaplanmış gibi davranılıp alttan alttan işlenir ürkütmicen:54:

bense ona terliklerden birini seçip onu saıplenmesini öğrenemedımm heryerde terlik var dolaptan alıp alıp çıkarıp bırakıyor ortalıkta bulamayınca hoop dolaba koşuyor..:D bende ona sana datlı dılle konusacammm dondısımmmmm dıye bagırıyorumm o da terlik geliyyooooo die bağırıp topluyor

aynen katılıyorum imzamı atıyorum :21:

Makyaj yapma der, yaparım. Bu benim kişisel bakımım kendimce sonuçta.
Kavga ettiğimiz zamanlar 'tamam uzatma gel barışalım' der, barışmam surat yaparım sinirim geçene kadar.

Ooo biz çocuk gibiyiz cidden, ama itiraf edebilirim ki benim nişanlım melek maşallah :)
Herşeyden öte, ben şahsen erkek olsaydım benim huyumda bi kızı kesinlikle çekemezdim, Allah benim kuzuma bi ömüüüürrr aşklı sabırlar versin inşallah :16::16::16:

(Hepimizin eşine, sevgilisine, kocasına) :1::1::1:

O sinirliyken ben hemen uysallaşıp alttan alırım Yada konuyu değiştiririm ona sinir olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sinirlendigimde telefonu suratina kapatirim ve aradigi zaman mesgule atarim.cok cok kizarr

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

tartışma esnasında bana cvp verme diyor..oldu canım,kendisi bıd bıd bıd konuşacak rahatlayacak,o konuştukça ben şişeceğim ama cvp vermiycem ..hıııı görürsem söylerim:9::9::9:

ne kadar kizdigina bagli.mesela ne olursa olsun yari yolda arabasindan inmem ve telefonumu kapatmam.bunlar asiri derecede kizicagi seyler.ne olursa olsun yapmam.ama surekli soru sormama kizar onu yaparim israrla.bi de iyi geceler dedikten sonra ben mesaj atar cogu zaman uyandiririm.bazen cok sinirlenir bazen kiyamaz.

Son düzenleme:
Eşimin sert bir bakışında bile ağlama huyumdan çok rahatsız oluyor....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X