Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

50km lik yola bazen haftada bazen 15 günde bazen ayda bazen 1.5 ayda belli olmuyor yani bu ailelere gitme konusunu evlilikte fazla takmayın sıkıntı yapmayın eşinizi sıkmayın çünkü ters tepebiliyor....
eşimin ailesiyle aynı ilçedeyim onlarlada aynı şekilde görüşürüz.....ben gidelim demeden eşim de gidelim demez genelde iki aileye gidişimizi de ben ayarlarım eşime söylerim....ama işi bana bıraktı diye onun hakkını yemem adaletli davranırımn:)

Son düzenleme:
gelinim bana bi hafta gelmedi diye neden bozulayım ki?kız anneleri damadım bu hafta gelmedi diye bozuluyorlarmı?

Emin ol ki bozulanlarını da gördüğüm için söyledim.Doğruya doğru demek lazım.Adları çıkmış bir kere erkek annelerinin.Artık kız anneleri de en az erkek anneleri kadar suçlu birçok evliliğin bitmesinde

Haftaici aksam gitseniz ailelere boylelikle yemek derdinden de kurtulursunuz
Ailesinin evi uzak arabasız gidemiyoruz ... Akşamlarıda çok yorgun oluyoruz(

Of diyorum başka da bişey demiyorum.
Seninde mi derdin bu...
gelinim bana bi hafta gelmedi diye neden bozulayım ki?kız anneleri damadım bu hafta gelmedi diye bozuluyorlarmı?

Valla benm annem eşimi çok sevıo bozuluo(

yahu şu ailelerden istediğiniz nedir anlamıyorum oğlunu haftada bir görmesin mi yani insanlar ben hafta içi anneme tek de giderim eşimin işi yoksa gelir veya gelmez hiç sorun değil ama her hafta onlara gitmeye çalışırız ben gitmek istemezsem zorlamaz tek gider ama rahatsız değilsem giderim bize şukadar gidildi size şukadar diye düşünmedim hiç

Ben zaten ailesiyle öyle büyük problemler yaşamıyorum ama bakın siz gelmek istemiyorum diyince anlayışla karşılanıyor ama benim öyle değil(

Seninde mi derdin bu...(
evet malesef bizimde tek derdimiz bu. yorgunluktan ölsek gebersek bile o köye gidiliyor her hafta. hatta benim aileme hiç gitmiyoruz bile diyebilirim. 1 hafta sonunu ailemle geçirdiğimi hatırlamıyorum 10 aylık evliyiz. (((

evet malesef bizimde tek derdimiz bu. yorgunluktan ölsek gebersek bile o köye gidiliyor her hafta. hatta benim aileme hiç gitmiyoruz bile diyebilirim. 1 hafta sonunu ailemle geçirdiğimi hatırlamıyorum 10 aylık evliyiz. (((
Aaa sizin durumunuz daha zor... Aileniz uzakmı?

Bu köy nerede çok mu uzak ?
Ailene gidemiosan hsonu aileni çağır
Demokraside çareler tükenmez

Eşiniz sizin ailenize gidiyor mu peki,bugun gitmek istemiyorum diyor mu size hiç,eğer eşiniz sizin ailenize gitmek istemese sizin canınız sıkılır mı peki yada ailenizin.

Eşiniz sizin ailenize gidiyor mu peki,bugun gitmek istemiyorum diyor mu size hiç,eğer eşiniz sizin ailenize gitmek istemese sizin canınız sıkılır mı peki yada ailenizin.
Eşim hep gelir hatta aileme çok düşkündür..
Ama bi kaç kez keyfim hok gitmeyelim dedi hiç ikiletmedim..

sayıyla değil bizdede ama benim aileme daha çok gidiyoruz..

eşimde bende, onun ailesinde rahat edemiyoruz ..

Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldı
Cts calisiyorsaniz ve sadece pazariniz varsa buyuklere h ici gidin. Eger uzaktalarsa da ya onlar size gelsin ya da ayda bir kez sizibkilere ayda bir kez de kv lere yeter yetmeli. Sonucta isibiz guvunuz var.
bizim bir tek pazarimiz var onda da tam bombos aydabir oluyoruz. Esimin bir isi muhakkak oluyor yani. Ben kv yi gormeye ayda veya iki ayda bir giderim. O bize gelince kaliyor artik..

Yok cumarteside çalışmıyoruz ama hanı benm sıkıldığım konu bu birz zorunluluk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…