Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldıBir pazar onlara bir pazar sizinkilere gidin. Gittiginizde cok sorun cikiyorsa en iyisi ayri ayri gitmek. Herkes kendi ailesine gitsin olsun bitsin. Tabi kayinvaliden doldurur o zaman oglunu. Puf! Ne zor is!
En güzeli ayrı şehirlerde olmak. Kulağım çok rahat ne benim ne eşimin ailesi yanımızda ben eşimin ailesiyle en başından resmi bir samimiyet içindeyim. Eşim de öyle.Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldı
Yok kadın alıyorum düzenli olarak bilir yanı numara yapmak istemiyorum bu konuda...Gitmek istemediginiz zaman butun isleriniz pazara birakin. Hayatim baksana butun is duruyor aksama kadar anca bitiririm ben bu temizligi. Hadi sen git bu defa bensiz bende rahat rahat temizlik yapayim, haftaici yapamiyorum biliyorsun de.
Eşiniz haklı tavır almakta.
Unutmayın ki yarın sizde kayınvalide olacaksınız.Ve gelininiz de size gelmek istemese ne düşünürsünüz.Ayrıca insan ektiğini biçer.O zaman geldiğinde ben istemem ve sorun çıkarmam hiç demeyin.Öyle bir bozulursunuz ki bunu kelimelerle anlatamazsınız.
Evleri maslesef uzak ailesine hafta içide 8 den evvel gelemiyorIlk 6 ay neredeyse hergün gidioduk bigün gitmesek surat asıyorlardı oturduk mu kocamda kalkmak bilmiosa akşam 6 da mı gittik gece 2 de zorla kaldırıodum
Yeter dedim yeter!
9 aydır ayda 1 enfazla 2 kere gidioruz
Pazar günümüdr kimseye harcamam haftaiçi gidin
Çalışıyorsaniz illa ki her pazar aile ziyareti şartmi ben anlamıyorum ne zaman uygunsam gidiyorum her pazarimi ayirmak bi zaman sonra gorev gibi gelip canım istemez olurdu arada gidilince özlemiş oluyorda insan konuşacak konu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?