Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

peki o senin ailene karsi nasil

Temizliğe bayan alıyorum
Alışveriş ve kuaförüde hafta içi hallediyorum ..
Yada alişverişe cumartesi çıkıyorum..

Bayanı alma para biriktirelim de birlikte yapmayı teklif etnik kere etse 2.de kaçar Ozaman sen annenlere git akşamda gel gezelim de işin bitince sende annenlere geç akşam buluşursunuz

Ben zaten ailesiyle öyle büyük problemler yaşamıyorum ama bakın siz gelmek istemiyorum diyince anlayışla karşılanıyor ama benim öyle değil(
Heryere birlikte gitmenizden kaynaklanıyor bak ben yazmışım anneme gittiğimde illa gel diye ısrar etmem gider annemi görürüm oda gelmek isterse gelir o yüzden oda bana öyle davranıyor ayrıca haftada bir gidin yani aynı şehirde olup ayda 1 mi gidiceksiniz kv ne direk size söylemiyorum bunu dert eden kadınlara söylüyorum genel olarak yani ne olsun istiyorsunuz evlenince artık oğlu olmasın mı her gün gördüğü çocuğunu haftada 1 görmesin mi insanlar

:) oğullarına meraklı olsalar gelinide elüstnde tutarlar dini aman oğluma iyi baksın diye
Kendileride gelebilirşer demekki ayda 1 bile çok :)

Benim ailemde uzakda esimin ailesi yakin bize bn bazn oglen cikar giderim ne isi yapilacaksa soyle anne yapayim derim memnun olur tabi yami canimiz ne zaman isterse o zaman gidr geliriz kendni gidecem diye sartlarsan gorev gibi oluyo o yani yapman gereken gorew gibi ozanan a tadi kalmiyo gtmenin ki bisse anlamiuorsun unutmayalimda yarin bisde kapi gozleyecez kendinizi bu hafta gene gidecez diye sartlmayain hafta ici cok gec cikmiyosunuzdur galiba gidin kv ne aksam yemegini orda yiyin cayinizida icin gelin pazr gunude baska plan yapin gezin mesela ogun kendinize ayirn arti sizi aileniz icinde gecerli sonraku gunde kendi annenize gidun falan filn iste.... Olumlu dusunun sonucta ayni yerse yasuyomusunuz mecbur yani gitmek demi ama...

Maalesef eşim geç çıkıyor evleride bize uzak sayılır... Ama her hafta gitmek zorundamıyız ( yani beni zorluyor buda canımı sıkıyor

cumartesiyi beraber geciriyosanz ve iki aileye de adaletli sekilde gidiyosaniz, cok buyuk sorun yok ama illa pazar gitmeliyiz olunca bunaltici.. spontane gelissin yani.. haftaici bi aksam da olablr.. bi de her hafta sart mi? onlar da geliyodur hem.. cok sık olmasi gerekli mi gorusmenin

Yok kaynanamlar 3 kefe falan geldi..
Hafta içi gitmemiz mümkün değil

Anladim ama bnce zorunlu hale getrdgn icin boyle gonullsuzsun biraz iyi yonden dudunmeye bak

benim ailemede eşimin ailesinede çok yakın oturuyoruz.haftanın 1 günü benim aileme 1 günü eşimin ailesine yemeğe gideriz günümüz bile bellidir rezerve gibi

Valla anneme nadr gideriz 30 dklikmesafede oturuo annm kaynanmlarda ayni esimin haftad 1gun izni var her hafta giderz kaynanama koyde yasiyorlar kndilerini. Glme imkani yok
Bnm icib sknti olmuyor

valla ben esimin ailesine tek gitmiyorum cunku gittiğmde hosgeldin bile dmedigi cok oldu daha neler neler... ama belli bi gunumuzde yoktur ne zaman uygunsak gideriz oyle sabahtan aksama kadar oturmayiz cunku kocami sofor beni hizmetci olarak kullanirlar esimde bunun farkinda artik oyuzden isrr etmez.gece calistigiinda beni annemlere birakir.sik sik annemlere geliriz esimin isine yurume mesafesi cunku cogu zaman mecbur bile kaliyoruz sartlardan dolayi..ama sunuda samimi soyleyim esim benim aileme benden cok gelmek ister uc baldizi var annem babam bike çocuk gibi kocamin naziyla oynar cok rahat eder..kendi ailesine de her gittigimizde bes karis suratla eve doner ((

Bnm icin sorun dgil ama annmlr glebiliolar o kdr yasli degller ama kaynNamlarin basinda derdi cok
kaynanamin da k.pederi vw k.validesi var
onlarl yasio ozurlu kynim vsr ahir bahce isleri var evl fazla ilglenmio hliyle evde yemk hazrligida onda bz eltimle bn yani geldkxe evi dipten yaparz hic gocunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…