- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
gelinim bana bi hafta gelmedi diye neden bozulayım ki?kız anneleri damadım bu hafta gelmedi diye bozuluyorlarmı?Eşiniz haklı tavır almakta.
Unutmayın ki yarın sizde kayınvalide olacaksınız.Ve gelininiz de size gelmek istemese ne düşünürsünüz.Ayrıca insan ektiğini biçer.O zaman geldiğinde ben istemem ve sorun çıkarmam hiç demeyin.Öyle bir bozulursunuz ki bunu kelimelerle anlatamazsınız.
Ailesinin evi uzak arabasız gidemiyoruz ... Akşamlarıda çok yorgun oluyoruzHaftaici aksam gitseniz ailelere boylelikle yemek derdinden de kurtulursunuz
Seninde mi derdin bu...Of diyorum başka da bişey demiyorum.
gelinim bana bi hafta gelmedi diye neden bozulayım ki?kız anneleri damadım bu hafta gelmedi diye bozuluyorlarmı?
Ben zaten ailesiyle öyle büyük problemler yaşamıyorum ama bakın siz gelmek istemiyorum diyince anlayışla karşılanıyor ama benim öyle değilyahu şu ailelerden istediğiniz nedir anlamıyorum oğlunu haftada bir görmesin mi yani insanlarben hafta içi anneme tek de giderim eşimin işi yoksa gelir veya gelmez hiç sorun değil ama her hafta onlara gitmeye çalışırız ben gitmek istemezsem zorlamaz tek gider ama rahatsız değilsem giderim bize şukadar gidildi size şukadar diye düşünmedim hiç
evet malesef bizimde tek derdimiz bu. yorgunluktan ölsek gebersek bile o köye gidiliyor her hafta. hatta benim aileme hiç gitmiyoruz bile diyebilirim. 1 hafta sonunu ailemle geçirdiğimi hatırlamıyorum 10 aylık evliyiz.Seninde mi derdin bu...(
Aaa sizin durumunuz daha zor... Aileniz uzakmı?evet malesef bizimde tek derdimiz bu. yorgunluktan ölsek gebersek bile o köye gidiliyor her hafta. hatta benim aileme hiç gitmiyoruz bile diyebilirim. 1 hafta sonunu ailemle geçirdiğimi hatırlamıyorum 10 aylık evliyiz.(((
Evleri maslesef uzak ailesine hafta içide 8 den evvel gelemiyor(
Bence bihafta haftaiçi bi hafta hsonu gidin
2 saat otur hiçi de neolacak ?
Bu köy nerede çok mu uzak ?evet malesef bizimde tek derdimiz bu. yorgunluktan ölsek gebersek bile o köye gidiliyor her hafta. hatta benim aileme hiç gitmiyoruz bile diyebilirim. 1 hafta sonunu ailemle geçirdiğimi hatırlamıyorum 10 aylık evliyiz.(((
Bncede:))Bu köy nerede çok mu uzak ?
Ailene gidemiosan hsonu aileni çağır
Demokraside çareler tükenmez
Eşiniz sizin ailenize gidiyor mu peki,bugun gitmek istemiyorum diyor mu size hiç,eğer eşiniz sizin ailenize gitmek istemese sizin canınız sıkılır mı peki yada ailenizin.Bizim evliliğimizdeki en büyük problem bu. Ne o bensiz ne ben onsuz ailelerimize gitmiyoruz. Sizde de bu durum problem yaşatıyormu? Örneğin biz pazar gününü ailelere ayırıyoruz ben bazen onunkilere gitmek istemiyorum çok üzülüyor küsüyor bana ... Bu arada ikimizde çalışıyoruz ve çok yoruluyoruz
Eşim hep gelir hatta aileme çok düşkündür..Eşiniz sizin ailenize gidiyor mu peki,bugun gitmek istemiyorum diyor mu size hiç,eğer eşiniz sizin ailenize gitmek istemese sizin canınız sıkılır mı peki yada ailenizin.
Sizi anladım da eşiniz neden rahat edemiyor?sayıyla değil bizdede ama benim aileme daha çok gidiyoruz..
eşimde bende, onun ailesinde rahat edemiyoruz ..
Sizi anladım da eşiniz neden rahat edemiyor?
Cts calisiyorsaniz ve sadece pazariniz varsa buyuklere h ici gidin. Eger uzaktalarsa da ya onlar size gelsin ya da ayda bir kez sizibkilere ayda bir kez de kv lere yeter yetmeli. Sonucta isibiz guvunuz var.Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldı
eşinde demekki senin aileni seviyor:)Ailesinin evi uzak arabasız gidemiyoruz ... Akşamlarıda çok yorgun oluyoruz(
Seninde mi derdin bu...
Valla benm annem eşimi çok sevıo bozuluo(
Yok cumarteside çalışmıyoruz ama hanı benm sıkıldığım konu bu birz zorunluluk olduCts calisiyorsaniz ve sadece pazariniz varsa buyuklere h ici gidin. Eger uzaktalarsa da ya onlar size gelsin ya da ayda bir kez sizibkilere ayda bir kez de kv lere yeter yetmeli. Sonucta isibiz guvunuz var.
bizim bir tek pazarimiz var onda da tam bombos aydabir oluyoruz. Esimin bir isi muhakkak oluyor yani. Ben kv yi gormeye ayda veya iki ayda bir giderim. O bize gelince kaliyor artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?