Eşinizin yada sevgilinizin kızıp sizin yaptığınız şeyler neler

sevgilimin göbeğini sıktırmama çok kızıyor ama ben sıktırmaktan acayip zevk alıyorum bide genelde toplu yerlerde sıkıştırdığım için sesini de cıkaramıyor sadece gözünden yaş geliyor göbeğin her tarafı mor ama çok seviyorum yumuduk göbeği var :27::1::1::1:

Gözünden yaş mı geliyor :D yazık kız :D ama ben de senin gibiyim çk seviyorum göbeğini bu konuda tekim sanıyordum :)))))))

Gözünden yaş mı geliyor :D yazık kız :D ama ben de senin gibiyim çk seviyorum göbeğini bu konuda tekim sanıyordum :)))))))

sesini çıkaramıyor genelde toplu ortamlarda yapıyorum sadistmiyim neyim ama çok seviyorum annesi görse yeminle gelin olarak almaz beni :1::1::1::1:

sesini çıkaramıyor genelde toplu ortamlarda yapıyorum sadistmiyim neyim ama çok seviyorum annesi görse yeminle gelin olarak almaz :)))) yok ben yalnızken yapıyorum genelde toplu ortamda yapmam kızar valla benimki :) zaten bide kabul etmiyo göbeği olduğunu kopuyorum :D

Son düzenleme:
sesini çıkaramıyor genelde toplu ortamlarda yapıyorum sadistmiyim neyim ama çok seviyorum annesi görse yeminle gelin olarak almaz :)))) yok ben yalnızken yapıyorum genelde toplu ortamda yapmam kızar valla benimki :) zaten bide kabul etmiyo göbeği olduğunu kopuyorum :D

hahaha seninki de iy imiş göbek yokta sen neyi sıkıştırıyormuşun ya yok valla heryerde sıkıştırıyorum garibim seste çıkarmıyor sevgilisinden şiddet görüyor yakında mor çatıya yerleşcek :1::1:

Benim nişanlımı deli eden bi cümlem vardır : " senin yüzünden" :D bunu söylediğim anda deli olur sakinse bile bağırır sonra uyurken falan mesaj atmama çok kızar uyandırıyosun diye :D bide suratına kapatmam :D Zavallım çekiyo benden :D bitanedir ama benim aşkmmmm

Aynen bende sevgilime senin yüzünden diyince deli olur yani üzülüyo sanirim oyle diince😬

topuklu ayakkabı giymemi istemiyordu ama ben hala giyiyorum
desem yalan olur; çünkü giymiyorum :37:

eşim bişey yapmamamaı istemezse yapmam ama yapmamı istemesini sağlarım ve mutlaka yap der sonunda gönüllü mesela sacımı boyıcAM DEDim asla dedi tamam hayatım dedim 15 gün içerisinde işlemelerimle saçlarım suan boyalı ve cok guzel oldu dıyor:D erkekle ınatlaşılmaz o aslanmıs kaplanmış gibi davranılıp alttan alttan işlenir ürkütmicen:54:

bense ona terliklerden birini seçip onu saıplenmesini öğrenemedımm heryerde terlik var dolaptan alıp alıp çıkarıp bırakıyor ortalıkta bulamayınca hoop dolaba koşuyor..:D bende ona sana datlı dılle konusacammm dondısımmmmm dıye bagırıyorumm o da terlik geliyyooooo die bağırıp topluyor

Ay çok tatlisiniz

Back
X